CELEBRITIES

Οι 10 άνδρες του Hollywood που όσο μεγαλώνουν γίνονται ακόμα πιο ωραίοι

Ο Tom Hardy σήμερα. Invision/AP Vianney Le Caer

Η νιότη είναι αξία ανεκτίμηση στην σύγχρονη κοινωνία, δοξάζεται ως σύγχρονη θεότητα και όταν τη χάνουμε (γιατί αναπόφευκτα τη χάνουμε) συνήθως την αναπολούμε μανιωδώς. Περασμένα μεγαλεία και θυμόντας τα να κλαίς, που λέει και ο ποιητής, η κατάσταση. Αυτά βέβαια ισχύουν για τον μέσο όρο των ανθρώπων, γιατί για κάποιους άνδρες και συγκεκριμένα για μερικούς σταρ του Hollywood ισχύουν τα αντίθετα. Οι διάσημοι άνδρες που ακολουθούν είναι τα μόνα πειστήρια που χρειάζονται.

Αυτοί οι διάσημοι άνδρες έχουν κάνει μια συμφωνία με τον χρόνο, να περνά από πάνω τους και να αφήνει τα σημάδια του, μόνο που τα σημάδια αυτά, είναι σημάδια γοητείας και ατελείωτης ομορφιάς. Και κάπως έτσι αυτά τα αγόρια παρόλο που δεν είναι αγόρια πια παρά μόνο στην καρδιά μας, γίνονται όλο και ωραιότερα μεγαλώνοντας. Ελπίζω να είσαι έτοιμη για τόση ομορφιά.

Robert Downey Jr το 1993 και σήμερα

AP Photo/Nick Ut, Chris Pizzello/Invision/AP

 

Ανάμεσα στο τότε και στο τώρα μεσολάβησε μια σύλληψη και μια περίοδος κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών που έληξε το 2003 και σιγά σιγά η ανάκαμψή του, η επιστροφή στην κορυφή του Hollywood, μια ωρίμανση,  δύο γκρίζοι κρόταφοι και πολλή γοητεία μαζεμένη.

Hugh Jackman το 2000 και σήμερα

AP Photo/Mitch Jacobson, Jordan Straus/Invision/AP, File

Το 2000 ο Hugh Jackman πόζαρε στην αγκαλιά της γυναίκας του Deborah πριν την πρεμιέρα του Coyote Ugly. Σήμερα έχει παίξει το ρόλο του Wolverine, έχει παίξει στους Άθλιους έχει κερδίσει δύο βραβεία Tony, πρωταγωνίστησε στο “The Music Man” στο Broadway και το χαμόγελό του μας κάνει να παραμιλάμε. Η Deborah παραμένει στη ζωή του σε περίπτωση που αναρωτήθηκες.

Dwayne Johnson το 2006 και σήμερα

AP Photo/Kirsty Wigglesworth, Richard Shotwell/Invision/AP

Η χρονιά που όλα άλλαξαν για τον Dwayne – The Rock – Johnson ήταν αδιαμφισβήτητα το 2011 όταν έπαιξε πρώτη φορά στις ταινίες της σειράς “The fast and the furius“. Μαζί με τη ζωή του άλλαξε και η εμφάνισή του, τα μαλλιά εξαφανίστηκαν το πρόσωπο αγρίεψε, ο Dwayne Johnson βρέθηκε στην πιο ενήλικη εκδοχή του στην οθόνη αλλά και στο κόκκινο χαλί και η καρδιά μας πεταρίζει ακόμα.

Justin Timberlake το 2000 και σήμερα

AP Photo/Mitch Jacobson, Jordan Strauss/Invision/AP

Τότε που ο Justin είχε τα μαλλιά του δαχτυλίδια και ήταν στους N’Sync μπορεί να μην τον πρόσεχες για τίποτα άλλο πέρα από την ιδιαίτερη φωνή του. Τώρα τον προσέχεις για όλα, για το ταλέντο του, το look του, το στιλ του, την κορμοστασιά του. Καλύτερος από ποτέ κι ελπίζουμε πως περμανάντ δε θα ξανακάνει.

