CELEBRITIES

Όλγα Κεφαλογιάννη: Η εξομολόγηση για τη μητρότητα, τα δίδυμα και τον σύζυγό της

Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου Watkinson/ 24 MEDIA

Συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό Hello και τον δημοσιογράφο Σάββα Μπίτζα, η Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη μητρότητα και την αλλαγή που έφερε στη δική της ζωή η απόκτηση των δίδυμων παιδιών της τον Σεπτέμβριο του 2021.

«Για εμένα, είναι σαν να έχω κάνει επανεκκίνηση. Οι προτεραιότητες, οι στόχοι και οι φιλοδοξίες μου έχουν μπει πλέον σε μια τελείως διαφορετική προοπτική. Ξέρω βέβαια ότι έχω μπροστά μου μια μεγάλη διαδρομή, η οποία όμως είναι συναρπαστική», είπε η Όλγα Κεφαλογιάννη στο περιοδικό για το πώς η μητρότητα άλλαξε τη ζωή της.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο σύζυγός της, Μίνως Μάτσας, παντρεύτηκαν την περασμένη άνοιξη στις Σπέτσες, ενώ λίγο καιρό μετά η πολιτικός σε συνέντευξή της αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της. Όπως είχε πει τότε είχε σχεδόν πάψει να περιμένει να γίνει μητέρα, παρόλο που η δημιουργία οικογένειας ήταν κάτι που επιθυμούσε.

H Όλγα Κεφαλογιάννη νιώθει σαν να της δόθηκε δεύτερη ευκαιρία στη ζωή

«Είναι κάτι που έκανα συνειδητά και επιθυμούσα πολύ. Ξέρετε, σε έναν βαθμό το είχα ξεγράψει. Και τώρα που το σκέφτομαι, αισθάνομαι πως είναι σαν να μου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή μου. Αυτό που θέλω, είναι να είμαι διαρκώς μαζί με τα μωρά μου, να τους δώσω όσο το δυνατόν περισσότερο από εμένα», δήλωσε η Όλγα Κεφαλογιάννη για το πώς είναι η ίδια ως μητέρα. Όπως τόνισε αυτές τις γιορτές, τις πρώτες που είχε στη ζωή της τα παιδιά της, έγινε κι εκείνη ξανά παιδί.

Τα δίδυμα, οι διαφορές τους και οι αρχικοί της φόβοι

Η πολιτικός μίλησε για τη στιγμή που έμαθε ότι περιμένει δίδυμα, τονίζοντας ότι η ίδια και ο σύζυγός της, Μίνως Μάτσας, ενθουσιάστηκαν με την προοπτική να αποκτήσουν περισσότερα από ένα παιδιά. «Χαρήκαμε πολύ που μάθαμε ότι, αν όλα εξελίσσονταν καλά, θα αποκτούσαμε δύο μωράκια, καθώς κι εγώ έχω μεγαλώσει σε οικογένεια με αδέλφια, κι αυτό ήταν και είναι κάτι πολύ σημαντικό και όμορφο», σημείωσε χαρακτηριστικά η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Μαζί με τη χαρά της όμως, ήρθε κι ένας μεγαλύτερος φόβος, όπως εξομολογήθηκε. «Για να μην κρυβόμαστε, λόγω της ηλικίας μου, αισθάνθηκα μεγαλύτερο φόβο για την πορεία της εγκυμοσύνης. Είναι πολύ δυσκολότερη η δίδυμη κύηση. Πλέον, όμως, ζούμε μέσα στην ευτυχία έχοντας δύο μωράκια, τα οποία μάλιστα δείχνουν από τώρα ότι έχουν τελείως διαφορετικούς χαρακτήρες», ανέφερε η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Μιλώντας γι’ αυτές τις διαφορές που ήδη διακρίνει στις προσωπικότητες των διδύμων της, η Όλγα Κεφαλογιάννη εξήγησε: «Η κόρη μας είναι ίσως πιο απαιτητική, διεκδικητική και επιμονή. Ο γιος μας είναι πιο cool και υπομονετικός, ενώ σου δίνει την αίσθηση ότι και μόνος του μπορεί να περάσει καλά. Είναι αυτάρκης!».

Η τρυφερή εξομολόγηση για τον Μίνω Μάτσα

Φυσικά η Όλγα Κεφαλογιάννη μίλησε και για τον σύζυγό της, τον οποίο χαρακτήρισε «απόλυτα συνειδητοποιημένο πατέρα και σύντροφο», ενώ αποκάλυψε ότι εισάγει τα παιδιά από τώρα στον κόσμο της μουσικής.

«Τα βάζει πάνω στο πιάνο, τους παίζει και τους μιλά παράλληλα. Έχει προσαρμοστεί απόλυτα στις ανάγκες τους και θα έλεγα ότι αρκετές φορές είναι ένα βήμα μπροστά από μένα. Έχει μάθει μέσα από τη μουσική να προσεγγίζει τις καταστάσεις με συγκρότηση και ηρεμία και οι αντιδράσεις του με τα παιδιά είναι πιο ψύχραιμες», ανέφερε η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Η πολιτικός εξομολογήθηκε ότι ο ερχομός των παιδιών τους, τούς έφερε ακόμα πιο κοντά ενώ όπως τόνισε «Έχουμε συμφωνήσει ότι όσο προσπαθούμε για τα παιδιά μας, τόσο θα προσπαθούμε και για τη σχέση μας, η οποία είναι εξίσου σημαντική». Τέλος αποκάλυψε ότι η πρόταση γάμου από τον Μίνω Μάτσα έγινε σε ένα σημείο κάτω από την Ακρόπολη που έχει ιδιαίτερο συμβολισμό για τη σχέση τους.