CELEBRITIES

Οι αποκαλύψεις της Demi Moore για τις απιστίες του Ashton Kutcher και τις πιέσεις του να κάνουν τρίο

AP Photo/Ronald Zak

Η κυκλοφορία των αυτοβιογραφιών των star είναι δεδομένο κάθε φορά ότι θα προκαλέσουν έναν ελαφρύ -έως και βαρύ- πάταγο. Η Demi Moore και το "Inside Out" που ετοιμάζεται στις 24 Σεπτεμβρίου να βρεθεί στα ράφια των βιβλιοπωλείων, όπως όλα δείχνουν, δε θα αποτελέσει εξαίρεση. Ήδη την περασμένη εβδομάδα αποσπάσματα του βιβλίου, που έφτασαν στα γραφεία των "The New York Times", αποκάλυψαν ότι στο βιβλίο της μιλά για την -γνωστή και στον Τύπο- απιστία του Ashton Kutcher κατά τη διάρκεια των 6 χρόνων του γάμου τους. Τώρα το RadarOnline ισχυρίζεται ότι στις σελίδες του βιβλίου υπάρχουν ακόμα περισσότερα μυστικά που αποκαλύπτονται.

Σύμφωνα με το RadarOnline στην αυτοβιογραφία της η Demi Moore αποκαλύπτει ότι ο συνάδελφος και πρώην σύζυγός της, απίστησε δύο φορές, μία με την Brittney Jones και μία με τη Sara Leal και πως πριν από τις απιστίες του πίεζε την Demi Moore μέχρι να την πείσει να κάνουν τρίο.

Διάβασε επίσης: Η Demi Moore ποζάρει γυμνή στα 56 της κι εσύ κολλάς σε κάτι πράγματα μικρά

AP Photo/Chris Pizzello

To πρώην ζευγάρι την εποχή του γάμου του- AP Photo/Chris Pizzello

Η σχέση της Demi Moore και του Ashton Kutcher ξεκίνησε το 2003 και παρόλο που πέρασε ένα σημαντικό εμπόδιο, την αποβολή ενός εμβρύου που κυοφορούσε από τον Ashton Kutcher η ηθοποιός, οι δυο τους δέθηκαν ακόμα πιο πολύ εξαιτίας του και παντρεύτηκαν το 2005. Η Demi Moore στη συνέχεια προσπάθησε να αποκτήσει παιδί μαζί του με τη μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης αλλά δεν τα κατάφεραν. Έπειτα ήρθαν τα προβλήματα που ενισχύονταν από τη διαφορά ηλικίας τους που είναι 15 χρόνια. Τότε ήταν που ο Ashton άρχισε να προτείνει στην Demi Moore να δοκιμάσουν να κάνουν τρίο, όπως αναφέρει το RadarOnline ότι γράφει η ηθοποιός. «Ήθελα να του δείξω πόσο καλή και διασκεδαστική μπορούσα να είμαι. Ήταν λάθος» γράφει χαρακτηριστικά για τη συναίνεσή της τις δύο φορές που πειραματίστηκαν σεξουαλικά με έναν ακόμα ερωτικό παρτενέρ μαζί τους.

AP Photo/Evan Agostini, file

Το πρώην ζευγάρι την εποχή του χωρισμού του- AP Photo/Evan Agostini, file

Μετά από αυτές της εμπειρίες ήρθε η αποκάλυψη της απιστίας του Ashton Kutcher με την Britney Jones από σκανδαλοθηρικό περιοδικό. Η Star φιλοξένησε τις αποκαλύψεις της 21χρονης, τότε, ερωμένης του και σύμφωνα με τη βιογραφία της Demi Moore ο Ashton δικαιολόγησε τις πράξεις του με το γεγονός ότι ήδη είχαν βάλει τρίτα πρόσωπα στη σχέση τους και άρα τεχνικά δεν έκανε κάτι κακό. Ο χωρισμός ήρθε όταν μία ακόμα τέτοια ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας από την 22χρονη Sara Leal, η οποία έλαβε χώρα την 6η επέτειο του γάμου τους. «Ένιωσα αηδιασμένη. Ήξερα ότι δεν έλεγε ψέματα» γράφει η ηθοποιός που χώρισε με τον Ashton Kutcher το 2011 και πήρε οριστικά διαζύγιο το 2013.

Ο Ashton Kutcher σύντομα μετά τον χωρισμό τους ξεκίνησε να βγαίνει με τη Mila Kunis, την οποία παντρεύτηκε το 2015 και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά.

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Ronald Zak