CELEBRITIES

Πέτρος Λαγούτης: Απόδραση στην Τήνο με τη σύντροφο και τους γιους του

ΑΝΤ1

Ο Πέτρος Λαγούτης τη φετινή, τηλεοπτική σεζόν βρίσκεται «Παγιδευμένος» στη σχετική σειρά του ANT1. Εκεί γνώρισε και τη σύντροφό του, Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, που πρωταγωνιστεί στη σειρά και που μαζί «παγιδεύτηκαν» σε έναν έρωτα που απολαμβάνουν. Οι δυο ηθοποιοί και πρωταγωνιστές της σειράς Παγιδευμένοι όπως έχει αποκαλύψει ο Πέτρος Λαγούτης σε συνέντευξή του στην εκπομπή Στούντιο 4, είναι «περίπου 5-6 μήνες» που είναι ζευγάρι.

«Είναι γνωστό και είναι κάτι που δεν το κρύβουμε. Το ότι δεν διατυμπανίζουμε κάτι δεν σημαίνει ότι το κρύβουμε. Είμαι πάρα πολύ ωραία. Ναι, σχεδόν μένουμε μαζί. Είναι περίπου 5-6 μήνες που είμαστε μαζί», είχε πει χαρακτηριστικά ο Πέτρος Λαγούτης για τη σχέση του με τη Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ.

«Είναι κάτι που δεν αφορά μόνο εμένα, αφορά και έναν άλλο άνθρωπο. Αυτό που λέω τώρα, το έχουμε συζητήσει, ξέρει ότι θα το πω, δε το κρύβουμε αλλά εντάξει, με μέτρο», πρόσθετε ο ηθοποιός στην ίδια συνέντευξη.

Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ από πλευράς της, είχε επιβεβαιώσει επίσης τη σχέση τους μιλώντας στην εκπομπή Το Πρωινό του ΑΝΤ1. Εκεί είχε αναφερθεί και στις πρώτες κοινές τους φωτογραφίες που «αποκάλυψαν» τη σχέση τους, από τις πορείες διαμαρτυρίας των ηθοποιών κατά του Προεδρικού Διατάγματος που υποβάθμιζε τα πτυχία των καλλιτεχνών.

«Έχω αδυναμία στον Πέτρο Λαγούτη. Είμαστε μαζί, είμαστε πολύ καλά και πολύ αγαπημένοι. Δεν υπάρχει τώρα νόημα να επεκταθούμε σε άλλες λεπτομέρειες, αλλά ούτε και να το κρύβουμε. Και με τόσες φωτογραφίες από τις πορείες -που δεν κάναμε τίποτα, απλά ήμασταν στην πορεία- του είπα ότι θα λένε πως “αν τα παιδιά δεν είναι σύντροφοι στη ζωή, είναι στον αγώνα”», είχε πει η ηθοποιός.

Ο Πέτρος Λαγούτης και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, πέρασαν μαζί τις ημέρες του Πάσχα στην Τήνο. Εκεί τους κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός, την εβδομάδα μετά το Πάσχα, κατά τη διάρκεια εξόδου τους, παρέα με τους δύο γιους του ηθοποιού, Δημήτρη και Γιώργου Λαγούτη. Οι φωτογραφίες από την έξοδο του ζευγαριού και των δύο γιων του, δόθηκαν στη δημοσιότητα από το φωτογραφικό πρακτορείο την Πέμπτη, 27 Απριλίου.

Πέτρος Λαγούτης Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ Γιώργος Παπαδάκης/Papadakis Press

Πέτρος Λαγούτης Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ Γιώργος Παπαδάκης/Papadakis Press

Ο Πέτρος Λαγούτης απέκτησε τους δύο γιους του από τον γάμο του με τη συνάδελφό του, Μυρτώ Αλικάκη. Οι δύο πρώην σύντροφοι έχουν μιλήσει πολλές φορές δημόσια για την καλή σχέση που διατηρούν, λογίζοντας ο ένας τον άλλο οικογένεια, όπως είναι φυσικό μιας και δεν έπαψαν ποτέ να μοιράζονται τον ρόλο των γονιών των δύο αγοριών.

Μάλιστα φέτος η Μυρτώ Αλικάκη και ο Πέτρος Λαγούτης συνεργάστηκαν και θεατρικά, αφού πρωταγωνιστούν στην παράσταση Τέλειοι Ξένοι που σκηνοθετούν ο ηθοποιός και ο Γιώργος Πυρπασόπουλος στο θέατρο Αθηνά. Η παράσταση θα συνεχιστεί μέχρι και τις 14 Μαΐου.

Ο Δημήτρης Λαγούτης είναι εκείνος που έχει αποφασίσει να ακολουθήσει τα χνάρια των γονιών του στην Τέχνη. Ο ενήλικος γιος του Πέτρου Λαγούτη και της Μυρτώς Αλικάκη, όπως είχε αποκαλύψει ο πατέρας του σε συνέντευξή του στο The Tonight Show το 2022 είχε ξεκινήσει να φοιτά στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, ωστόσο, άλλαξε σχολή αφού έκανε έναν μικρό ρόλο στη σειρά Έτερος Εγώ, πράγμα που απογορεύεται από τη συγκεκριμένη δραματική σχολή.

Πέτρος Λαγούτης Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ Γιώργος Παπαδάκης/Papadakis Press

Γιώργος Παπαδάκης/Papadakis Press

«Του έχω μιλήσει για τις δυσκολίες του χώρου, αλλά του έχω πει πως δεν πρέπει να επηρεαστεί ποτέ από το γεγονός πως τα πράγματα σε μένα και τη μητέρα του πήγαν καλά στη δουλειά. Υπάρχουν χιλιάδες ταλαντούχοι ηθοποιοί που περνάνε δύσκολα. Από εκεί και πέρα θέλω και τα δυο παιδιά μου να κάνουν αυτό που θέλουν», είχε πει μεταξύ άλλων ο Πέτρος Λαγούτης.

Επιπλέον μιλώντας για τον μικρότερο γιο του, που τότε ήταν στο κατώφλι των 17 ετών, σημείωνε ότι το πάθος του είναι το ποδόσφαιρο. «Ο μικρός μου γιος, είναι 16.5 ετών τώρα, παίζει ποδόσφαιρο στον Ιωνικό και κάνει μια άλλη σοβαρή προσπάθεια. Προσπαθεί να παίξει επαγγελματικά ποδόσφαιρο. Κι εκεί τα πράγματα είναι δύσκολα», σημείωνε.