CELEBRITIES

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle μόλις υπέγραψαν με το Netflix. Ποσό άγνωστο

AP Photo Matt Dunham, File

Τι κάνεις όταν το σχέδιο η σύζυγός σου να ακολουθήσει την καριέρα σου αποτυγχάνει; Ακολουθείς εσύ τη δική της. Αυτό είναι ένα πρώτο συμπέρασμα που μπορείς να βγάλεις ακούγοντας πως ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle μόλις υπέγραψαν μία μεγάλη συμφωνία με το Netflix προκειμένου να παράγουν ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, παιδικά προγράμματα και ντοκιμαντέρ. Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle που παραιτήθηκαν από τα καθήκοντά τους ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας στις αρχές του 2020 για μια πιο ήσυχη ζωή, βρίσκουν σιγά σιγά τον τρόπο να είναι οικονομικά ανεξάρτητοι και να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά μέσα από τη βιομηχανία του θεάματος.

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle, που μετακόμισαν νωρίτερα μέσα στην χρονιά στην California, εκεί που «χτυπά» η καρδιά της κινηματογραφικής βιομηχανίας των ΗΠΑ, έχουν ιδρύσει ήδη εταιρεία παραγωγής περιεχόμενου, το όνομα της οποίας δεν έχει ακόμα αποκαλυφθεί. Σύμφωνα με το Variety, θα επικεντρωθούν στην δημιουργία ποικίλων θεαμάτων για ιστορίες και θέματα για τα οποία ενδιαφέρονται. Πρόκειται για θέματα στα οποία θα ρίχνει φως και ο νεοσύστατος οργανισμός τους, Archewell. Ήδη αναπτύσσουν διάφορα projects, περιλαμβανομένου ένος ντοκιμαντέρ για τη φύση και μία σειρά animation επικεντρωμένη σε γυναίκες που εμπνέουν.

«Οι ζωές μας, ανεξάρτητα η μία από την άλλη, και ως ζευγάρι μας επέτρεψαν να κατανοήσουμε τη δύναμη του ανθρώπινου πνεύματος: του θάρρους, της ανθεκτικότητας και της ανάγκης για σύνδεση μεταξύ των ανθρώπων», ανέφεραν σε κοινή δήλωσή τους. «Μέσα από τη δουλειά μας σε διαφορετικές κοινότητες και περιβάλλοντά, θα επιχειρήσουμε να ρίξουμε φως στις ζωές των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, θα επικεντρωθούμε στη δημιουργία περιεχομένου που ενημερώνει αλλά και δίνει ελπίδα», συμπλήρωσαν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle.

Οικογενειακά προγρράματα που εμπνέουν τα παιδιά

Οι ίδιοι διευκρινίζουν ότι ως νέοι γονείς το να δημιουργήσουν οικογενειακά προγράμματα που εμπνέουν είναι επίσης κάτι σημαντικό για εκείνους. «Το ίδιο και η δημιουργία δυνατών ιστοριών μέσα από ένα ειλικρινές και προσιτό πρίσμα», τόνισαν. Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle δήλωσαν ενθουσιασμένοι που θα δουλέψουν με το Netflix. «Η άνευ προηγουμένου προσέγγιση χρηστών του Netflix θα μας βοηθήσει να μοιραζόμαστε περιεχόμενο με επιρροή που ξεκλειδώνει τη δράση», αναφέρουν.

Ο διευθύνων σύμβουλος περιεχομένου του Netflix, Ted Sarandos πρόσθεσε πως «Ο Harry και η Meghan έχουν εμπνεύσει εκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο με την αυθεντικότητα, την αισιοδοξία τους και τον τρόπο που ηγούνται. Είμαστε απίστευτα υπερήφανοι που διάλεξαν το Netflix ως πλατφόρμα δημιουργίας τους. Και ανυπομονούμε να πούμε μαζί τους ιστορίες που μπορούν να βοηθήσουν στο χτίσιμο της αντοχής και της κατανόησης για το κοινό όλου του κόσμου».

Το Netflix συγκεντρώνει στο δυναμικό του σημαίνουσες προσωπικότητες

Το Netflix έχει προσεγγίσει πολλές σημαίνουσες προσωπικότητες και δυνατές δημιουργικές φωνές τον τελευταίο χρόνο. Ο Barack και η Michelle Obama, η Shonda Rhimes και ο Ryan Murphy έχουν όλοι υπογράψει συμφωνίες με την πλατφόρμα streaming. Η αξία της συμφωνίας που υπέγραψαν με τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle, δεν είναι ακόμα σαφής.

Η Meghan Markle ως ηθοποιός έχει εμπειρία στον χώρο των τηλεοπτικών παραγωγών αφού για χρόνια ανήκε στο βασικό cast της σειράς “Suits” ενώ πρόσφατα επέστρεψε για λίγο στον κόσμο του Hollywood μέσω της αφήγησης της για το ντοκιμαντέρ “Elephants” του Disney Plus. Ο πρίγκιπας Harry πρόσφατα συνεργάστηκε με τους δημιουργούς του ντοκιμαντέρ του Netflix, “Rising Phoenix” που αφορά στην επιρροή που έχουν οι Παραολυμπιακοί Αγώνες στον κόσμο.