CELEBRITIES

Poppy Delevingne: Ζευγάρι με τον γιο του Παύλου Γλύξμπουργκ και της Marie Chantal

@2023 Βrynn Anderson/ AP Images

Ο Παύλος και η Marie Chantal έχουν αποκτήσει 5 παιδιά στον γάμο τους. Ο μεγαλύτερος από τους γιους τους είναι ο 24χρονος Κωνσταντίνος Αλέξιος Γλύξμπουργκ. Ο 24χρονος εθεάθη πρόσφατα να περπατά χέρι – χέρι με το μοντέλο και ηθοποιό Poppy Delevingne στο Λονδίνο. Το νέο ζευγάρι της showbiz είναι γεγονός, σύμφωνα με τη The Mail, που εξασφάλισε τις φωτογραφίες τους.

Ο αρθρογράφος της The Mail, Richard Eden ήταν που μοιράστηκε κάποιες από αυτές μαζί με το άρθρο του, μέσω Twitter και μπορείς να τις δεις όλες εδώ. Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο γιος του Παύλου και της Marie Chantal, Κωσνσταντίνος Αλέξιος και η 36χρονη Poppy Delevingne, εθεάθησαν να «φιλιούνται και να αγκαλιάζονται στη μέση ενός βιβλιοπωλείου», ενώ όπως επεσήμανε αυτόπτης μάρτυρας της εξόδου τους «Δεν ανησυχούσαν μήπως τους δουν μαζί».

Η Poppy Delevingne είναι ακόμα παντρεμένη με τον επιχειρηματία James Cook, ο οποίος, ωστόσο, παραιτήθηκε τον περασμένο μήνα από τη θέση του διευθυντή της εταιρείας της, Limited. Επιπλέον, φωτογραφίες του James Cook, εμφανίστηκαν στο dating app, Raya, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2014 στην Αγγλία και μέχρι σήμερα δεν έχουν επιβεβαίωσει ή διαψεύσει τον χωρισμό τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γάμος της Poppy Delevingne και του James Cook έχει λήξει ουσιαστικά από τις αρχές του 2022. Η εμφάνισή της στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αλέξιου ή Tino όπως τον φωνάζουν οι δικοί του, ήρθε σχεδόν έναν χρόνο μετά από αυτή την εξέλιξη στην προσωπική ζωή του μοντέλου και ηθοποιού.

Ο Tino έχει θεωρηθεί πολλές φορές ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες της Ευρώπης, σύμφωνα με σχετικές λίστες των απανταχού royal lovers, παρόλο που πρακτικά δεν είναι ευγενής. Είναι ο εγγονός του τέως βασιλιά της Ελλάδος, Κωνσταντίνου, που πέθανε σε ηλικία 82 ετών τον περασμένο μήνα.

Όπως ανέφερε το δημοσίευμα της The Mail και της The Daily Mail, ο Tino και η Poppy Delevingne «απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου εδώ και καιρό». Η Poppy Delevingne πάντως, σίγουρα ήδη έχει σχέσεις και με τα αδέρφια του Tino, όπως προδίδει το σχόλιο που είχε κάνει σε φωτογραφία που είχε αναρτήσει με έναν από τους μικρότερους αδερφούς της, η Ολυμπία Γλύξμπουργκ.

Poppy Delevingne Κώνσταντίνος Αλέξιος Instagram.com/olympiagreece

Φυσικά, δεν έλειψαν και κάποιοι σεξιστικοί χαρακτηρισμοί από το άρθρο λόγω της διαφοράς ηλικίας του νέου ζευγαριού. Τα 12 χρόνια που η Poppy Delevingne περνά ηλικιακά τον γιο του Παύλου και της Marie Chantal ήταν αρκετά για να χαρακτηριστεί εκείνος toy boy. Ο όρος χρησιμοποιείται στη slang για να περιγράψει έναν νεαρό άντρα που τον προσεγγίζει σεξουαλικά μία μεγαλύτερη σε ηλικία γυναίκα.

H Poppy Delevingne είναι μία απο τις τρεις κόρες του Charles Hamar Delevingne και της Pandora Anne Delevingne. Είναι η μεγαλύτερη αδερφή της Cara Delevingne που ζει στο δυτικό Λονδίνο, όπου εθεάθη η Poppy με τον Tino να περπατούν χέρι – χέρι.

Η Poppy Delevingne υπήρξε μούσα και φίλη του σχεδιαστή μόδας Matthew Williamson και έχει ζήσει στη Νέα Υόρκη όπου συγκατοικούσε με τη Sienna Miller. Έχει πρωταγωνιστήσει σε καμπάνιες οίκων όπως Laura Ashley, Alberta Ferreti και Burberry, ενώ έχει περπατήσει στις πασαρέλες των Julien Macdonald και Giles Deacon. Επιπλέον έχει υπάρξει το πρόσωπο της Louis Vuitton για το καλοκαίρι του 2012. Έχει επίσης δοκιμαστεί ως ηθοποιός στον κινηματογράφο και την τηλεόραση, ενώ η πρώτη της επαφή με την κάμερα έγινε μέσα από το videoclip του τραγουδιού Sunday Morning των Maroon 5. Η σχέση της με τον James Cook ήταν η πρώτη της που είχε γίνει γνωστή.