CELEBRITIES

Οι κόρες της Demi Moore αποκάλυψαν τα αληθινά τους αισθήματα για τον αλκοολισμό της και τον γάμο με τον Ashton Kutcher

Richard Shotwell/Invision/AP

Οι κόρες της Demi Moore και του Bruce Willis, Rumer και Tallulah ήταν σε τρυφερή ηλικία όταν η μητέρα τους Demi Moore, ενόσω ήταν παντρεμένη με τον Ashton Kutcher, υποτροπίασε στα προβλήματα εθισμού της και ξανάρχισε να πίνει αλκοόλ. Η μικρότερη ήταν μόλις 9 ετών και το σοκ του να βλέπει τη μητέρα της να χάνει τη νηφαλιότητά της ήταν μεγάλο. Τα δύο κορίτσια, που σήμερα είναι 31 και 25 ετών, παραχώρησαν τηλεοπτική συνέντευξη μαζί με την μητέρα τους Demi Moore στην οποία μίλησαν για όλα αυτά.

Διάβασε επίσης: Οι αποκαλύψεις της Demi Moore για τις απιστίες του Ashton Kutcher και τις πιέσεις του να κάνουν τρίο

Η ηθοποιός ξεκίνησε τη σχέση της με τον Ashton Kutcher το 2003 όταν η Tallulah ήταν 9 ετών. Το μεγαλύτερο μέρος της ενήλικης ζωής της η Demi Moore ήταν νηφάλια, ωστόσο όπως αποκάλυψε στην αυτοβιογραφία της “Inside Out” ξεκίνησε να πίνει ξανά όσο ήταν ζευγάρι με τον συνάδελφό της. Οι κόρες της έκαναν να της μιλήσουν τρία χρόνια όταν ανακάλυψαν ότι έπινε ξανά, όπως αποκάλυψαν στη συνέντευξή τους στην εκπομπή “Red Table Talk”.

«Αυτό που συνέβη είναι ότι έπαθε υποτροπή όταν ήμουν 9 και κανείς στην οικογένειά μας δεν έλεγε τίποτα γι’ αυτό. Και δεν είχα ιδέα τι συνέβαινε, ήταν νηφάλια σε όλη την παιδική μου ηλικία και μετά έπινε. Ήξερα ότι φοβάμαι» εξήγησε η Tallulah. «Έπειτα για πολλά χρόνια μας έλεγε ότι είναι νηφάλια και δεν ήταν και δεν μπορούσαμε να την εμπιστευτούμε. Και όλοι οι ενήλικοι γύρω μας, προσπαθώντας να μας προστατεύσουν την κάλυπταν. Και έτσι, αν δεν ήταν νηφάλια, θα μας έλεγαν πως είναι, άρα υπήρχε παντελής έλλειψη εμπιστοσύνης», συμπλήρωσε η ίδια και τον λόγο πήρε η μητέρα της για να απαντήσει αν η υποτροπή της συνέβη μέσα στη σχέση.

AP Photo/Matt Sayles

AP Photo/Matt Sayles

«Άνοιξα αυτή την πόρτα στο αλκοόλ μετά από σχεδόν 20 χρόνια» παραδέχτηκε η Demi Moore που στη συνέχεια μίλησε για τη σχέση της με τον Ashton Kutcher και τις επιπτώσεις που είχε στην ψυχολογία της η αποβολή του μωρού που κυοφορούσε. «Έμεινα έγκυος και έχασα το μωρό όταν ήμουν 6 μηνών. Και έτσι, όταν δεν κατάφερνα να μείνω ξανά έγκυος, η ενοχή που ένιωθα επειδή πίστευα ότι ξεκάθαρα έφταιγα εγώ, ήταν απλώς τεράστια» είπε η Demi Moore. Η ηθοποιός τόνισε ότι ήθελε να είναι «αυτό το κορίτσι» για τον Ashton. «Έφτιαξα τη δική μου ιστορία, ότι ήθελε κάποια με την οποία μπορούσε να πιει κρασί και να κάνει διάφορα. Δεν είναι η αιτία για την οποία άνοιξα την πόρτα. Ήθελα να είμαι κάτι άλλο από αυτό που είμαι. Ήταν σαν να έδινα τη δύναμή μου κυριολεκτικά μακριά», συμπλήρωσε. Η ίδια θυμήθηκε και πώς ακριβώς ξεκίνησε να πίνει ξανά κατά τη διάρκεια διακοπών. «Ο Ashton έλεγε “δεν ξέρω αν υπάρχει αλκοολισμός, νομίζω έχει να κάνει με το να πίνεις με μέτρο”. Αν είχα μείνει στην ρουτίνα μου, στο να δουλεύω το πρόγραμμά μου. Ήμουν υπέροχη όταν ήμουν νηφάλια», σημείωσε.

