CELEBRITIES

Ο Hugh Jackman μιλά για τη γυναίκα του και λιώνουν τα πατώματα

ⓒ 2021 Andy Kropa/Invision/Associated Press

Ήταν Απρίλιος του 1996 όταν ο Hugh Jackman και η Deborra-Lee Furness ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου και από τότε είναι κυριολεκτικά αχώριστοι. Φυσικά, τη συγκεκριμένη μέρα κάθε χρόνου και επί 25 συνεχόμενα χρόνια, ο ηθοποιός δεν χάνει την ευκαιρία να εκφράσει τα συναισθήματά του που φουντώνουν αντί να σβήνουν, τον θαυμασμό του, την αγάπη του, την αφοσίωσή του και την ευγνωμοσύνη του που έχει δίπλα του αυτήν τη γυναίκα.

Μετά από 25 χρόνια ισορροπημένου και υγιούς γάμου, λοιπόν, ο Hugh Jackman βρίσκεται ανάμεσα στους ανθρώπους που θες να ρωτήσεις προσωπικά, ποιο είναι το μυστικό ενός επιτυχημένου γάμου μετά από τόσα χρόνια κοινής πορείας. Κι έχει την απάντηση.

Ο Hugh Jackman απέδωσε φόρο τιμής στη γυναίκα του. Για πολλοστή φορά

Σίγουρα, λοιπόν, στις 11 Απριλίου κάθε χρόνου η Deborra-Lee Furness περνάει λίγο καλύτερα από όλες τις υπόλοιπες ημέρες. «Το να είμαι παντρεμένος μαζί σου είναι τόσο φυσικό όσο η αναπνοή. Σχεδόν από την πρώτη στιγμή που συναντηθήκαμε ήξερα ότι το πεπρωμένο μας ήταν να είμαστε μαζί. Στα 25 χρόνια γάμου, η αγάπη μας έχει μεγαλώσει απίστευτα. Η διασκέδαση, ο ενθουσιασμός και η περιπέτεια είναι όλο και πιο συναρπαστικά.

Είμαι για πάντα ευγνώμων για την αγάπη μας, τη ζωή μας και την οικογένειά μας. Και μόλις ξεκινήσαμε. Deb, σ ‘αγαπώ με όλη μου την καρδιά» έγραψε ο ηθοποιός στην περιγραφή των αναμνηστικών φωτογραφιών από τον γάμο τους.

Being married to you Deb is as natural as breathing. From nearly the moment we met … I knew our destiny was to be…Δημοσιεύτηκε από Hugh Jackman στις Κυριακή, 11 Απριλίου 2021

Όπως ανέφερα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Hugh Jackman εκφράζει τον θαυμασμό του προς τη σύζυγό του. Είναι κάτι που το κάνει με κάθε ευκαιρία που του δίνεται. Μιλώντας στο περιοδικό People πέρσι, ο ηθοποιός ανέφερε ότι οι δυο τους αφιερώνουν πάντα χρόνο στη σχέση τους, προσθέτοντας ότι συνεχώς μαθαίνουν ο ένας τον άλλον. Και μέσα από μία πρόταση, αποκάλυψε ουσιαστικά το μυστικό της προσωπικής τους επιτυχίας. «Είναι τόσο αστεία, τόσο καταπληκτική και τόσο έξυπνη. Όσο μεγαλώνει γίνεται καλύτερη» είχε αναφέρει μεταξύ άλλων.

Άκου τον Hugh για να βρεις το άλλο σου μισό

«Πρέπει να βρεις εκείνη που είναι ο σωστός άνθρωπος για σένα» είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Hugh Jackman. «Όταν βγαίνεις ραντεβού, φοράς κυριολεκτικά τον καλύτερό σου εαυτό. Θες να δείξεις το καλύτερό σου πρόσωπο, τις καλύτερες πλευρές σου, λες τις καλύτερες ατάκες σου και κάνεις τις καλύτερες σου κινήσεις -όπως θα τις έκανες αν χόρευες σε μια πίστα» ανέφερε στη συνέχεια.

«Μέχρι να νιώσεις πραγματικά άνετα με τη σύντροφό σου, δεν γνωρίζεις αν είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον. Στην περίπτωσή μας όμως, της Deb και της δικής μου, είχα αυτό το συναίσθημα από την πρώτη μέρα. Μπορούσα απλά να είμαι ο εαυτός μου. Δεν λέω πως δεν προσπαθούσαμε να εντυπωσιάσουμε ο ένας τον άλλο, αλλά κι αυτό γινόταν στα πλαίσια μιας αμοιβαίας άνεσης» πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Το αγαπημένο ζευγάρι γνωρίστηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς “Correlli”, που ουσιαστικά αποτέλεσε την αρχή του έρωτά τους. Ο Hugh Jackman και η Deborra-Lee Furness ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας τον Απρίλιο του 1996 στη Μελβούρνη. Οι δυο τους έχουν μαζί έναν γιο και μια κόρη.