Will Smith το 1989 και σήμερα

AP Photo/Lennox McLendon, Joel C Ryan/Invision/AP

Ίσως φταίει το κούρεμα και τα ρούχα του χθες, ίσως το γεγονός ότι το πρόσωπο του Will Smith μένει ίδιο στο πέρασμα του χρόνου κι έτσι παρατηρούμε απλά αυτά τα μικρά επιμέρους στοιχεία που αλλάζουν. Γεγονός είναι πάντως ότι μας αρέσει περισσότερο στο σήμερα από την εποχή που έπαιζε στον πρίγκιπα του Bel Air.

Michael Fassbender το 2007 και σήμερα

AP Photo/Sang Tan, Jordan Strauss/Invision/AP

Να είναι τα κόκκινα μούσια του, ή το πόδι της χήνας και η σοφία της ζωής στο υπέροχο του μάτι; Και τα δύο μάλλον, συν το γεγονός ότι σε όσες περισσότερες ταινίες τον βλέπαμε από το 2007 που έπαιξε στους 300 και έπειτα, τόσο περισσότερο κατακτούσε την καρδιά μας. Τελικά αρκέστηκε να πάρει την καρδιά της Alicia Vikander κι εμείς δεν μπήκαμε εμπόδιο στην ευτυχία τους.

Leonardo DiCaprio το 1994 και σήμερα

διάσημοι άνδρες AP Photo/Mark Terrill, Charles Sykes/Invision/AP

Στην κατηγορία «κουκλάκι ζωγραφιστό ήταν και τότε», συναντάμε τον Leonardo DiCaprio, μόνο που στο παρελθόν το baby face μας έκανε να νιώθουμε ότι κοιτάμε έναν πολύ πολύ ωραίο μικρό μας αδερφό. Όχι πια. Ο Leonardo ωρίμασε, διατήρησε το υπέροχο, γλυκό του πρόσωπο αλλά το περιέβαλε με την ανδρική του φιγούρα, την αίγλη των συνεργασιών του με τον Scorceze και ένα Όσκαρ. Οι πόντοι γοητείας ανέβηκαν κατακόρυφα.

O Tom Hardy το 2002 και σήμερα

διάσημοι άνδρες AP Photo/Markus Schreiber, Richard Shotwell/Invision/AP

 

Ο Tom Hardy του σήμερα δεν είναι απλά πιο ωραίος από τον Tom Hardy του χθες, ο Tom Hardy του σήμερα είναι ένας άλλος σε σχέση με τα πρώτα του βήματα στον χώρο. Αυτό το άγριο παιδί από τη Βρετανία που έκανε καριέρα στο Hollywood και κατέκτησε τον παγκόσμιο γυναικείο πληθυσμό το προτιμάμε τώρα που έχει αποδεχτεί τη σκοτεινή πλευρά του και δε διστάζει να δείχνει και σκληρό και τρυφερό συνάμα.

O George Clooney το 1996 και σήμερα

AP Photo/Rene Macura, Grant Pollard/Invision/AP

Όχι πως τότε δεν ήταν γοητευτικός αυτός ο άνδρας με τα καστανά τα μάτια και το βλέμμα το ζεστό αλλά να, η ωριμότητα και η σοφία που βλέπουμε σήμερα στο πρόσωπό του, τα γκρίζα του μαλλιά και το βλέμμα όχι πια αγόρι αλλά άνδρας μας συγκινεί. Άλλωστε το λέει και το τραγούδι, «Και πόζες όταν παίρνει άντρα ώριμου, τ’ αγόρι μου είναι μούρλια, είναι τρέλα».

Έξτρα κατηγορία και τότε και νυν και αεί

Ο Brad Pitt το 1992, ο Brad Pitt σήμερα, ο Brad Pitt για πάντα

AP Photo/Reed Saxon, Joel C Ryan/Invision/AP

 

Όποτε και να τον κοιτάξεις το αποτέλεσμα είναι ένα και το αυτό. Δεν ξέρεις τι να πρωτοθαυμάσεις σε όλη αυτή την ομορφιά που εκτείνεται από τις τρίχες του κεφαλιού του μέχρι τα μάτια, τη μύτη, το στόμα του Brad Pitt. Και ομορφιά και ταλέντο σε έναν συνδυασμό που δεν θα ξεπεράσουμε ποτέ και σε έναν άντρα που και έπαιξε τον Benjamin Button και τον έπαθε στην πραγματικότητα. Φτου και σκόρδα στον Brad και καλή συνέχεια σε όλες.