CELEBRITIES

Ο Jared Leto έκλεισε τα 50 κι αυτές είναι 10 φωτογραφίες που θα σε κάνουν να πεις «αποκλείεται»

@2021 Evan Agostini/Invision/AP Images

Ο Jared Leto μπήκε στο club των 50χρονων του Hollywood και ξεκάθαρα είναι επίσης μέλος του club Benjamin Button, με τα διάσημα πρόσωπα που μας δείχνουν ξεκάθαρα ότι η ηλικία δεν είναι κάτι παραπάνω από ένας αριθμός.

Ο Jared Leto γιόρτασε τα γενέθλιά του και το ορόσημο των 50 ετών της ζωής του με μία φωτογραφία στην οποία οι κοιλιακοί του έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Και κάπως έτσι, οι followers του εκτός από τις ευχές τους, μοιράστηκαν και την εντύπωσή τους ότι ο ηθοποιός δείχνει τουλάχιστον 20 χρόνια μικρότερος από αυτά που δηλώνει η ταυτότητά του.

Η φωτογραφία που έγινε viral, μάλλον προέρχεται από τα παρασκήνια των γυρισμάτων της ταινίας Morbius, στην οποία υποδύεται τον Michael Morbius. Ο τελευταίος πάσχει από μία σπάνια διαταραχή του αίματος και είναι αποφασισμένος να σώσει όλους του υπόλοιπους ασθενείς με την ίδια ασθένεια. Παρόλο που στην αρχή δείχνει να τα καταφέρνει με ένα απίστευτο ρίσκο που παίρνει, τελικά μία σκοτεινιά απλώνεται μέσα του κι ένας ακόμα αντιήρωας της Marvel γεννιέται.

H shirtless φωτογραφία για τα 50 του χρόνια έγινε viral και όχι άδικα. Κι αυτή είναι μία μόνο από τις φωτογραφίες που μάς δείχνουν ότι ο Jared Leto έχει κάνει μία πολύ συμφέρουσσα συμφωνία με τον χρόνο.

Όταν μας έδειξε πώς «θα έπρεπε» να είναι

Με αφορμή την ταινία House of Gucci, όπου υποδύθηκε τον Paolo Gucci, ο ηθοποιός μοιράστηκε πρόσφατα στο Instagram μία φωτογραφία του χαρακτήρα του στην ταινία. Με περισσότερα κιλά, λιγότερα μαλλιά και εμφανώς πιο ταλαιπωρημένο δέρμα, ο ηθοποιός μεταμορφώθηκε σε Paolo Gucci και μας έδειξε έναν διαφορετικό μεσήλικο εαυτό του. Με αυτή τη σύγκριση κατά νου, ξαφνικά μοιάζει αδύνατον να είναι 50 ετών.

Ο Jared Leto και το γυμνασμένο σώμα του, αξία ανεκτίμητη

Όπως και στη φωτογραφία για τα 50 του χρόνια, έτσι και στις παρακάτω 3 φωτογραφίες το γυμνασμένο σώμα του ηθοποιού έχει την τιμητική του. Η γυμναστική είναι αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας του ηθοποιού, που σύμφωνα με τα ξένα μέσα, ασκείται τουλάχιστον 5 φορές την εβδομάδα. Τα αποτελέσματα είναι ορατά.

Η περιπετειώδης πλευρά του

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, αγαπά να κάνει rappel και αναρρίχηση σε κάθε μέρος του κόσμου όπου βρίσκεται. Κι αυτό από μόνο του κάνει το πνεύμα του να μας φαίνεται πιο νεανικό κι από αυτό ενός 30αρη.

O Jared Leto αγαπά τη μόδα και μισεί τις ταμπέλες

Είναι ο ηθοποιός – ορισμός της μεταμόρφωσης. Με ρόλους στο Dallas Buyers Club, το Fight Club, το Suicide Squad, το House of Gucci και πόσες ακόμα ταινίες, το έχει αποδείξει. Αυτή η αγάπη του για μεταμόρφωση εκτείνεται και μακριά από τα κινηματογραφικά set αφού είναι ένας άνθρωπος που αγαπά τη μόδα κι έχει ένα προσωπικό στιλ που δεν χωράει σε καμία ταμπέλα.

Με κάθε φωτογραφία του που διαπνέει ο αέρας της μόδας, το αποδεικνύει. «Το στιλ είναι κάτι τόσο προσωπικό. Είναι πολλά περισσότερα από το τι φορά κάποιος. Είναι αρκετοί οι άνθρωποι που πιστεύω ότι έχουν εξαιρετικό στιλ όχι μόνο με τα ρούχα, αλλά και με την προσωπικότητά τους, την ενέργειά τους και την θετικότητα που αποπνέουν», έχει πει στο βρετανικό GQ, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός.

Όσο για το δικό του, προσωπικό στιλ είχε πει στην ίδια συνέντευξη πως εξαρτάται απο τη διάθεσή του κι αυτό που κάνει κάθε στιγμή. Δεν λείπουν οι στιγμές που έχει μετανιώσει στιλιστικά, αλλά δεν είναι και σίγουρος ότι πρόκειται για κάποια πραγματική μετάνοια. Γιατί το στιλ του, είναι ο εαυτός του.

Η αλήθεια είναι ότι ίσως γι’ αυτό δεν μπορείς να τον εντάξεις σε καμία κατηγορία εύκολα. Πόσο μάλλον σε μία ηλικιακή κατηγορία που ούτως ή άλλως δεν εκπροσωπεί ανθρώπους, αλλά αριθμούς. Ο Jared Leto μπορεί ταυτόχρονα να είναι 50, 20 και 30 χρονών. Γιατί στην πραγματικότητα, είναι απλά ένας γοητευτικός άνθρωπος που ζει τη ζωή του με στιλ και θετικότητα. Και που δεν παύει να μεταμορφώνεται εκπλήσσοντάς μας κάθε φορά.