SNIK

Ο Snik και η συνοδεία του “έπαθαν” Kanye West όταν είδαν τη δημοσιογράφο και την κάμερα του ANT1

NDP Photo Agency

Τι είδους ράπερ θέλουμε στην Ελλάδα; Πώς θέλουμε να είναι; Δεν θέλουμε να είναι κοντά στο πρότυπο των ράπερ του εξωτερικού που συνηθίζουν να αδιαφορούν για τη δημόσια εικόνα τους και να τα βάζουν με τους δημοσιογράφους και τους paparazzi χωρίς να μετανιώνουν; Ξέρεις για ποιους σου λέω. Το έχει κάνει ο Kanye West που έβγαλε ολόκληρο λογίδριο σε έναν paparazzo για να τον πείσει ότι δεν θέλει να ακούει τη φωνή των paparazzi, τον Jay- Z και τον Lil Wayne που έχουν χτυπήσει κάμερα χωρίς να νοιάζονται για τον εξοπλισμό ενός επαγγελματία και πολλούς άλλους. Αυτό είναι το πρότυπο του ράπερ, οπότε δεν ξέρω γιατί μας έκανε τόση εντύπωση που ο Snik και οι φίλοι του φέρθηκαν αγενώς στη δημοσιογράφο του «Πρωινού», Μαίρη Αρώνη.

Διάβασε επίσης: Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Snik: Τα δημόσια φιλιά που επιβεβαίωσαν τη σχέση τους

Στο παρακάτω video μπορείς να πάρεις μια ιδέα γι’ αυτά τα διάσημα περιστατικά που σου ανέφερα στον πρόλογο.

 

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, όμως, για το εγχώριο περιστατικό μας. Η δημοσιογράφος Μαίρη Αρώνη βρέθηκε με έναν οπερατέρ και ένα μικρόφωνο έξω από μαγαζί όπου θα τραγουδούσε ο Snik. Αν αναρωτιέσαι ακόμα ποιος είναι ο Snik, θα σε ενημερώσω πώς έχει κάνει μεγάλη επιτυχία με το τραγούδι του Senorita, ενώ είναι και ο νέος σύντροφος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Έφτασε, λοιπόν, ο Snik, με πέντε σωματώδη άτομα ως παρέα/ ασφάλεια και η Μαίρη Αρώνη τον χαιρέτισε αρχίζοντας να κάνει θετικά σχόλια για τη δουλειά του. Εκείνος ξεκίνησε να προσπερνά το σημείο και ένας φίλος του, της κατέβασε το μικρόφωνο. Αμήχανα, όχι δυναμικά, σαν να αναρωτιόταν και ο ίδιος τι ακριβώς έπρεπε να κάνει σε αυτή την περίπτωση. Το αποτέλεσμα βέβαια παρέμεινε το ίδιο. Η Μαίρη Αρώνη έμεινε αποσβολωμένη στη θέση της και ο Snik συνέχισε τον δρόμο του.

 

Επιχείρησε, δε, μια ακόμα φορά να του μιλήσει ρωτώντας: «Θα μας πεις δυο λόγια;» για να λάβει την απάντηση: «Δύο». Και κάπου εκεί εγκατέλειψε την προσπάθεια. Στο «Πρωινό» το απόσπασμα σχολιάστηκε με έντονο τρόπο, με τη Φαίη Σκορδά να λέει: «Εμείς φταίμε. Τι συμπεριφορά είναι αυτή; Πήγαμε να πάρουμε δηλώσεις από έναν άνθρωπο που δεν ξέραμε ότι έχει αυτή τη συμπεριφορά. Γιατί κυκλοφορεί με πέντε φίλους του; Είδαν τη Μαίρη Αρώνη και τη θεώρησαν τόσο επικίνδυνη και ενώ του κάνει ένα κομπλιμέντο για τη δουλειά του και μπαίνει ο κυριούλης από δίπλα και καλά να την απομακρύνει;», αναρωτήθηκε η Φαίη Σκορδά και συμπλήρωσε: «Εμείς φταίμε που πήγαμε», ενώ και η υπόλοιπη παρέα της εκπομπής συμφώνησε.

Επανέρχομαι, λοιπόν, στο αρχικό μου ερώτημα. Θέλουμε ράπερ κανονικούς ή ντεμέκ; Μήπως το πρόβλημα εντοπίζεται στο σημείο όπου οι νέοι ράπερ της μουσικής σκηνής της Ελλάδας θεωρούν ότι η συμπεριφορά τους πρέπει να είναι όμοια με των προτύπων τους στο Λος Άντζελες ακόμα και να βρίσκεσαι στην καρδιά της Αθήνας; Ας τηρηθούν κάποιες έστω αναλογίες με βάση τον πληθυσμό και τα μεγέθη μας. Ας μείνουμε δηλαδή στο «Παρακαλώ δεν θα ήθελα να κάνω δηλώσεις» και οι υπόλοιπες συμπεριφορές ας συνεχίζονται στο LA.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency