CELEBRITIES

Ο Johnny Depp έκανε σχέση με τη δικηγόρο του, αλλά όχι αυτή που νομίζεις

@2022 Steve Helber, Poo/AP Images

Μία νέα σχέση στη ζωή του έχει ξεκινήσει ο Johnny Depp, σύμφωνα με το US Weekly. Ο ηθοποιός που πρόσφατα αναμετρήθηκε στις δικαστικές αίθουσες με την πρώην σύζυγό του, Amber Heard σε μία δίκη που έγινε θέαμα για όλο τον πλανήτη, βγαίνει με τη δικηγόρο του. Όχι όμως με τη δικηγόρο που περίμενες. Ο Johnny Depp δεν έγινε ζευγάρι με τη Camila Vasquez, όπως ήθελαν οι fans του κατά τη διάρκεια της δίκης, αλλά με την Joelle Rich.

Η Joelle Rich είχε εκπροσωπήσει τον Johnny Depp στην δικαστική μάχη του με τη βρετανική εφημερίδα The Sun, που είχε χρησιμοποιήσει σε άρθρα της τον χαρακτηρισμό «εκείνος που χτυπάει τη σύζυγό του» (wifebeater) για τον ηθοποιό. Το δικαστήριο στη Βρετανία δικαίωσε την εφημερίδα, αφού σύμφωνα με την απόφασή του ο χαρακτηρισμός ήταν «στην ουσία αληθής». Κι ο Johnny Depp μπορεί να έχασε στη δίκη, αλλά όπως όλα δείχνουν, κέρδισε στην αγάπη. Αδιανόητο αν με ρωτάς, πώς γίνεται το δικαστήριο να κρίνει ουσιαστικά αληθή τον χαρακτηρισμό wifebeater κι εσύ να μπορείς να γοητεύεις ακόμα τη δικηγόρο σου, αλλά άβυσσος η ψυχή των ανθρώπων.

«Η χημεία τους είναι υπέροχη», είπε στο US Weekly πηγή από το περιβάλλον του νέου ζευγαριού. «Είναι σοβαρή η σχέση τους», πρόσθεσε. Η Joelle Rich παρόλο που δεν ήταν μέρος της νομικής ομάδας του Johnny Depp στη δίκη του εναντίον της Amber Heard στη Virginia των ΗΠΑ, βρισκόταν στο δικαστήριο για να τον υποστηρίξει, όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα.

Johnny Depp νέα σχέση H Joelle Rich και ο Johnny Depp σε διάλειμμα της δίκης στο Fairfax της Virginia. / @2022 Steve Helber, Pool/AP Images
H Joelle Rich και ο Johnny Depp σε διάλειμμα της δίκης στο Fairfax της Virginia.

«Δεν υπήρχε κάποια επαγγελματική υποχρέωση για εκείνη να είναι εκεί. Ήταν προσωπικό», είπε η ίδια πηγή. Όπως πρόσθεσε, όλο εκείνο το διάστημα το ζευγάρι συναντιόταν «διακριτικά» σε ξενοδοχεία και περνούσε χρόνο μαζί, καθώς η σχέση τους άρχισε να χτίζεται.

Η Joelle Rich ήταν παντρεμένη όταν γνώρισε τον Johnny Depp, ωστόσο, σύμφωνα με την ίδια πηγή, πλέον έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου με τον εν διαστάσει σύζυγό της με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

Όπως σου έγραψα και παραπάνω, κατά τη διάρκεια της δίκης του Johnny Depp με την Amber Heard κυκλοφορούσαν φήμες που ήθελαν τον ηθοποιό να έχει έρθει κοντά με την 38χρονη δικηγόρο του στην υπόθεση, Camille Vasquez. Εκείνη τις είχε από την αρχή διαψεύσει τονίζοντας ότι τέτοια σχόλια ήταν σεξιστικά.

«Νομίζω ότι είναι κάτι που πάει “πακέτο” με το να είσαι μία γυναίκα που κάνει τη δουλειά της. Είναι απογοητευτικό που κάποια Μέσα συντήρησαν αυτή τη φήμη ή που είπαν ότι οι συναναστροφές μου με τον Johnny -που είναι φίλος μου και που τον εκπροσωπώ εδώ και 4,5 χρόνια τώρα- ήταν ακατάλληλες ή αντιεπαγγελματικές. Αυτό είναι απογοητευτικό», είχε πει μεταξύ άλλων η Vasquez τότε.

Johnny Depp νέα σχέση Η Joelle Rich αγκαλιάζει τη Camille Vasquez κατά τη διάρκεια της δίκης του Johnny Depp στη Virginia. / @2022 Steve Helber, Pool/ AP Images
Η Joelle Rich αγκαλιάζει τη Camille Vasquez κατά τη διάρκεια της δίκης του Johnny Depp στη Virginia.

Η δίκη του Johnny Depp στη Βρετανία ήταν απόρροια της μήνυσης που είχε καταθέσει ο ηθοποιός κατά της The Sun τον Ιούνιο του 2018 για τον χαρακτηρισμό «εκείνος που χτυπά τη σύζυγό του». Το άρθρο αφορούσε το μέλλον του στις ταινίες της σειράς Fantastic Beasts. Η δίκη ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2020 και 4 μήνες μετά, το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι το άρθρο δεν είχε δυσφημίσει τον Johnny Depp. Τον Μάρτιο του 2021, το δικαστήριο απέρριψε την αίτηση του ηθοποιού για έφεση επί της απόφασης.

Η Joelle Rich είχε πει τότε στο Deadline ότι «αμφισβητούσε σοβαρά» την απόφαση του Βρετανού δικαστή προσθέτοντας ότι ο πελάτης της ανυπομονούσε να «παρουσιάσει πλήρως, τα αδιαμφισβήτητα στοιχεία της αλήθειας στην δίκη του για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της κας Heard στις ΗΠΑ».

Η δίκη στις ΗΠΑ ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2022 και τον Ιούνιο το δικαστήριο αποφάσισε υπέρ του Johnny Depp. Η Amber Heard κλήθηκε να πληρώσει 10,35 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση στον πρώην σύζυγό της κι εκείνος κλήθηκε να την αποζημιώσει με 2 εκατομμύρια δολάρια για ένα συκοφαντικό σχόλιο δικηγόρου του εναντίον της.