CELEBRITIES

Ο Tom Hanks και 5 ακόμα διάσημοι που έχουν βρεθεί ακάλεστοι σε γάμο

@2021 Jordan Strauss/ Invision/AP Images Jordan Strauss

Πριν από λίγες ημέρες μία είδηση έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Ο Tom Hanks περπατούσε στην παραλία όταν είδε ένα ζευγάρι να παντρεύεται και είπε να πλησιάσει για να τις συγχαρεί. Η Diciembre και η Tashia Farries τον είδαν έκπληκτες να έρχεται προς το μέρος τους. Κι ο Tom Hanks, όπως θα διαπιστώσεις, δεν είναι ο μόνος διάσημος που έχει κάνει κάτι τέτοιο. Αρκετοί είναι οι διάσημοι που έχουν βρεθεί ακάλεστοι σε κάποιον γάμο.

«Ζούσαμε τόσο τη στιγμή οπότε σοκαριστήκαμε όταν μας πλησίασε και μας πήρε λίγη ώρα μέχρι να τον αναγνωρίσουμε. Ήταν το κερασάκι στην τούρτα», δήλωσε η Diciembre στο Today. Ο Tom Hanks, σε αντίθεση με ό,τι μας έχουν συνηθίσει οι διάσημοι που καμιά φορά εμφανίζονται ακάλεστοι σε έναν γάμο, δεν έμεινε απλώς στην αναμνηστική φωτογραφία με το εκστασιασμένο ζευγάρι.

Όπως είπε η Tashia τους έκανε κοπλιμέντα για την εμφάνισή τους και τους έδωσε συμβουλές για τη μακροχρόνια συμβίωση που τις περίμενε. «Ήταν τόσο θετικός και ταπεινός», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Tom Hanks δεν είναι ο μόνος διάσημος στον οποίο έχει συμβεί κάτι τέτοιο, όπως σου είπα ήδη από τον πρόλογο. Οι star του Hollywood έχουν συχνά γίνει wedding crashers προκαλώντας χαμό με την εμφάνισή τους.

Σε διάφορες περιπτώσεις αυτής της λίστας βέβαια, το ζευγάρι των μελλόνυμφων ήταν αυτό που απρόσκλητο πήγε στον διάσημο, αλλά στο τέλος της ημέρας η ανάμνηση αυτής της ξεχωριστής συνάντησης είναι που γράφεται στην ιστορία. Και η εμφάνιση ενός αστέρα του κινηματογράφου στον γάμο, ήταν σίγουρα για κάθε ευτυχισμένο ζευγάρι που θα δεις παρακάτω, το κερασάκι στην τούρτα.

John Travolta

o John Travolta βρισκόταν στην πολιτεία της Georgia όταν γνώρισε ένα ζευγάρι σε ένα μπαρ. Παντρεύονταν την επόμενη μέρα και τον προσκάλεσαν στον γάμο τους. Φυσικά κανείς δεν υπολόγιζε ότι εκείνος θα ανταποκρινόταν στην πρόσκληση. Σίγουρα δεν υπολόγιζαν ότι θα εμφανιστεί φορώντας τα ίδια ρούχα με τα οποία τον είχαν γνωρίσει στο μπαρ. Πάντως κανείς δεν δυσανασχέτησε κι όλοι πόζαραν με τον σταρ της ημέρας για αναμνηστικές φωτογραφίες.

Taylor Swift

H Taylor Swift εμφανίστηκε στον γάμο του Max και της Kenya το 2016 για να τραγουδήσει το κομμάτι της Black Space. Η αδερφή του γαμπρού ήταν εκείνη που είχε οργανώσει την έκπληξη για το ζευγάρι. Βλέπεις, ο Max ήταν φανατικός θαυμαστής της τραγουδίστριας.

Keanu Reeves

Μπορεί να μην πήγε ακάλεστος σε γάμο αλλά σίγουρα αυτό θα υπέθετες βλέποντας τη φωτογραφία του με τον Jarrod Camara και τη Leslie Walker.

Σύμφωνα με την μητέρα του γαμπρού, οι μελλόνυμφοι εντόπισαν τον Keanu Reeves στο μπαρ του ξενοδοχείου Dream Inn στη Santa Cruz της Καλιφόρνια, λίγο πριν βρεθούν στην αίθουσα όπου θα διεξαγόταν ο γάμος τους. Του ζήτησαν, λοιπόν, μια αναμνηστική φωτογραφία και ο πάντα τόσο υπέροχος ηθοποιός δεν τους αρνήθηκε τη χάρη.

Οι μελλόνυμφοι πόζαραν πανευτυχείς στο πλευρό του και ο Keanu Reeves φάνηκε να το διασκεδάζει ιδιαιτέρως.

Bradley Cooper

Ο ηθοποιός που ενσάρκωσε έναν από τους βασικούς χαρακτήρες της ταινίας Wedding Crashers είπε να δοκιμάσει πώς είναι να βρεθεί ακάλεστος σε έναν γάμο και στην πραγματική ζωή.

Σε μία επίσκεψή του στο Πανεπιστήμιο Georgetown όπου σπούδασε, εντόπισε ένα ζευγάρι να πραγματοποιεί την γαμήλια φωτογράφισή του στην πανεπιστημιούπολη και σταμάτησε για να τους συγχαρεί. Το στιγμιότυπο μπήκε για πάντα στο άλμπουμ του γάμου τους.

Ed Sheeran

O Matt και η Kya Debono σχεδίαζαν να παντρευτούν πολύ καιρό, αλλά χρειάστηκε να αναβάλλουν τον γάμο τους αρκετές φορές και για πολύ δυσάρεστους λόγους. Η μητέρα της Kya αυτοκτόνησε, ο Matt έχασε τη δουλειά του και όπως καταλαβαίνεις ο γάμος τους έμοιαζε πια με πολύ μακρινό σχέδιο.

Ο Matt έστειλε ένα email στον ραδιοφωνικό σταθμό KIIS 1065 της Αυστραλίας εξηγώντας πως το όνειρό του ήταν να οργανώσει τον τέλειο γάμο για την αγάπη της ζωής του και σκληρά εργαζόμενη μητέρα δύο παιδιών και ο σταθμός συγκέντρωσε χρήματα και έκανε το όνειρο πραγματικότητα. Επιπλέον τους χάρισε την έκπληξη της ζωής τους, όταν ο Ed Sheeran μπήκε ξαφνικά στην γαμήλια δεξίωση για να τους τραγουδήσει το τραγούδι τους, που δεν ήταν άλλο από το Thinking Out Loud.