CELEBRITIES

Πάνος Μουζουράκης- Μαριλού Κόζαρη: Κοινή εμφάνιση στο Ηρώδειο

Κώστας Μοσχόπουλος/Papadakis Press

Ο Πάνος Μουζουράκης και η σύζυγός του, Μαριλού Κόζαρη δεν πραγματοποιούν συχνά κοινές εμφανίσεις. Η Δευτέρα, 8 Ιουλίου ωστόσο ήταν μία ιδιαίτερη περίπτωση. Το ζευγάρι απαθανατίστηκε μαζί στο Ηρώδειο με την καλύτερη αφορμή.

Ο Πάνος Μουζουράκης συμμετείχε στη συναυλία/γιορτή που έστησε ο Διονύσης Σαββόπουλος για το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου για τα 50 χρόνια από τη Μεταπολίτευση. Η Μαριλού Κόζαρη βρέθηκε ανάμεσα στο κοινό που συγκεντρώθηκε στο Ηρώδειο για να τον απολαύσει επί σκηνής.

Μουζουράκης Κόζαρη NDPPHOTO / ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

Ο Πάνος Μουζουράκης τραγούδησε στη συναυλία Η δική μας Μεταπολίτευση, και η φαρμακοποιός σύζυγός του, ήταν στο πλευρό του. Οι 2 τους χάρισαν ένα χαμογελαστό στιγμιότυπο στον φωτογραφικό φακό που βρέθηκε εκεί για την εκδήλωση.

Μουζουράκης Κόζαρη NDPPHOTO / ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

Το ζευγάρι τους τελευταίους 10 μήνες ζει ένα νέο κεφάλαιο στη σχέση του. Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη, που έχουν συμπληρώσει ήδη έναν χρόνο γάμου, υποδέχτηκαν στον κόσμο την κόρη τους, τον Σεπτέμβριο του 2023.

Παρόλο που ο γάμος τους, όσο κι αν ο τραγουδιστής προσπάθησε να το αποφύγει, βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας, με τους δημοσιογράφους να σπεύδουν στην Αίγινα για να εξασφαλίσουν πλάνα και φωτογραφίες από τη σημαντική αυτή ημέρα για τη ζωή του ζευγαριού, η βάφτιση της κόρης τους τελέστηκε υπό άκρα μυστικότητα. Και το όνομα αυτής, όπως έχει αποκαλύψει ο τραγουδιστής είναι Ευελένη.

«Τη βάπτιση την κάναμε κιόλας», είχε αποκαλύψει ο Πάνος Μουζουράκης στους δημοσιογράφους που τον Απρίλιο του 2024 βρέθηκαν στην παρουσίαση του δίσκου του Μεγαλώνω. Και τότε, η Μαριλού Κόζαρη είχε δώσει το «παρών» καθώς φαίνεται ότι στηρίζει τον τραγουδιστή σε κάθε του επαγγελματικό βήμα.

«Είναι μια πάρα πολύ όμορφη στιγμή, είναι το κενό που έψαχνα να γεμίσω την ψυχή μου τόσο καιρό και ήρθε να πάρει τη θέση του στην καρδιά μου για να επιστρέψω στην οικογένειά μου, από την οποία λείπω από τα 17», είχε πει ο ίδιος για το πώς βιώνει την πατρότητα σε επόμενη συνάντησή του με τις τηλεοπτικές κάμερες.

Σε άλλη τηλεοπτική του συνέντευξη είχε μιλήσει με τρυφερά λόγια για τη σύζυγό του, Μαριλού Κόζαρη. «Όλοι θέλουμε τον τέλειο άνθρωπο, χωρίς να είμαστε εμείς τέλειοι. «Αν είχα συναντήσει αυτόν τον άνθρωπο, αυτή την υπέροχη φίλη σου, πριν από 10 χρόνια, δε ξέρω αν θα ήμουν αρκετά ώριμος να καταλάβω και να δω το φως και να δω όλο αυτό το πράγμα που με έκανε να αισθανθώ πλήρης, ευτυχισμένος και έτοιμος γι’ αυτή τη μετάβαση», είχε πει στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή Super Κατερίνα, ο Πάνος Μουζουράκης.

«Οπότε, το “περίμενε” δεν αφορά μόνο στο να περιμένεις να έρθει ο άλλος άνθρωπος, αλλά και στο να περιμένεις να ωριμάσεις κι εσύ μέσα σου για να ξέρεις τι είναι ακριβώς αυτό που ζητάς. Στη δική μου περίπτωση, για άλλο πήγαινα και τελικά πέτυχα λαχείο», πρόσθετε ο τραγουδιστής.

«Αυτή την περίοδο οι ώρες που βλέπω την κόρη μου είναι λίγες αλλά ουσιαστικές. Ξέρω όμως ότι είναι σε καλά χέρια. Πριν γνωρίσω τη Μαριλού, μου είχαν πει ότι όταν βρω τον άνθρωπο με τον οποίο θα θέλω να κάνω παιδί, θα πρέπει να αναλογιστώ αν αυτός ο άνθρωπος είναι ο κατάλληλος να το μεγαλώσει σε περίπτωση που πάθαινα κάτι, ή η σχέση πάθαινε κάτι.

Είμαι αναπληρωματικός σε αυτή τη σχέση. Όντας μέσα στον τοκετό, ο σεβασμός μου προς τις γυναίκες έχει φτάσει σε άλλα επίπεδα. Δε ξέρω αν υπάρχει μονάδα μέτρησης στον έρωτα και την αγάπη. Τη Μαριλού την ερωτεύομαι συνέχεια, υπάρχει μια επαναληπτικότητα σε αυτό το συναίσθημα. Τραγουδούσα στην κόρη μου από τότε που ήταν στην κοιλιά της Μαριλού. Νομίζω ότι η μουσική είναι ένα υπέροχο πράγμα», είχε εξομολογηθεί ο Πάνος Μουζουράκης για τον μεγάλο, συνεχές του έρωτα με τη Μαριλού Κόζαρη.