CELEBRITIES

Πέμη Ζούνη: «Όταν είσαι 20 χρόνια με κάποιον δεν είναι ψέμα ότι δεν θα νιώσεις ποτέ την ανάγκη να φλερτάρεις;»

Papadakis Press Προκόπης Οικονομόπουλος

Η Πέμη Ζούνη παραχώρησε συνέντευξη στον Άρη Καβατζικη και την εκπομπή Πάμε Δανάη και η συζήτησή τους είναι ένα νέο κεφάλαιο του βιβλίου «μεγάλες αλήθειες για τις σχέσεις». Η ηθοποιός μίλησε για την εποχή που πρωταγωνίστησε στη σειρά Κλείσε τα μάτια, του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και τον θαυμασμό που εισέπραξε, όπως επίσης και για το κομμάτι των προσωπικών της σχέσεων που δεν ήταν εύκολο πριν έρθει στη ζωή της, ο σύζυγός της, Στάθης Σκέντζος.

«Εισέπραττα πολύ ωραία πράγματα. Δεν ήμουν εστιασμένη σε αυτό, για να το ζήσω όπως θα έπρεπε», σημείωσε η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την εποχή που έπαιζε στη σειρά Κλείσε τα μάτια, και απαντώντας στην επισήμανση του δημοσιογράφου πώς υπήρχαν πολλοί άντρες ερωτευμένοι μαζί της τότε, ανάμεσα στο κοινό της σειράς.

«Υπήρχαν κάποιες ακραίες, πολύ ωραίες όμως, εκδηλώσεις. Του τύπου να μπαίνουμε σε ένα μαγαζί με το θίασο που ήμασταν περιοδεία και να μπαίνει ένας πολύ ωραίος νέος στην είσοδο και να γονατίζει μπροστά μου. Ποτέ όμως δεν ήταν χυδαίο κάτι», περιέγραψε γυρίζοντας τον χρόνο πίσω σε αυτή την εποχή η ηθοποιός.

Το κεφάλαιο «σχέσεις» στη ζωή της όπως είπε δεν ήταν εύκολο, πριν τη γνωριμία της με τον σύζυγό της. Η Πέμη Ζούνη είχε έναν ακόμα γάμο στο ενεργητικό της πριν γνωρίσει τον Στάθη Σκέντζο και κάποιες μακροχρόνιες σχέσεις όπως επεσήμανε, αλλά ήταν η κτητικότητα που συχνά εμπόδιζε την εξέλιξή τους.

Η Πέμη Ζούνη μπορεί να συζητά όλες τις επώδυνες αλήθειες με τον σύζυγό της

«Δεν ήταν εύκολο στη ζωή μου γενικά πριν από τον γάμο αυτό. Είχα αλεπάλληλες πολύ ωραίες ιστορίες, πολύ δυνατές και αποτυχίες. Εννοώ που δεν ευοδωνόντουσαν. Είχα έναν γάμο ακόμα με τον Νίκο Κουτελιδάκη και μετά σχέσεις μεγάλες. Ήταν δύσκολο. Η αίσθηση της κτητικότητας είναι μεγάλη παγίδα, για όλους όχι μόνο για εμάς. Μετά ήρθε ο Στάθης που είναι πολύ ιδιαίτερη φυσιογνωμία», υπογράμμισε η Πέμη Ζούνη.

«Δεν είναι ό,τι καλύτερο να είσαι ηθοποιός, αν ο άλλος είναι ζηλιάρης», απάντησε στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν το μεγάλο εμπόδιο στις σχέσεις της ήταν η κτητικότητα. Ο Άρης Καβατζίκης στη συνέχεια τη ρώτησε αν πλέον με τον σύζυγό της είναι οι καλύτεροι φίλοι. Αν μπορούν να συζητούν ακόμα και τη ρουτίνα της σχέσης τους. Η απάντηση που έδωσε η Πέμη Ζούνη ήταν καταφατική. Κι αν νόμιζες ότι το κεφάλαιο «μεγάλες αλήθειες για τις σχέσεις» είχε ξεκινήσει με την αναφορά της στην κτητικότητα, τώρα οι σελίδες του αρχίζουν να ξεφυλλίζονται μπροστά σου.

«Αυτό αν κερδηθεί είναι το καλύτερο για να αντέξει μία σχέση. Συζητάς επώδυνες αλήθειες. Με τον Στάθη συζητάμε τα πάντα», σημείωσε η Πέμη Ζούνη. Στα πάντα δεν περιλαμβάνεται μόνο η ρουτίνα, αλλά και η ανάγκη να ξεπεραστεί η κτητικότητα. Έστω η κατάκτηση του να μπορείς να μιλήσεις με ειλικρίνεια για τις ανάγκες που μπορεί να σου προκύψουν όχι σήμερα, ούτε αύριο, αλλά ίσως μετά από 30 χρόνια. Κι ας μην προκύψουν τελικά. Τουλάχιστον θα έχουν ειπωθεί μεταξύ δύο πραγματικών φίλων, που επιλέγουν να είναι και σύντροφοι.

«Είσαι 20, 25, 27, 30 χρόνια με κάποιον, δεν είναι μεγάλο ψέμα να πεις ότι δεν θα έχεις ποτέ την ανάγκη να φλερτάρεις ή να σου συμβεί κάτι; Αυτό αν δεν το πεις με το όνομά του, δεν είσαι φίλος με τον άλλον», κατέληξε η Πέμη Ζούνη. Και κάπου εδώ συνέβη το λεγόμενο micdrop.

Η εξομολόγηση για την κόρη της και την περιπέτεια υγείας της

Το ζευγάρι, είχε περάσει μία περίοδο που έζησε χωριστά το 2016 και η Πέμη Ζούνη είχε μιλήσει τότε στην εκπομπή The 2Night Show για τον χωρισμό τους. Η ηθοποιός και ο Στάθης Σκέντζος είναι συνολικά μαζί εδώ και δεκαετίες κι έχουν αποκτήσει μία κόρη, την Ελεωνόρα. Στην ίδια συνέντευξη, λοιπόν, στην εκπομπή Πάμε Δανάη, η Πέμη Ζούνη μίλησε και για την κόρη της, παραδεχόμενη ότι έχει πολλές ενοχές ως μαμά, παρόλο που όπως είπε ξέρει ότι είναι «καλή μαμά και με τη βούλα». Όπως είπε η ηθοποιός δεν έχουν περάσει ποτέ κρίση στη σχέση της με την κόρη της, ενώ μίλησε και για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε περάσει η Ελεωνόρα Σκέντζου στο παρελθόν.

Τέλος αναφέρθηκε στη περίοδο με την πολύκροτη παράστασή της με τον Ang Lee που δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, που οδήγησε σε μία δικαστική διαμάχη με πρώην συνεργάτιδά της που ακόμα εξελίσσεται, αλλά και για τα επαγγελματικά της σχέδια για το καλοκαίρι του 2022.