CELEBRITIES

Ο Ερωτόκριτος «ξαναπάντρεψε» Σκορδά και Λιάγκα

Papadakis Press Γιάννης Νταρίλας

Ο Ερωτόκριτος ήταν μέχρι πρόσφατα παίκτης της «Φάρμας» στον ΑΝΤ1, μέχρι που αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από αυτήν. Όπως και οι υπόλοιποι παίκτες του reality show του ΑΝΤ1, έτσι κι αυτός έκανε το πέρασμά του από το Πρωινό για να μιλήσει για την εμπειρία του αλλά και την απρόσμενη αποχώρησή του. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά τον υποδέχτηκαν με χαμόγελο και βίωσαν μαζί του μια πρωτόγνωρη στιγμή αμηχανίας.

«Απορώ γιατί δεν επικοινωνήθηκε από την παραγωγή γιατί μπήκα στο παιχνίδι. Δεν έχει επικοινωνηθεί ότι εγώ με το έπαθλο θέλω να κάνω εγκαταστάσεις για παιδάκια και να κάνουμε αυτογνωσία σε γονείς, σε συντρόφους. Δεν ακούστηκε αυτό», είπε ο Ερωτόκριτος. «Αρέσει στον κόσμο να δει κάτι άλλο σε ένα reality κι εγώ αυτό μπήκα να κάνω», σημείωσε ο σχεδιαστής. Ο Γιώργος Λιάγκας τον κάλεσε να εξηγήσει τους πραγματικούς λόγους που έφυγε από τη «Φάρμα». Μαζί με την ελευθερία να «τα χώσει στον ΑΝΤ1» όπως είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής, ο Ερωτόκριτος έλαβε και την κατάλληλη αφορμή για ένα σχόλιο για τους παρουσιαστές του Πρωινού, Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα.

«Μου αρέσει αυτό και θέλω να αλλάξει η λέξη του Πρωινού, να γίνει Πρώην-αδικο διότι είστε οι πρώην που είναι άδικο να είστε χώρια, πρέπει να είστε μαζί, σε όλες τις εκφάνσεις», τους είπε ο σχεδιαστής. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά παρά την οποία αμηχανία που -εμφανώς- ένιωσαν, έσπευσαν να πουν στον Ερωτόκριτο ότι παραμένουν μαζί ως γονείς των γιων τους, Γιάννη και Δημήτρη.

Ο Ερωτόκριτος εξήγησε στη συνέχεια τους λόγους που τον οδήγησαν στην οικειοθελή του αποχώρηση. «Πριν μπω στη Φάρμα υπήρξε ένα θέμα με το δόντι μου, με συνόδευσαν άνθρωποι της παραγωγής όσο ήμουν καραντίνα και πήγα σε οδοντίατρο στο Κολωνάκι. Ήταν ένα θέμα στη γνάθο όπου έχω κάνει δύο χειρουργεία. Έχω αυτό το σοβαρό θέμα και σπάει η θήκη. Μιλάω στην παραγωγή, περνάει μισή ώρα τίποτα, ενώ συνήθως δεν γίνεται αυτό», σημείωσε ο Ερωτόκριτος.

«Πέρασαν τρεις ώρες και όταν είπα “θέλω διασώστη σε δύο λεπτά αλλιώς θα επικοινωνήσω με τη δικηγόρο μου, γιατί νιώθω ότι με απαξιώνεται” απευθείας με κάλεσαν στο δωμάτιο επικοινωνίας. Τα παιδιά τους τρόλαραν αλλά αυτά δεν παίχτηκαν πουθενά. Δεν έδειξαν ούτε ένα πλάνο ότι εγώ είχα σοβαρό θέμα υγείας. Επικοινώνησαν με την οδοντίατρο αλλά δεν μου επέτρεψαν να πάω στο ιατρείο. Την έφεραν στις 7 το πρωί, το έκανε πρόχειρα και προειδοποίησε ότι θα αποκολληθεί. Το δόντι ξαναέφυγε», εξήγησε ο σχεδιαστής στους παρουσιαστές του Πρωινού.

«Είδα ότι πρόβαλαν τον Ερωτόκριτο ως απόμακρο άνθρωπο ενώ ενδυνάμωνα τους συμπαίκτες μου. Ένιωσα ότι ήθελαν να θυμώσουν τον Ερωτόκριτο να μπει στο κλίμα της μεμψοιμιρίας να γίνει λίγο ίντριγκα. Έγινε και την επόμενη μέρα. », σημείωσε ο Ερωτόκριτος. «Ζητώ δημόσια από τον κ. Κυριακού να αποκαταστήσει την τάξη, την αλήθεια. Εγώ έρθει εδώ γιατί πρεσβεύω κάτι. Όταν, λοιπόν, βγει ότι ο Ερωτόκριτος είναι τρελός και τα σπάει. Η παραγωγή έχει δείξει τι λένε κάποια παιδιά, δεν έχει δείξει τι απαντάω εγώ στα παιδιά. Αγνόησαν το πρόβλημα υγείας μου. Αισθάνθηκα ότι έπρεπε να γίνει ένα reality που εγώ δεν μπαίνω σε αυτό», σημείωσε ο σχεδιαστής.

Η Φαίη Σκορδά επεσήμανε ότι δεν φάνηκε ποτέ κάποια κακή πλευρά του Ερωτόκριτου, ούτε όμως γίνεται να παίζει σε ένα επεισόδιο μόνο ο Ερωτόκριτος. Ο σχεδιαστής, εξέφρασε μία ακόμα φορά το παράπονό του, ότι δεν προβλήθηκε το πρόβλημα υγείας του. «Μπορεί να έγινε μια κωλυσιεργεία ανθρώπινη», σημείωσε ο Γιώργος Λιάγκας, αλλά ο Ερωτόκριτος παρέμεινε ανένδοτος. Έπειτα η συζήτηση πέρασε στα μαθήματα αυτογνωσίας που κάνει ο Ερωτόκριτος και το χαμόγελο επέστρεψε στα χείλη του για λίγο.