CELEBRITIES

Η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας θα «μονομαχήσει» τηλεοπτικά με τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle. Χαμός στα ανάκτορα

ⓒ 2021 Matt Dunham/Invision/Associated Press

Πώς είναι το μικρό σπίτι στο λιβάδι; Ε, το παλάτι του Buckingham δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Τζάμπα προσπαθεί η βασίλισσα Ελισάβετ να μας πείσει ότι «ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle παραμένουν αγαπημένα μέλη της οικογένειας» στις ανακοινώσεις της. Οι κινήσεις τόσο του ζευγαριού που παραιτήθηκε από τα βασιλικά του καθήκοντα, όσο και της υπόλοιπης οικογένειας μάλλον μας δείχνουν κάτι εντελώς διαφορετικό.

Ένα θα σου πω μόνο για να το σημειώσεις στην ατζέντα σου. Η Κυριακή, 7 Μαρτίου θα είναι μια μέρα γεμάτη υποχρεώσεις για σένα αν είσαι fan της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας. Εκείνη την ημέρα θα πραγματοποιηθεί η προβολή της 90 λεπτών συνέντευξης που παραχώρησαν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle στην Oprah Winfrey από το τηλεοπτικό δίκτυο CBS. Όπως όμως ανακοίνωσε η βασίλισσα Ελισάβετ, χθες, Τρίτη 22 Φεβρουαρίου θα έχει προηγηθεί μία τηλεοπτική της δήλωση αλλά και μία σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση από τη βασιλική οικογένεια, την ίδια ημέρα και λίγες ώρες μόνο πριν την τηλεοπτική εμφάνιση του εγγονού της και της συζύγου του.

Η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας σε μία σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση την ημέρα που θα προβληθεί η συνέντευξη των Harry και Meghan

Η τηλεοπτική εμφάνιση της βασίλισσας Ελισάβετ, θα γίνει προς τιμήν της ημέρας μνήμης των πεσόντων της κοινοπολιτείας (Commonwealth Day) καθώς φέτος δεν θα πραγματοποιηθούν οι μεγάλες εκδηλώσεις του παρελθόντος λόγω της πανδημίας. Το μήνυμά της για την ημέρα, που έχει ήδη γυριστεί, θα προβληθεί στις 7 Μαρτίου από το BBC One. Εμφανίσεις στο τηλεοπτικό πρόγραμμα με τίτλο “A Celebration for Commonwealth Day” θα πραγματοποιήσουν και ο πρίγκιπας Κάρολος με τη δούκισσα Καμήλα της Κορνουάλης αλλά και η Kate Middleton. Το video της βασιλικής οικογένειας έχει ήδη γυριστεί στο κάστρο του Windsor.

Η ημέρα αυτή έχει συμβολική σημασία στο «δράμα» που έχουν ζήσει τον τελευταίο χρόνο στη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας. Πέρσι, η λειτουργία που είχε πραγματοποιηθεί στο Westminster Abbey ήταν η τελευταία επίσημη υποχρέωση στην οποία πήραν μέρος η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry και μαζί η τελευταία φορά που είδαμε ενωμένη τη βασιλική οικογένεια.

βασιλική οικογένεια harry meghan Ο πρίγκιπας Harry, o πρίγκιπας William, η Meghan Markle και η Kate Middleton στην περσινή ημέρα της Κοινοπολιτείας. / ⓒ 2021Phil Harris/Invision/Associated Press
Ο πρίγκιπας Harry, o πρίγκιπας William, η Meghan Markle και η Kate Middleton στην περσινή ημέρα της Κοινοπολιτείας.

Μετά από εκείνη την ημέρα, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle αποδεσμεύθηκαν από τις υποχρεώσεις τους κι έφυγαν για τον Καναδά. Από εκεί έκαναν ένα πέρασμα από το Los Angeles και πλέον έχουν εγκατασταθεί στην κοινότητα Montecito, κοντά στη Santa Barbara. Εκεί, μαζί με τον γιο τους Archie κι ενώ περιμένουν τη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους, έχουν ξεκινήσει να οργανώνουν τη νέα τους ζωή αλλά και να χτίζουν την οικονομική ανεξαρτησίας τους, υπογράφοντας συμφωνίες με το Spotify και το Netflix.

Η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας αγωνία για τη συνέντευξη στην Oprah Winfrey

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Daily Mail, πίσω στη Βρετανία, η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας βρίσκεται σε τρομερή αγωνία για το τι θα πουν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle στην συνέντευξή τους. Μάλιστα φημολογείται ότι ορισμένα κομμάτια της συνέντευξης, έχουν γυριστεί από την αρχή ή «κοπεί» εξαιτίας των τριγμών που έχουν ήδη προκαλέσει στους δεσμούς της βασιλικής οικογένειας με το ζευγάρι. Οι φήμες αυτές, επισημαίνει το The Cut, δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Πρίγκιπας William – πρίγκιπας Harry: Το ρήγμα μεταξύ τους μεγαλώνει

Εντωμεταξύ, σύμφωνα με τους Sunday Times, ο πρίγκιπας Wiliam έχει αναστατωθεί ιδιαίτερα με τον αδερφό του πρίγκιπα Harry και την απάντησή του στην ανακοίνωση της βασίλισσας Ελισάβετ σχετικά με το τέλος της συνεργασίας του ίδιου και της Meghan Markle με την βασιλική οικογένεια. Η βασίλισσα Ελισάβετ στην ανακοίνωσή της σημείωνε ότι ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle, δεν έχουν κάποια πρόθεση να επιστρέψουν στα καθήκοντά τους. Ως εκ τούτου χάνουν τους τιμητικούς τους ρόλους ως πατρόνες οργανισμών στη Βρετανία καθώς «δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουν τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που αναλογούν σε μία ζωή σε δημόσια υπηρεσία».

Σε αυτό το σημείο αποφάσισε να απαντήσει ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle σε δήλωσή τους. «Μπορούμε όλοι να ζήσουμε μια ζωή σε υπηρεσία. Το να υπηρετείς είναι κάτι παγκόσμιο», σημείωσαν. Πηγές κοντά στον πρίγκιπα William εξήγησαν στους “Sunday Times” ότι «Είναι πολύ αναστατωμένος με αυτό που συνέβη» και βρίσκει τη συμπεριφορά του ζευγαριού «προσβλητική και με έλλειψη σεβασμού». «Δεν αντιμιλάς στη βασίλισσα. Απλά δεν το κάνεις», συμπλήρωσε φίλος του πρίγκιπα William.

Ωστόσο πρόσωπα από το περιβάλλον των δύο αδερφών εξακολουθούν να πιστεύουν ότι η σχέση τους θα βελτιωθεί κάποια στιγμή και το ρήγμα θα πάψει να υπάρχει συν τω χρόνω.