CELEBRITIES

Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία του γάμου τους

Papadakis Press Μιχάλης Αρχοντίδης

Με μία δημοσίευση της στο Instagram, γνωστοποίησε την Τρίτη 4 Μαϊου ότι παντρεύτηκε τον σύντροφό της η Όλγα Κεφαλογιάννη. Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας, παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο στις Σπέτσες.

«Νυνί δε μένει πίστις, έλπίς, αγάπη, τα τρία ταύτα μείζων δε τούτων η αγάπη. Ώστε τώρα μας απομένουν τρία πράγματα: η πίστη, η ελπίδα και η αγάπη. Πιο μεγάλη όμως από αυτά είναι η αγάπη», ανέφερε ως σχόλιο της φωτογραφίας με τα μπλεγμένα χέρια τους με φορεμένες τις βέρες τους, η πολιτικός. Πρόκειται για ένα απόσπασμα από τον Ύμνο της Αγάπης, ένα κείμενο που αναγιγνώσκεται κατά την ακολουθία του μυστήριου του γάμου. Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και μόλις κυκλοφόρησε και η πρώτη τους οικογενειακή φωτογραφία από την τελετή.

Την οικογενειακή φωτογραφία πρόβαλλε παραθέτωντας και τις λεπτομέρειες για τον γάμο τους η εκπομπή «Πάμε Δανάη» στο Mega. Η Όλγα Κεφαλογιάννη με το νυφικό της και ο Μίνως Μάτσας με το κοστούμι του, ποζάρουν χαρούμενοι στο κέντρο με τους συγγενείς τους δεξιά κι αριστερά. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ κι 1,5 χρόνο και παντρεύτηκαν τη Δευτέρα του Πάσχα, 3 Μαΐου, στο εξοχικό της οικογένειας Μάτσα στις Σπέτσες.

«Αυτή είναι η μόνη επίσημη φωτογραφία που κυκλοφόρησε μετά το μυστήριο. Είναι ο θείος της Όλγας, Γιώργος Βαρδινογιάννης, η μητέρα της, το ζευγάρι και οι γονείς του Μίνου, Μάκης και Ρούλα Μάτσα», εξήγησε για τη φωτογραφία τους, ο Άρης Καβατζίκης. «Κουμπάροι ήταν η αγαπημένη της εξαδέλφη και επιστήθια φίλη της, Χρυσή Βαρδινογιάννη, που συνοδευόταν από τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη. Η άλλη κουμπάρα ήταν η κα Τζένη Μήτση που ήταν από την πρώτη στιγμή υποστηρικτική και γλυκιά στη σχέση του Μίνου και της Όλγας», συνέχισε ο Άρης Καβατζίκης.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε παρουσία του δημάρχου Σπετσών ενώ το «παρών» έδωσαν μόνο οι δύο οικογένειες, η μητέρα της πρώην υπουργού, Ελενη Βαρδινογιάννη, και οι τρεις αδελφές της, οι γονείς και η αδελφή του Μίνου Μάτσα, Μαργαρίτα, με τον σύζυγό της Γιώργο Φραγκογιάννη και την κόρη τους, Ίρμα.

Το νυφικό της Όλγας Κεφαλογιάννη ήταν ένα δικό της σχέδιο. «Πήγε σε μία κυρία της έδειξε το σχέδιο, της είπε “έχω πάρει αυτά τα υφάσματα και θέλω να γίνει αυτό το μοτίβο το νεορομαντικό” και έτσι έγινε το νυφικό της», σημείωσε ο Άρης Καβατζίκης. Όπως η Όλγα Κεφαλογιάννη με το νυφικό της έτσι και ο Μίνως Μάτσας έβαλε τη δική του υπογραφή στην γαμήλια δεξίωση, αφού το ζευγάρι εμφανίστηκε καθώς ακουγόταν το τραγούδι που έχει συνθέσει «Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου» σε στίχους του αείμνηστου παππού του. Λίγο πριν το μυστήριο έγιναν και τα απαραίτητα rapid test στους λιγοστούς καλεσμένους του ζευγαριού.

«Όταν πρωτογνωριστήκαμε με τον Μίνωα Μάτσα εκείνος δεν γνώριζε ποια είμαι. Μόλις είχα παρακολουθήσει μια παράσταση, όπου εκείνος είχε γράψει τη μουσική. Όταν μας σύστησαν θέλησα να του δώσω συγχαρητήρια για τη δουλειά του. Θυμάμαι ότι με ρώτησε με τι ασχολούμαι. Εξεπλάγην προς στιγμήν, αλλά γρήγορα αντιλήφθηκα ότι πρόκειται για έναν γνήσιο καλλιτέχνη που δεν έχει μεγάλη σχέση με τα κοινά. Αυτό κρύβει πάντα τη δική του γοητεία. Η ανθρώπινη επαφή που είναι πέρα και πάνω από επαγγελματικές ιδιότητες και ταμπέλες αποδεικνύεται ενδιαφέρουσα», είχε αναφέρει σε παλιότερη συνέντευξή της η Όλγα Κεφαλογιάννη. Η γνωριμία εκείνη, αποδείχθηκε γνωριμία ζωής και το happy end της γράφτηκε στις Σπέτσες.