CELEBRITIES

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μίλησε για τη θέση της γυναίκας και την ερωτική του ζωή με την Άννα Ντιμιτρίεβιτς. Πόσο τον αγαπάμε πόσο

Papadakis Press / Γιάννης Νταρίλας

Σίγουρα, ο Θανάσης Ευθυμιάδης είναι ανάμεσα στους ανθρώπους που έχουν φιλοσοφήσει τη ζωή λίγο παραπάνω από τους υπόλοιπους και ζουν το κάθε λεπτό της πιο ευτυχισμένοι. Τα τελευταία χρόνια, ο ίδιος και η γυναίκα του, Άννα Δημητρίεβιτς, έχουν αποφασίσει να ακολουθήσουν έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής. Ζωή που βρίσκεται πολύ πιο κοντά στη φύση και στα αγαθά που αυτή προσφέρει απλόχερα και δωρεάν.

Γι’ αυτήν του την επιλογή μίλησε ο Θανάσης Ευθυμιάδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Πρωινό». Ξυπόλυτος, καθισμένος οκλαδόν και σε ζωντανή σύνδεση με τη Φαίη Σκορδά, ο ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στον έρωτά του για τη γυναίκα του, Άννα Δημητρίεβιτς, αλλά και στις γυναίκες εν γένει. Μέσω του λόγου του, απέδειξε για ακόμα μια φορά τα αυτονόητα.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης απέδειξε ξανά πόσο λατρεύει τις γυναίκες

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης είναι ένας άνθρωπος που όχι μόνο λατρεύει και σέβεται τη φύση γενικότερα. Είναι ένας άνθρωπος που λατρεύει και σέβεται τη γυναικεία φύση, ειδικότερα. Και το έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές. Αυτήν τη φορά, λοιπόν, αφορμή στάθηκε η ερώτηση της Φαίης Σκορδά, για το πώς ο ίδιος αποφάσισε να κάνει αυτή τη μεταστροφή στη ζωή του. Ο Θανάσης Ευθυμιάδης ανέφερε πως σημαντικό ρόλο διαδραμάτισαν συναντήσεις του με «χρυσές γυναίκες», όπως ο ίδιος της αποκάλεσε. «Ήταν πραγματικά δασκάλες της ζωής μου» πρόσθεσε εξηγώντας γιατί τις αποκαλεί «χρυσές».

Συνεχίζοντας, ανέφερε πως «Μέσα από τη γυναίκα μπορούμε να μάθουμε παρά πολλά. Η ανδροκρατούμενη κοινωνία την είχε βάλει στην άκρη τόσα χρόνια. Μέχρι και στη γενιά των παππούδων μας και των μπαμπάδων μας. Αλλά ήρθε η ώρα στη δική μου γενιά, η γυναίκα να βρει τη θέση της, ισάξια δίπλα στον άντρα. Μην περιμένουμε καμία γιατριά, καμία χαρά στη ζωή μας εάν βλέπουμε τη γυναίκα κατώτερη από εμάς».

«Με τη γυναίκα μου κάνουμε έρωτα, δεν κάνουμε σεξ»

Μετατοπίζοντας τη συζήτηση στη γυναίκα του, ο Θανάσης Ευθυμιάδης, δεν θα μπορούσε να είναι λιγότερο επαινετικός. «Τη γυναίκα μου τη βλέπω και κάνουμε έρωτα, δεν κάνουμε σεξ. Πρέπει να αφήσουμε το σεξ στην άκρη. Αλλιώς τον άνθρωπό σου τον βλέπεις σαν ένα αντικείμενο εκτόνωσης και μόνο. Αν δεν τον δεις πιο ερωτικά τον άνθρωπό σου, αν δεν τον εξυψώσεις στην ιερότητα του ερωτικού, τότε τον βλέπεις μόνο σαν αντικείμενο. Κοιτάς τον άνθρωπό σου στα μάτια. Είναι πολύ φθηνό και δωρεάν», ανέφερε ο ηθοποιός εξηγώντας την πρακτική που ο ίδιος ακολουθεί προκειμένου να διατηρεί ζωντανή τη φλόγα με τη σύζυγό του.

Ο ηθοποιός θα εκδόσει βιβλίο με θέμα τη ζωή του

Αναφερόμενος στους λόγους που τον οδήγησαν στη συγκεκριμένη κοσμοθεωρία, ο Θανάσης Ευθυμιάδης απάντησε λακωνικά. Αποκάλυψε ότι ετοιμάζει βιβλίο, το οποίο με τη σειρά του θα λύσει όλες τις απορείς σχετικά με τον τρόπο που έχει επιλέξει να πορευθεί στη ζωή. «Γράφω ένα βιβλίο με όλα τα γεγονότα που οδήγησαν σε αυτήν την μεγάλη μου αλλαγή. Δεν ξέρω πότε θα είναι έτοιμο. Θέλω να τα βάλω όλα σε μια σειρά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός κάνοντας ειδική μνεία στη γυναίκα της ζωής του, την Άννα του. Η ίδια, έπαιξε και συνεχίζει να παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτό του το ταξίδι, πρόσθεσε στο τέλος.

Χωρίς πολλά υλικά αγαθά, αλλά με περίσσιο πλούτο στην καρδιά, ο Θανάσης Ευθυμιάδης μοιράζεται τα μυστικά της ζωής του στο Instagram. Ένα από τα μυστικά, είναι και ο σεβασμός απέναντι σε κάθε τι που βρίσκεται επάνω στον πλανήτη Γη. Ανάμεσά τους και η γυναίκα. Ύπαρξη που ο ίδιος εξυψώνει και είναι ευγνώμων. Μετά από όλα αυτά, είναι δυνατόν να μην το αγαπάμε τόσο;