CELEBRITIES

Ο Τάσος Ξιαρχό μίλησε για τον βιασμό που είχε υποστεί 6 ετών και για την τραυματική του εμπειρία με γνωστό σκηνοθέτη

Instagram.com/tasosxiarcho

Ο Τάσος Ξιαρχό εμφανίστηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2Night Show“, όπου μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, τη σεξουαλική κακοποίηση που είχε βιώσει σε παιδική ηλικία και για την τραυματική του εμπειρία πολύ αργότερα στη ζωή του, με έναν γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό.

Ο Τάσος Ξιαρχό είχε αποκαλύψει την σεξουαλική κακοποίηση που είχε υποστεί σε παιδική ηλικία στο περιοδικό ΟΚ!. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου ο χορογράφος σημείωσε ότι ήταν μια ανάμνηση που του ήρθε από την παλιά του γειτονιά.

Η εξομολόγηση για τον βιασμό του

«Έχω μια ανάμνηση από την παλιά μου γειτονιά. Περνώντας από ένα χωράφι μου ήρθε μια σφαλιάρα με μια σκηνή, που αργότερα έγιναν τρεις με ένα αγόρι κοντά στην ενηλικίωση. Με βίασε κανονικά. Ήταν της γειτονιάς. Εκεί είχε μόνο λίγα σπίτια και χωράφια. Πριν από λίγες ημέρες με όλα αυτά που αποκαλύφθηκαν στην τηλεόραση και σκαλίζοντας το παρελθόν, μου ήρθαν κι άλλα πράγματα, όπως ότι μου έκλεινε το στόμα για να μην ακουστώ», περιέγραψε ο Τάσος Ξιαρχό στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο χορευτής και χορογράφος σημείωσε ότι η στάση των γονιών του ήταν αδιάφορη απέναντί του, και έμαθαν για την κακοποίησή του όταν εκείνος τη μοιράστηκε δημόσια. «Ποτέ δεν με βοήθησαν οι γονείς μου ή να με σώσουν από κάτι άλλο. Η μητέρα μου είχε την ανάγκη της επιβίωσης να μην φάει ξύλο κι ο μπαμπάς μου ήταν εθισμένος στο ποτό. Στην ηλικία των 6 δεν καταλαβαίνεις αυτό το συναίσθημα επαφής που σου συνέβη. Οι γονείς μου το έμαθαν όταν το είπα δημόσια, ποτέ δεν με ρωτούσαν αν είμαι καλά. Πάντα το γυρνώ στην πλάκα για να εκμηδενίσω μία κατάσταση. Οι γονείς γενικά δεν ρωτούν αν τα παιδιά τους είναι καλά. Να ρωτήσεις στο ουδέτερο, στο άκυρο;», αναρωτήθηκε ο Τάσος Ξιαρχό ο οποίος κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του ξέσπασε σε κλάματα.

Για τα παιδικά του χρόνια, ο χορευτής και χορογράφος σημείωσε ότι αυτά χαρακτηρίζονταν από τη βία. «Οι κακές παιδικές αναμνήσεις φεύγουν. Ήταν βίαια τα παιδικά μου χρόνια. Χάρηκα όταν χώρισαν οι γονείς μου. Ο πατέρας μου ήταν αλκοολικός. Πολύ βία. Όχι σε μένα, στις γυναίκες. Η πρώτη μου ανάμνηση σαν παιδί ήταν αίματα. Με τον πατέρα τώρα είμαστε καλά. Μέσα από τα λάθη των γονιών μου με έκαναν καλύτερο άνθρωπο», είπε μεταξύ άλλων ο Τάσος Ξιαρχό.

Όλα όσα είπε ο Τάσος Ξιαρχό για την αινιγματική του ανάρτηση

Με αφορμή μία «αινιγματική», όπως χαρακτηρίστηκε, ανάρτηση που έκανε πρόσφατα στο Instagram. «Ακούω πολλά και βλέπω καθημερινά πολλά, για αυτόν τον άνθρωπο που γνώρισα το 2012. Πολύ νέος εγώ τότε. Το αρνητικό είναι πως βλέποντας τον κάθε μέρα στην τηλεόραση θυμάμαι και εγώ πολλά όσο περνάνε οι ώρες περισσότερα», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του.

«Βιασμός δεν είναι μόνο σεξουαλικός, λεκτικός. Είναι και να φυτέψεις ένα μικρό σπόρο σε έναν εγκέφαλο, όπου αυτός ο σπόρος κουβαλά ένα δέντρο με πολλές ατασθαλίες κι απωθημένα ανθρώπων και δεκαετιών», είπε ο Τάσος Ξιαρχό. «Αυτό που είδαν τα μάτια μου εκείνο το βράδυ, αν ήταν κάποιος άλλος μπορεί να κυλούσε», σημείωσε και συνέχισε: «Θα πω μόνο αυτό. Όταν σε δείχνουν με το δάχτυλο και σου λένε πόσο κάνεις είναι πολύ άσχημο. Πήγα σε ένα χώρο με ένα άνθρωπο που γνωρίζετε μάλλον. Ένιωθα σοκαρισμένος με αυτό που έβλεπα. Και ένας μεγάλος κύριος ρώτησε το μπάρμαν. “Αυτός πόσο κάνει;” Βρέθηκα σε ένα χώρο σε ένα μπαρ στην Πατησίων, πολύ βρώμικο μέρος».

«Ήμουν από τους λίγους ενήλικες. Αυτό έγινε 10 χρόνια πριν. Είμαι πονηρεμένος κι έφυγα. Μου είπε πάμε μια βόλτα. Αυτός που με πήγε ήταν ένας άνθρωπος που θαυμάζω και τον θεωρώ αξιόλογο, μπορείς να σε μαγνητίσει εύκολα. Τα υπόλοιπα αγόρια εκεί με είδαν σαν απειλή. Επειδή ήμουν λευκός. Υπάρχουν βρώμικα μυαλά και βρώμικα μέρη. Οι πελάτες είναι άνδρες Έλληνες ή Ευρωπαίοι μεγάλης ηλικίας, αηδιαστικοί κι αυτή είναι μία από τις περιπτώσεις που λέω», κατέληξε ο Τάσος Ξιαρχό.