CELEBRITIES

O Χρήστος Μάστορας με μία φράση του επιβεβαίωσε τον χωρισμό του

Papadakis Press Εξωτερικός συνεργάτης

Καλεσμένος στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω του ΑΝΤ1 βρέθηκε ο Χρήστος Μάστορας. Ο frontman του συγκροτήματος Μέλιssεs δεν παραχωρεί συχνά συνεντεύξεις, ωστόσο, μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου για όλα, ανάμεσά τους και τα όνειρά του στην προσωπική του ζωή και μία φράση του ίσως πρόδωσε χωρισμό από τη σύντροφό του, Χριστίνα Παπαδέλλη.

Ο Χρήστος Μάστορας ήρθε στην Ελλάδα από τη Βόρεια Ήπειρο σε ηλικία 3,5 ετών. Ο ίδιος μίλησε συγκινημένος για την καταγωγή του στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο Χρήστος Μάστορας μιλά για την καταγωγή του

«Προσωπικά δεν βίωσα τον ρατσισμό όταν ήρθαμε στην Ελλάδα. Όταν το 1990 όμως επαναπατρίστηκαν οι γονείς μου, γιατί μου αρέσει να χρησιμοποιώ αυτή την κουβέντα, τα πράγματα ήταν πολύ πιο απλά. Οι Έλληνες υποδέχθηκαν τους Βορειοηπειρώτες με ανοιχτές αγκάλες», σημείωσε ο Χρήστος Μάστορας.

Όπως είπε η κατάσταση αυτή άλλαξε, όταν καλλιεργήθηκε από τα ΜΜΕ, ένα κλίμα φόβου απέναντι στους Αλβανούς. «Σιγά σιγά όμως καλλιεργήθηκε από τα ΜΜΕ ένα αίσθημα φόβου απέναντι στους Αλβανούς που είχαν μόλις έρθει στην Ελλάδα. Κάποια ίσως να ήταν όντως εγκληματίες, κάποιοι είχαν βγει από τις φυλακές, αλλά δυστυχώς την πλήρωσαν και Αλβανοί οικογενειάρχες που ήρθαν ως οικονομικοί μετανάστες στην Ελλάδα και οι Βορειοηπειρώτες», ανέφερε ο τραγουδιστής.

«Οι Αλβανοί φοβόντουσαν να πουν ότι είναι Αλβανοί και χρησιμοποιούσαν τη λέξη Βορειοηπειρώτες για να ενσωματωθούν. Δεν ήταν δικό τους λάθος. Και έτσι εμείς δεν μπορούσαμε να βρούμε τη δική μας ταυτότητα. Την δική μας εθνική συνείδηση. Νιώθω περήφανος για τις δυσκολίες που μου προσέφεραν οι δυσκολίες των προγόνων μου, μια ιστορία που ανοίγει πόρτες στη ζωή μου», ανέφερε συγκινημένος για την καταγωγή του.

Οι σπουδές που δεν ολοκλήρωσε

Ο Χρήστος Μάστορας αναφέρθηκε επίσης στις σπουδές του που δεν ολοκλήρωσε. Ο τραγουδιστής αν δεν είχε ασχοληθεί με τη μουσική θα μπορούσε να είναι οινολόγος, αφού είχε περάσει σε ΤΕΙ Οινολογίας. «Πήγα δέκα φορές και νομίζω πως δεν με κέρδισε η Ακαδημαϊκή μόρφωση, δυστυχώς», σημείωσε ο Χρήστος Μάστορας.

Το όνειρο της οικογένειας και η φράση που μάλλον προδίδει χωρισμό

Μπορεί στα όνειρά του να μην χώρεσε ποτέ η οινολογία, αλλά αυτό που έχει θέση σε αυτά είναι η δημιουργία οικογένειας. Ο Χρήστος Μάστορας ονειρεύεται να αποκτήσει μία κόρη, όπως είπε απαντώντας στον δημοσιογράφο για το ενδεχόμενο να παντρευτεί.

«Δεν σκέφτομαι τον γάμο στο άμεσο μέλλον γιατί πρέπει να βρεθεί και ο κατάλληλος άνθρωπος. Δεν υπάρχει για την ώρα. Είμαι όμως παραδοσιακός τύπος. Θα ήθελα παιδάκια, δηλαδή μια κορούλα θα την ήθελα κάποια στιγμή», σημείωσε ο Χρήστος Μάστορας.

Θα σου θυμίσω σε αυτό το σημείο ότι η τελευταία γνωστή σχέση του Χρήστου Μάστορα, ήταν αυτή με τη Χριστίνα Παπαδέλλη. Η τελευταία βρισκόταν στο πλευρό του, όταν ο Χρήστος Μάστορας βάφτιζε την κόρη του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση τον περασμένο Ιούνιο. Αυτή η τελευταία ατάκα του, λοιπόν, περί καταλληλότητας των ανθρώπων, προδίδει χωρισμό.

Αυτή ήταν η τελευταία κοινή εμφάνιση του ζευγαριού που εδώ και δύο χρόνια ζούσε τον έρωτά του διακριτικά. Οι φήμες που θέλουν τον Χρήστο Μάστορα και την Χριστίνα Παπαδέλλη να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους στη ζωή, ξεκίνησαν πριν από λίγες εβδομάδες. Τότε ρεπορτάζ του Happy Day και της Τίνας Μεσσαροπούλου, ανέφεραν ότι οι οι δυο τους κυκλοφορούν πλέον ξεχωριστά, ενώ ο ένας δεν ακολουθεί πια τον άλλον στο Instagram.

Το ζευγάρι δεν είχε μιλήσει ποτέ ανοιχτά για τη σχέση του. Ίσως το ίδιο αθόρυβα να επανασυνδεθούν. Ο χρόνος θα το δείξει.