CELEBRITIES

Ο Σάκης Τανιμανίδης κοιμίζει τη μία κόρη, ενώ η άλλη κλαίει. Δίδυμοι μπελάδες

Instagram.com/sakiswp

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα καλωσόρισαν στον κόσμο τις δίδυμες κόρες τους στις 23 Ιουνίου του 2021. Δυο προσθήκες που αναμφίβολα έχουν φέρει τα πάνω κάτω στην καθημερινότητα του ζευγαριού, η οποία έχει αλλάξει συλλήβδην μετά το εξιτήριο και την επιστροφή στο σπίτι. Από την πλευρά της, η Χριστίνα Μπόμπα μάς έχει δείξει στιγμιότυπα της καθημερινότητάς της έχοντας τον νέο ρόλο της μαμάς. Πλέον, ήρθε η ώρα να δούμε και την καθημερινότητα του Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος αναμφίβολα έχει αναλάβει τον ρόλο του χαζομπαμπά.

Ο Σάκης Τανιμανίδης, λοιπόν, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο το όποιο μας δείχνει ξεκάθαρα τι εστί να μένεις σε ένα σπίτι με δυο νεογέννητα δίδυμα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, με τα #tanimanidakia, όπως αναφέρονται και στο αντίστοιχο hashtag που ο μετρ των social media, Σάκης Τανιμανίδης, δημιούργησε για λογαριασμό τους.

Ο Σάκης Τανιμανίδης νανουρίζει τη μία κόρη του, τη στιγμή που η άλλη κλαίει

Όπως είναι λογικό, οι πρώτες μέρες – ή καλύτερα διατυπωμένο – οι πρώτοι μήνες με ένα νεογέννητο μωρό στο σπίτι, είναι δύσκολοι. Κλάματα, κούραση, αϋπνίες είναι μόνο μερικές από τις λέξεις που μπορούν να περιγράψουν όσα βιώνουν οι νέοι γονείς. Βιώματα που ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα ζουν εις διπλούν, με τις δίδυμες κόρες τους να είναι αρκετά ανήσυχες.

Ωστόσο, όπως φαίνεται από τις δημοσιεύσεις στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media, οι δυο γονείς απολαμβάνουν στο έπακρο τα πρώτα στάδια της μητρότητας και της πατρότητας, αντίστοιχα. Και έχουν έναν παραπάνω λόγο να το κάνουν, εάν λάβεις υπόψιν σου τις δυσκολίες τεκνοποίησης που αντιμετώπισαν. Πλέον, είναι δυο πανευτυχείς γονείς που χαίρονται κάθε στιγμή δίπλα στις κόρες τους.

«7:15…το μάτι γαρίδα. Ευτυχώς αυτή που κρατάω στην αγκαλιά μου, είναι ήσυχη» έγραψε στην περιγραφή του βίντεο ο παρουσιαστής. Ο Σάκης Τανιμανίδης κάθεται στον καναπέ κρατώντας στην αγκαλιά του τη μία κόρη του, που φαίνεται να έχει αποκοιμηθεί. Λίγο πιο δίπλα, οι παραστάσεις αλλάζουν τελείως και γίνεται ο κακός χαμός, με την άλλη κόρη του να μη σταματάει το κλάμα. Χωρισμένο σε δυο στρατόπεδα το σπίτι.

Η εξωσωματική γονιμοποίηση και οι δυσκολίες που αντιμετώπισε το ζευγάρι

«Το θέλαμε ρε παιδιά αρκετό καιρό και δεν ερχόταν εύκολα. Τελικά ο Θεός μας βοήθησε και είμαστε στην ευχάριστη θέση να περιμένουμε δυο μωράκια. Double Trouble», είχε αναφέρει ο Σάκης Τανιμανίδης σε παλαιότερη τηλεοπτική του δήλωση. «Τη στεναχώρια στα ζευγάρια που δυσκολεύονται να κάνουν παιδιά την περνάνε κυρίως οι γυναίκες. Αλλά να ξέρουν όλοι ότι κάποια στιγμή θα έρθει. Μπορεί να προσπαθούν, να υπάρχει απογοήτευση πάνω στην απογοήτευση. Να πηγαίνουν μήνα με το μήνα κάποια στιγμή αλλά θα έρθει και τα ξεχνάς όλα», συμπλήρωσε ο Σάκης Τανιμανίδης.

«Ήταν για εμάς λίγο δύσκολος ο δρόμος μέχρι να καταφέρουμε να μείνω έγκυος. Κάποια στιγμή του λέω: “ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο”. Κάναμε εξωσωματική. Είχαμε βάλει δύο έμβρυα, οπότε αυτό ήταν γραφτό να γίνει. Αυτά τα δύο κοριτσάκια ήταν γραφτό να έρθουν στον κόσμο», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων η Χριστίνα Μπόμπα στην Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα».

«Να σου πω ότι ήταν η πρώτη φορά που είδα τον Σάκη, που 2,5-3 χρόνια ήταν βράχος και με στήριζε και έλεγε “δεν πειράζει”, να λυγίζει συναισθηματικά. Συγκινήθηκε. Είναι από τις φορές που τον έχω δει και η χαρά του ξεχείλιζε από παντού» πρόσθεσε.