CELEBRITIES

O Ed Sheeran ακολουθεί (επιτυχώς) τη στρατηγική του Πάνου Ιωαννίδη

@2022 Charles Sykes/Invision/AP Images

Ο Ed Sheeran είναι ένας δημοφιλέστατος μουσικός κι ένας άνθρωπος που προστατεύει όσο περισσότερο γίνεται την ιδιωτική του ζωή. Κάπως έτσι το γεγονός ότι ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι απέκτησε το δεύτερο παιδί του, χωρίς κανείς να το έχει πάρει χαμπάρι ως τώρα, μας έξεπληξε όλους και μαζί δεν εξέπληξε κανέναν. Μόνο έτσι θα μαθαίναμε μία είδηση για την προσωπική ζωή του Ed Sheeran, όταν ο ίδιος θα επέλεγε να τη μοιραστεί. Ακριβώς όπως έκανε και ο Πάνος Ιωαννίδης.

Ο Ed Sheeran ανακοίνωσε με ένα post στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ότι η σύζυγός του, Cherry Seaborn γέννησε το δεύτερο παιδί τους. Στη φωτογραφία που συνόδευσε τη δημοσιεύση, βλέπεις ένα ζευγάρι καλτσάκια της νεογέννητης κόρης του.

«Ήθελα να πω σε όλους σας ότι έχουμε ένα ακόμα όμορφο κορίτσι. Την έχουμε ερωτευτεί και οι δύο τόσο πολύ και πετάμε στα ουράνια που είμαστε μία τετραμελής οικογένεια», σημείωσε ο Ed Sheeran στην ανακοίνωσή του.

Ο μουσικός και η σύζυγός του είναι επίσης γονείς της 21 μηνών Lyra Antartica, που γεννήθηκε τον Αύγουστο του 2020. Με τον ίδιο τρόπο είχε ανακοινώσει στους διαδικτυακούς του φίλους και τον δικό της ερχομό στον κόσμο.

Την χαρμόσυνη είδηση επιβεβαίωσε και εκπρόσωπος Τύπου του Ed Sheeran στη βρετανική εφημερίδα The Sun. «Ο Ed και η Cherry, πρόσφατα υποδέχτηκαν ένα όμορφο κοριτσάκι και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Είναι τόσο ενθουσιασμένοι που η Lyra απέκτησε μία μικρή αδερφούλα και οι 4 τους απολαμβάνουν τον πολύτιμο χρόνο τους σαν οικογένεια πριν ο Ed επιστρέψει στις περιοδείες του. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για εκείνους και ελπίζουμε ότι θα σεβαστείτε την ιδιωτικότητά τους αυτή την ιδιαίτερη περίοδο», ανέφερε σε σχετική ανακοίνωση ο εκπρόσωπος Τύπου του καλλιτέχνη.

Η εγκυμοσύνη της Cherry Seaborn δεν είχε γίνει γνωστή και το ζευγάρι, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, είχε φροντίσει γι’ αυτό, ανακοινώνοντας το χαρμόσυνο νέο μόνο στους πιο κοντινούς συγγενείς του.

Ωστόσο, σε συνέντευξή του στο podcast Open House Party, τον Ιούνιο, ο Ed Sheeran είχε παραδεχτεί ότι θα ένιωθε ευγνωμοσύνη αν πρόσθετε νέα μέλη στην οικογένειά τους. «Θα ήμουν προφανώς σούπερ ευγνώμων αν κατάφερνα να κάνω κι άλλα παιδιά και νομίζω ότι τα κορίτσια είναι πολύ ανώτερα από τα αγόρια. Σαν αγόρι ο ίδιος, νιώθω ότι μπορώ να το πω αυτό», σημείωνε τότε ο μουσικός.

«Νιώθω ότι είμαστε τόσο τυχεροί που μπορούμε να έχουμε έστω κι ένα παιδί. Οπότε αν τίποτα άλλο δεν συμβεί, είμαι ήδη χαρούμενος, βασικά», πρόσθετε ο Ed Sheeran.

Τον Νοέμβριο είχε αποκαλύψει ότι η πρωτότοκη κόρη τους ήρθε μετά από αρκετή προσπάθεια με τη σύζυγό του, Cherry, να αποκτήσουν παιδί. Όπως σημείωσε είχαν ξεκινήσει τα ραντεβού με τους γιατρούς και τις εξετάσεις για να δουν τι συμβαίνει όταν τελικά συνέλαβαν τη Lyra σε ένα ταξίδι τους στην Ανταρκτική, που ενέπνευσε και το δεύτερο όνομά της.

«Νομίζω ότι ήταν θαύμα, οπότε γι’ αυτό σκέφτηκα ότι θα έπρεπε να το προσθέσουμε στο όνομά της. Πολύ από όλο αυτό αφορά τη σκέψη. Έχει να κάνει με το να χαλαρώσεις. Πολλοί από τους φίλους μου έχουν δοκιμάσει διαφορετικά πράγματα, όπως την εξωσωματική γονιμοποίηση ή να είναι σίγουροι ότι θα κάνουν σεξ τη σωστή ώρα και μέρα και μετά πάνε σε έναν γάμο και πίνουν και χαλαρώνουν και μένουν έγκυοι. Δεν είναι δεδομένο. Είναι μια πραγματική ευλογία όταν συμβαίνει», τόνιζε ο Ed Sheeran.