AP Photo/Jason DeCrow

AP Photo/Jason DeCrow

Με αυτή την αφορμή η Rumer αποκάλυψε τα αληθινά της αισθήματα για εκείνη την εποχή, στην οποία ήταν έφηβη. «Τόσο πολύ από αυτή την εποχή, ειδικά με τον Ashton, ήμουν τόσο θυμωμένη γιατί πίστευα ότι μου είχαν πάρει κάτι δικό μου μακριά. Και ακόμα, όταν έβλεπα πόσο πολύ ήθελε ένα ακόμα παιδί και δεν ερχόταν, και ήταν τόσο επικεντρωμένη σε αυτό εγώ ένιωθα ότι δεν είμαστε αρκετές», τόνισε η Rumer. «Εν μέρει ένας από τους λόγους για τους οποίους έφυγα από το σπίτι ήταν αυτό, ότι αφού απέβαλες σκεφτόμουν γιατί να ζητάς τόσο απελπισμένα να κάνεις άλλο παιδί; Και δεν το άντεχα», συμπλήρωσε απευθυνόμενη στη μητέρα της.

Η 31χρονη παραδέχτηκε ότι ήταν αναίσθητη στον τρόπο που αντιμετώπιζε την φουσκωμένη κοιλιά της μητέρας της πριν αποβάλει ενώ εξήγησε ότι ο θυμός της όλη αυτή την περίοδο προέκυπτε: «Από τον εθισμό και το ότι έπινε ξανά». «Ο εθισμός στην συνεξάρτηση, όπως ήταν ο εθισμός μου στον Ashton, ήταν ο πιο σοβαρός, γιατί με απομάκρυνε πολύ συναισθηματικά», είπε τότε η Demi και οι κόρες της συμφώνησαν. «Βλέποντας τη συμπεριφορά της όσο ήταν με τον Ashton και όλα αυτά τα χρόνια, γιατί όλοι έφυγαν από το σπίτι και κατέληξα να είμαι μόνο εγώ που έμενα εκεί, ένιωθα πολύ ξεχασμένη» εξήγησε η Tallulah προσθέτοντας ότι απέκτησε τότε την ιδέα ότι η μαμά της δεν την αγαπούσε. «Το ξέρω πως με αγαπά, 100%, αλλά δεν μπορείς να χωνέψεις ότι κάποιος που σε αγαπά το κάνει αυτό σε εσένα και ότι θα διαλέξει άλλους αντί για εσένα», κατέληξε η Tallulah. Η 25χρονη έχει επίσης παλέψει με το αλκοόλ καθώς στα 14 της δοκίμασε πρώτη φορά σαμπάνια και στα 15 της κόντεψε να χάσει την ζωή της από δηλητηρίαση από το αλκοόλ που κατανάλωσε. Ακολούθησε ο εθισμός της, τόσο στο αλκοόλ όσο και στην κοκαΐνη και την κωδεΐνη και μετά από παρέμβαση των δύο αδερφών της, της Rumer και της Scout Willis, ξαναμίλησε στη μητέρα της και μπήκε σε θεραπεία. 

Κεντρική φωτογραφία: Richard Shotwell/Invision/AP