ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Οι πρωταγωνιστές από 4 αγαπημένες ελληνικές σειρές σε μία φωτογραφία: Από τα Εγκλήματα στις Άγριες Μέλισσες

Papadakis Press Γιώργος Κουκούλης

Μία πραγματικά all star φωτογραφία ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Η ηθοποιός συναντήθηκε με αγαπημένους συναδέλφους της και μαζί τους πόζαρε για μία selfie που είχε άρωμα τηλεόρασης. Συγκεκριμένα ήταν σαν ένα reunion πολλών επιτυχημένων τηλεοπτικών σειρών μαζί.

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Ζέτα Μακρυπούλια, η Μαρία Καβογιάννη και η Ορνέλλα Λούτη, συναντήθηκαν στην Καλαμάτα, εκεί όπου η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης διατηρούν την τουριστική τους επιχείρηση. Η πρώτη και ο τελευταίος αυτό το διάστημα συμπρωταγωνιστούν στη σειρά Συμπέθεροι από τα Τίρανα. Στην κωμική σειρά του Mega πρόκειται να κάνει μία guest εμφάνιση και η Μαρία Καβογιάννη. Όλοι τους έχουν υπάρξει αγαπημένα πρόσωπα σε αγαπημένες ελληνικές σειρές.

Εκτός τηλεόρασης αυτό το διάστημα από τους ανωτέρω εικονιζόμενους ηθοποιούς βρίσκεται μόνο η Βίκυ Σταυροπούλου, καθώς η Ορνέλα Λούτη συμμετέχει στη σειρά Άγριες Μέλισσες, ενώ η Ζέτα Μακρυπούλια με την ιδιότητα της παρουσιάστριας, κρατά τα ηνία του Ρουκ Ζουκ στον ΑΝΤ1. Ωστόσο πέρα από το τηλεοπτικό παρόν τους, όλοι οι καλοί φίλοι που βλέπεις παραπάνω έχουν πρωταγωνιστήσει σε μερικές από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες της ελληνικής τηλεόρασης, στις αγαπημένες κωμικές ελληνικές σειρές κι αυτή η φωτογραφία δεν μπορεί να μη σου χτυπήσει μία νοσταλγική χορδή.

Κάπως έτσι τα Εγκλήματα (Μαρία Καβογιάννη, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης) ποζάρουν δίπλα στο Είσαι το Ταίρι μου (Βίκυ Σταυροπούλου), που έχει πίσω τις τις Άγριες Μέλισσες (Ορνέλα Λούτη) και στο πλευρό της το Στο Παρα Πέντε (Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Ζέτα Μακρυπούλια).

«Στιγμές χαράς με αγαπημένους φίλους», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανάρτησε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στο Instagram. Η φωτογραφία τους που μοιάζει με ένα μεγάλο τηλεοπτικό, διακαναλικό reunion δημοσιεύτηκε την Πέμπτη 3 Μαρτίου.

«Από ατάκα σε ατάκα θα είναι οι στιγμές σας», «Τι ωραία παρέα. Σας σκέφτομαι και γελάω μόνη», «Τι πιο υπέροχο, να βλέπεις τους αγαπημένους σου ηθοποιούς μαζεμένους να περνούν καλά», ήταν μερικά μόνο από τα σχόλια που ακολούθησαν τη δημοσίευση της ηθοποιού.