CELEBRITIES

Ο Νίκος Μπάρτζης παραδέχεται ότι δεν «πολυμιλάει» με τον James Καφετζή. Το τέλος ενός bromance;

Instagram.com/n.bartzis

Ξέρω ότι αν παρακολουθούσες Survivor οι πιθανότητες να είχες συγκινηθεί από τη φιλία του Νίκου Μπάρτζη και του James Καφετζή και την σχεδόν ταυτόχρονη οικειοθελή αποχώρησή τους από το παιχνίδι, είναι αρκετά υψηλές. Θέλω όμως να παραμείνεις ψύχραιμη γιατί ένα καλοκαίρι αργότερα, αυτή η φιλία, αυτό το έντονο τηλεοπτικό bromance έχει κάπως έρθει σε θερμοκρασία δωματίου. Ο Νίκος Μπάρτζης σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Ποιος Είναι πρωινιάτικα;» με τη Μπέττυ Μαγγίρα στο Open, το είπε δημοσίως: «Με τον James δεν πολυμιλάμε».

Ο Νίκος Μπάρτζης και ο James Καφετζής ήταν η αδιάσπαστη διάδα των Λιονταριών, της Μπλε ομάδας του Survivor που κυριάρχησε στα τηλεοπτικά δρώμενα της περασμένης τηλεοπτικής σεζόν. Η Άννα Μαρία Βέλλη έγινε ο τρίτος άξονας αυτής της ομάδας των δυο και η φιλία των τριών τους απασχόλησε δημοσιεύματα επί δημοσιευμάτων, αλλά και τους συμπαίκτες τους, οι οποίοι για καιρό τους είχαν απομονώσει. Οι αθλητικές επιδόσεις του Νίκου Μπάρτζη και του James Καφετζή, όπως επίσης και η φιλία τους, τους βοήθησε να φτάσουν μακριά στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Και τα δάκρυά τους όταν αποχωρίστηκαν ο ένας τον άλλο μετά την αποχώρηση του James Καφετζή έκαναν τους τηλεθεατές να συγκινηθούν.

«Το μεγαλύτερο έπαθλο το κέρδισα κι είναι ο Νίκος», έλεγε τότε ο James Καφετζής και με τον Νίκο Μπάρτζη αγκαλιάζονταν κι έκλαιγαν ενώ η κάμερα κατέγραφε. «Είπα στο Νίκο ότι ξέρω ότι θέλει να φύγει, αλλά η διαφορά μας είναι ότι εγώ πέτυχα τον στόχο μου, ενώ εκείνος μπήκε για να κερδίσει το έπαθλο. Ζήτησα συγγνώμη από τον Νίκο και του υποσχέθηκα ότι θα τον υποστηρίζω έξω. Του είπα ότι θα βρω την Άννα Μαρία και θα τον στηρίζουμε μέχρι το τέλος. Θα πάω στο χωριό του και θα φάω από το γαλακτομπούρεκο της μαμάς του», έλεγε κομπιάζοντας συγκινημένος ο James Καφετζής λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του από το Survivor.

Όλα τα δάκρυα ήταν πολύ αληθινά, όλη η φιλία τους ήταν πολύ αληθινή και οι δύο τους το επιβεβαίωναν κάθε φορά στις δημόσιες τοποθετήσεις τους μετά το τέλος του παιχνιδιού. Αλλά όσο έντονα κι αν είναι τα συναισθήματα μιας εμπειρίας που έχεις μοιραστεί με άλλους, η καθημερινότητα είναι αυτή που παίρνει τα ηνία αργά ή γρήγορα.

Όσα δήλωσε ο Νίκος Μπάρτζης για τη σχέση του με τον James Καφετζή, σήμερα

Αυτή η καθημερινότητα και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις φαίνεται πώς στάθηκαν εμπόδιο στην επικοινωνία μεταξύ των δύο πρώην παικτών του Survivor. Μιλώντας στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ο Νίκος Μπάρτζης ήταν ειλικρινής. «Καλά είναι, δεν πολυμιλάμε λόγω δουλειάς με τον James. Είναι αυτός Ρόδο είμαι εγώ εδώ», είπε ο Νίκος Μπάρτζης.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν η απόσταση μεταξύ τους είναι και συναισθηματική ο Νίκος Μπάρτζης απάντησε και πάλι με ειλικρίνεια. «Τώρα τι να σου πω; Έχουμε βουλιάξει όλοι στις δουλειές, δεν είμαστε όπως στο παιχνίδι που ήμασταν όλη μέρα μαζί. Με την Άννα Μαρία είμαστε πιο κοντά, μιλάμε πιο πολύ γιατί είναι στην Αθήνα κι έρχεται καμιά βόλτα κάτω στο μαγαζί», διευκρίνισε.

Ο Νίκος Μπάρτζης αναφέρθηκε λακωνικά και στα τηλεοπτικά σχέδια που είχαν με τον James Καφετζή και την Άννα Μαρία Βέλλη αφού αποχώρησαν από το Survivor για μία ταξιδιωτική εκπομπή με πρωταγωνιστές τους τρεις τους. «Το ταξιδιωτικό ναυάγησε», είπε χαρακτηριστικά.