CELEBRITIES

Οι διακοπές της Κλέλιας Ρένεση είναι οι διακοπές όπως θα έπρεπε να είναι

Papadakis Press Εξωτερικός συνεργάτης

Η Κλέλια Ρένεση περνά το καλοκαίρι της μακριά από την πόλη, έχοντας στο πλευρό της την κόρη της, Κοραλία, και τη μεγάλη αγκαλιά της φύσης. Η ηθοποιός βρίσκεται το νησί της Γαύδου όπως έχει αποκαλύψει η ίδια μέσα από τα social media, έναν προορισμό στον οποίο καταφεύγει σχεδόν κάθε καλοκαίρι για να γεμίσει της μπαταρίες της.

Παράλληλα πραγματοποιεί αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Κι αυτές μοιάζουν με ένα mini workshop που πρέπει να ακολουθήσεις αν θες να απολαύσεις ουσιαστικά τις διακοπές σου και να γυρίσεις στην πόλη έχοντας βρει τον αληθινό σου εαυτό. Μόλις τις δεις, θα καταλάβεις τι εννοώ.

Οι αναρτήσεις της από τις διακοπές της είναι μία ωδή στη φύση και την αγάπη. Ξεκίνησαν στα μέσα Ιουλίου από ένα video,που ανάρτησε η Κλέλια Ρένεση από μία βόλτα με την κόρη της στην παραλία. Ένα video που μπορεί να λειτουργήσει ως το boost που χρειάζεσαι στην ψυχολογία σου, αν παραμένεις ακόμα στο γραφείο και περιμένεις τις διακοπές σου.

«Το καλοκαίρι μου ειν’ το κοράλι μου»

Μητέρα και κόρη προχωρούν στην ακροθαλασσιά με τα μαγιό και τα καπέλα τους και η Κοραλία παίρνει τον λόγο για να πει στη μαμά της ότι βρήκε μία μεγάλη σπηλιά, αλλά πρέπει να πάνε σιγά σιγά εκεί. Έπειτα της δείχνει πώς πρέπει να πάνε. Εμείς βλέπουμε τις σκιές τους, την άμμο και τα κύματα. Το καλοκαίρι, όπως πρέπει να είναι.

«Πάμε σιγά σιγά στη σπηλιά μαμά γιατί μπορεί να κρύβεται κάποιο ζωάκι μην το τρομάξουμε. Το καλοκαίρι μου είν’ το κοράλι μου», έγραψε δημοσιεύοντας το βίντεο με την Κοραλία η Κλέλια Ρένεση.

Η Κλέλια Ρένεση απολαμβάνει το καλοκαίρι σε μία ονειρική παραλία

Μετά από μία ανάρτηση για να στείλει τις σκέψεις της σε όλους όσοι δοκιμάστηκαν από τις φωτιές στη χώρα μας κι ακολούθησε μία μικρή ματιά στην παραλία Σαρακήνικο της Γαύδου, όπου βρίσκεται μία ταβέρνα στην οποία η Κλέλια Ρένεση θα τραγουδήσει το προσεχές σαββατοκύριακο.

Μαζί με την «επίδειξη» της παραλίας μαζί με το event στο οποίο θα συμμετέχει η Κλέλια Ρένεση, είδαμε και την ίδια, μαυρισμένη, χωρίς ίχνος μακιγιάζ, με τα μαλλιά της πιασμένα ψηλά, κι ένα καλοκαιρινό κολιέ να κοσμεί το λαιμό της. Η Κλέλια Ρένεση ζει το καλοκαίρι μόνο με τα απαραίτητα, στην πιο ωραία παραλία του νησιού. Στο φυσικό της περιβάλλον, όπως επεσήμανε σε ένα του σχόλιο κάτω από το video της και ο συνάδελφός της, Θανάσης Ευθυμιάδης.

Κι ήρθε η Δευτέρα 25 Ιουλίου, μία Δευτέρα που άλλους βρίσκει στις διακοπές τους κι άλλους να τις αναμένουν. Και μέσα από μία ακόμα φωτογραφία της παραλίας όπου βρίσκεται με τα υπάρχοντά των διακοπών της απλωμένα μπροστά της, η Κλέλια Ρένεση μίλησε για το μόνο που χρειάζονται οι καλοκαιρινές μας διακοπές για να είναι αληθινά διακοπές. Κι αυτό δεν είναι άλλο από τη φύση και τον αληθινό μας εαυτό μέσα σε αυτή. Μακριά από συμβάσεις και περιττά πράγματα. Με ένα κείμενο για τους «δασκάλους» της ζωής της, η ηθοποιός μάς έδειξε για μία ακόμα φορά τον δικό της δρόμο για ένα αληθινά και ουσιαστικά απολαυστικό καλοκαίρι.

Ο μεγαλύτερος «δάσκαλος», η φύση

«Είχα πάρα πολλούς δασκάλους στη ζωή μου. Αρχικά όπως όλοι τους γονείς μου, μετά ένα δύο φωτισμένους καθηγητές στο σχολείο, μετά τον πνευματικό μου, μετά τις βιογραφίες φωτισμένων ανθρώπων, κάποια βιβλία μου, κάποιες κοντινές μου σχέσεις που μου έκαναν καθρέφτη, κάποια ξωτικά που κατά καιρούς βρεθήκαμε στο ίδιο δάσος κι αγαπηθήκαμε ψάχνοντας βατόμουρα, το παιδί μου η μεγάλη μου δασκάλα… Αλλά ο μεγαλύτερος δάσκαλός μου ήταν, είναι και θα είναι πάντα η φύση», ανέφερε αρχικά η Κλέλια Ρένεση.

«Η μάνα γη. Στην αγκαλιά της μαθαίνω, θεριεύω, δυναμώνω, καταλαβαίνω, αγαπάω! Μαθαίνω εμένα και μέσα από μένα τα πάντα γύρω μου. Μαθαίνω να μην αντιδρώ σαν αντανάκλαση, αλλά να επαναστατώ, να πηγαίνω πάνω απ΄το κύμα», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Η Κλέλια Ρένεση βρίσκεται και φέτος κάτω από το αγαπημένο της δέντρο, στην αγαπημένη της παραλία, εκεί όπου παίρνει τα δικά της μαθήματα από τη φύση κάθε καλοκαίρι. Κι από εκεί ένα έχει να πει, όπως τόνισε. Κι αυτό ήταν ένα μανιφέστο στο ανθρώπινο δικαίωμα στη χαρά που έχουμε όλοι καθώς είμαστε «παιδιά του ήλιου» όπως είπε, «με ακλόνητο δικαίωμα στη χαρά των αισθήσεων, στη χαρά της καρδιάς, στη σπηλιά του ονείρου».

«Εκεί που να είσαι απλά εσύ, χωρίς κάτοπτρα είναι το αναμενόμενο κι οτιδήποτε παραπάνω η φύση στο ξερνάει στα μούτρα. Ξεγυμνωθείτε από τα περιττά, κρατήστε το ύφασμα που κάνει την καρδιά να μελώνει, βρείτε τη δροσιά της γλύκας και ησυχάστε. Φτου ξελευθερία για όλους, που λέει κι ο φίλος μου ο Χαΐνης», κατέληξε στην ανάρτησή της η Κλέλια Ρένεση.