CELEBRITIES

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης δεν χάρηκε την επιτυχία του Ντόλτσε Βίτα. «Ήμουν σε κατάθλιψη για 8 χρόνια»

Instagram.com/thanasis_efthymiadis

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης, κατά την εντελώς υποκειμενική και ταπεινή μου άποψη, έχει βρει το νόημα της ζωής. Ζει σε σύνδεση με το περιβάλλον, τη φύση, το σώμα του και την οικογένειά του κι αυτό είναι μάλλον αξία ανεκτίμητη. Ο ίδιος μίλησε για τον τρόπο ζωής του και το γεγονός ότι εξελίσσεται σιγά σιγά σε γκουρου του Instagram μέσα από τον γεμάτο συμβουλές για τον εναλλακτικό τρόπο ζωής του, λογαριασμό του στην πλατφόρμα, στον Αντώνη Σρόιτερ και την εκπομπή “Tik Talk“.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην σειρά του Mega, «Ντόλτσε Βίτα». Σε αυτήν υποδύθηκε τον Αντώνη Καλούδη και γνώρισε μέσα σε μια νύχτα την επιτυχία. Κι όμως, όπως εκμυστηρεύτηκε στον Αντώνη Σρόιτερ, δεν τη χάρηκε.

«Την ημέρα της πρεμιέρας του Ντόλτσε Βίτα είχα ένα μεγάλο χωρισμό με την κοπέλα που ήμασταν τότε κι ήθελα να είμαι δύο μέτρα κάτω από την γη. Δεν χάρηκα την επιτυχία», τόνισε ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποκαλύτπωντας αμέσως μετά ότι βίωσε την κατάθλιψη και μάλιστα για πολλά χρόνια.

«Ήμουν σε κατάθλιψη για οκτώ χρόνια. Αυτά τα συναισθηματικά δεσμά λύθηκαν κάποια χρόνια μετά σε ένα ταξίδι μου στο Άγιο Όρος. Είχα το ζεϊμπέκικο που μου άρεσε και εξέφρασε αυτό που ένιωθα. Έβγαινα στα μπουζούκια πρώτο τραπέζι, φασαρίες και κακό, γυναίκες, ζεν πρεμιέ της εποχής και προσπαθούσα να βρω την ευτυχία μέσα από διάφορους δρόμους αλλά δεν την έβρισκα. Ούτε από τα πολλά τα αυτοκίνητα. Έφτασα σε ένα σημείο κι είχα ένα τζιπ πολυτελείας, ένα διθέσιο κάμπριο, ένα μικρό αμάξι πόλης, δύο αγωνιστικές μοτοσικλέτες. Ένας μόνος μου κι είχα οκτώ μεταφορικά μέσα», δήλωσε ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

«Έπαιρνα πολλά λεφτά κι έλεγα στους φίλους μου να έχετε τα διαβατήρια και πάμε διήμερο στην Ιταλία, Ουγγαρία κ.ά. Σε έβλεπα στενοχωρημένο π.χ. κι έλεγα θες πέντε χιλιάρικα; Πάρ’ τα. Ο χωρισμός με βοήθησε στην πρώτη μεγάλη επιτυχία να μην καβαλήσω το καλάμι και να νιώσω ότι κάτι έγινα», ανέφερε στη συνέχεια ο ηθοποιός.

Η ζωή του άλλαξε όταν σε αυτήν μπήκε η Άννα Ντιμιτρίεβιτς και στη συνέχεια οι κόρες τους. «Άρχισα να ψάχνομαι μέσα μου. Ήθελα να έχω κόρες. Ήμουν μέσα στη γέννα και στις δυο κόρες μου και έδωσα υπόσχεση ότι θα είμαι δίπλα τους και το έκανα», είπε για τις κόρες του ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης για την Άννα Ντιμιτρίεβιτς και την «ασκητική» ζωή

Όσο για τη γνωριμία με τη γυναίκα της ζωής του, ο Θανάσης Ευθυμιάδης σημείωσε: «Ήταν μοντέλο στο Μιλάνο και μόλις ήρθε στην Ελλάδα είπε εδώ θέλω να μείνω. Είπε στο πρακτορείο της ότι θέλει να μείνει στην Ελλάδα. Γνωριστήκαμε στο σίριαλ του Μανούσου Μανουσάκη “Για την Άννα”. Αν ο Θεός μου ξαναστείλει μια καλή γυναίκα είπα ότι θα πρέπει να είμαι πολύ αφοσιωμένος. Μπορεί αύριο να ερωτευτώ κάποια στιγμή κάποια άλλη αλλά θέλω να το πω από τη στιγμή που την είδα για πρώτη φορά τη γυναίκα μου δεν ακούμπησα άλλη γυναίκα».

Ο ίδιος πλέον ζει μια ζωή που μπορεί σε άλλους να φαίνεται ασκητική αλλά εκείνον τον κάνει ευτυχισμένο. « Οι φίλοι μου με λένε μοναχό. Περπατάω ξυπόλυτος χειμώνα καλοκαίρι. Η ενέργεια που παίρνω από τη γη με κρατάει υγιή. Γίνεται αποτοξίνωση. Έρχομαι καθημερινά σε επαφή με τη φύση», σημείωσε ο Θανάσης Ευθυμιάδης και είσαι ελεύθερη να χειροκροτήσεις.