CELEBRITIES

Ο Τάκης Ζαχαράτος μεταμορφώθηκε σε Νίκο Χαρδαλιά κι εκείνος του απάντησε μέσω Instagram

Instagram.com/takiszaxaratos

Το όνομα Νίκος Χαρδαλιάς μέχρι πριν από λίγο καιρό δεν το είχες καν υπόψη σου. Όμως η ζωή έφερε έτσι τα πράγματα που όχι μόνο το έμαθες αλλά το περίμενες πώς και πώς να ακουστεί κάθε απόγευμα στις 6 μαζί με ένα ακόμα όνομα, αυτό του Σωτήρη Τσιόδρα. Ο καθηγητής Τσιόδρας και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς έγιναν οι άνθρωποι που μας ενημέρωναν για την πορεία του κορονοϊού και της καθημερινότητάς μας τον καιρό του Lockdown κι έπειτα. Ήταν ξεκάθαρα τα πρόσωπα των ημερών. Κι από που θα αντλούσε έμπνευση η σάτιρα του Τάκη Ζαχαράτου αν όχι από αυτά τα πρόσωπα; Κάπως έτσι ο Τάκης Ζαχαράτος μεταμορφώθηκε σε Νίκο Χαρδαλιά.

Ο Τάκης Ζαχαράτος δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram ένα βίντεο, μέσα από το οποίο ήθελε να διασκεδάσει τους φίλους του και να αναγγείλει ένα πολύ καλό νέο για το φετινό καλοκαίρι. Ο Τάκης Ζαχαράτος μεταμφιέστηκε στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων και ως Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε τις 20 καλοκαιρινές του παραστάσεις στο Θέατρο Άλσος.

«Καλησπέρα σας από την πολιτική προστασία και το sex symbol», ανέφερε στην ανάρτησή του ο Τάκης Ζαχαράτος. Ως Νίκος Χαρδαλιάς ενημέρωσε το κοινό για την άρση των περιοριστικών μέτρων, τους τόνισε «τα πολλά σούρτα φέρτα κομμένα» και φόρεσε και γάντια του μποξ για να απειλήσει τους «απείθαρχους». Ο ίδιος επίσης απευθυνόμενος στις θαυμάστριές του, είπε πώς θα τις ελέγχει παντού όλο το καλοκαίρι με όποια στολή τον φαντασιώνονται.

«Θα μας λείψεις Νίκο Χαρδαλιά από την τηλεόραση αλλά θα σε βλέπουμε κάθε βράδυ στο ωραιότερο καλοκαιρινό θέατρο της Αθήνας, το Άλσος», σημείωσε ο Τάκης Ζαχαράτος αποκαλύπτοντας ότι η μίμηση του Νίκου Χαρδαλιά θα είναι μέρος και της καλοκαιρινής του παράστασης που θα ξεκινήσει από τις 20 Ιουλίου.

Κι όμως! Ο Νίκος Χαρδαλιάς απάντησε

Η μεγαλύτερη έκπληξη από το πόσο καλά μιμείται ο Τάκης Ζαχαράτος το Νίκο Χαρδαλιά ήταν μάλλον το ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς του απάντησε με χιούμορ στη μίμησή του.

«15 Ιουλίου θα είμαι εκεί, στην πρεμιέρα. Και χωρίς τα κόκκινα γάντια. Κανόνισε μόνο τις αποστάσεις και τα πρωτόκολλα προστασίας. Keep going Takis, καλή επιτυχία, τα λέμε στο Άλσος», σχολίασε στην ανάρτηση του Τάκη Ζαχαράτου ο Νίκος Χαρδαλιάς. Συνόδευσε δε το σχόλιο με emoji καρδιά και ένα ακόμα που κλείνει το μάτι. Οπότε μάλλον διασκέδασε και τη μίμηση και το σκετς.

Ο Τάκης Ζαχάρατος για τον σκληρό χώρο της Show Business

Και ξέρεις ποιο είναι το μυστικό για όλα αυτά; Ότι ο Τάκης Ζαχαράτος απολαμβάνει αυτό που κάνει. Ο ίδιος είχε μιλήσει πρόσφατα στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» για όλες τις φορές που έφτασε στα όριά του σε αυτή τη δουλειά, αλλά επέμεινε και συνέχισε.

«Αν με έχει σώσει κάτι που είμαι τόσα χρόνια στη δουλειά είναι ότι δεν ξέχασα τις ρίζες μου και αυτό το παιδί που έπαιρνε το ΚΤΕΛ και ερχόταν στην Αθήνα, δεν θεωρώ τίποτα δεδομένο. Για μένα ήταν όνειρο το ότι βρέθηκα στο “Ενώπιος Ενωπίω” που το έβλεπα και θαύμασα τόσο σημαντικούς ανθρώπους. Eίναι πολύ συγκινητικό το ότι κάθομαι αυτή τη στιγμή απέναντι σου. Είναι ευλογία. Ο χώρος είναι πολύ σκληρός και πολλές φορές αισθάνθηκα και πέρασα πολύ δύσκολα. Γιατί κάποιοι άνθρωποι είναι υπέροχοι πάνω στη σκηνή κι αν τους δεις στο καμαρίνι είναι φρικιαστικό, είναι θρίλερ. Δεν μπορούσα ποτέ να διαχειριστώ ότι κάποιος άνθρωπος είναι τόσο “κόντρα”. Στην αρχή με πείραξε κι ακόμα το επεξεργάζομαι. Πολλές φορές είπα να σταματήσω, πολλές φορές απογοητεύτηκα. Πολλές φορές είπα “δεν έμενες στο κομμωτήριό σου, μια χαρά θα ήσουν”. Αλλά υπάρχει αυτό το χέρι του Θεού στην πλάτη που μου λέει “από εκεί, προχώρα”», είχε πει.

Ο ίδιος είχε μιλήσει και για τους διάσημους που είχαν θυμώσει μαζί του, λόγω των μιμήσεών του. Φυσικά έγινε ιδιαίτερη μνεία στην Άντζελα Δημητρίου.