CELEBRITIES

O Dwayne Johnson και η οικογένειά του θετικοί στον κορoνοϊο. Όταν ο «Βράχος» λύγισε

Invision/AP Joel C Ryan

To έχουμε πει πολλές φορές, αλλά μία ακόμα δεν βλάπτει. Όλοι μας είμαστε πιθανοί ξενιστές για τον κορονοϊό. Από εμένα που πληκτρολογώ αυτές τις λέξεις στο Παγκράτι, μέχρι τον πιο ακριβοπληρωμένο ηθοποιό του Hollywood, όλοι μπορεί να προσβληθούμε από τον covid- 19. Βεβαίως υπάρχουν πολλές διαφορές μεταξύ μας στο κομμάτι της διαχείρισης της πανδημίας του κορονοϊού, αλλά κανείς δεν είναι άτρωτος απέναντι στον ιό τον ίδιο. Ο Dwayne Johnson το έμαθε από πρώτο χέρι. Ο «Βράχος» όπως είναι γνωστός ο ηθοποιός, μοιράστηκε μέσω Instagram το δυσάρεστο νέο ότι ο ίδιος και η οικογένειά του βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό και πέρασαν από μία δύσκολη και μακρά διαδικασία ανάρρωσης.

Με ένα video διάρκειας 11 λεπτών και κάτι, στο Instagram. την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου ο Dwayne Johnson ενημέρωσε το κοινό για τη διάγνωσή του. «Ήθελα να σας δώσω μια μικρή χρήσιμη ενημέρωση για όσα συμβαίνουν στην ζωή μου τις τελευταίες δυόμισι με τρεις εβδομάδες . Η ενημέρωση λοιπόν, είναι: ‘Η σύζυγός μου Lauren και τα δύο κοριτσάκια μου κι εγώ, όλοι βρεθήκαμε θετικοί στον κορωνοϊό», είπε χαρακτηριστικά ξεκινώντας το video του.

«Ο Covid – 19 ήταν ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που έπρεπε να αντιμετωπίσουμε»

Όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός βίωσε σοκ ακούγοντας την διάγνωση ενώ χαρακτήρισε την περίοδο της ασθένειάς του ως «ένα από τα πιο απαιτητικά και δύσκολα πράγματα που είχε ποτέ χρειαστεί να υπομείνουμε». Όπως είπε και προσωπικά νιώθει ότι ήταν ένα από τα δυσκολότερα πράγματα που κλήθηκε να ξεπεράσει, τονίζοντας ότι έχει αντιμετωπίσει αρκετά εμπόδια στο παρελθόν.

«Το να βρεθείς θετικός στον κορονοϊό είναι πολύ διαφορετικό από το να χρειαστεί να ξεπεράσεις κάποιον άσχημο τραυματισμό, από το να σπας μέλη του σώματός σου ή να είσαι άφραγκος, κάτι που μου έχει συμβεί αρκετές φορές στο παρελθόν», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Dwayne Johnson. «Ο λόγος που αυτό είναι διαφορετικό είναι ότι πάντα προτεραιότητά μου είναι να προστατεύω την οικογένεια και τα παιδιά μου, τα αγαπημένα μου πρόσωπα», τόνισε.

Ο ηθοποιός διευκρίνισε ότι οι δύο μικρότερες κόρες του, η 4 ετών Jasmine και η 2 ετών Tiana που βρέθηκαν θετικές στον κορονοϊό, πέρασαν ελαφριά την ασθένεια με έναν ελαφρύ πονόλαιμό. Ο ίδιος και η σύζυγός του Lauren Hashian το πέρασαν «βαριά», όπως είπε, σημειώνοντας ότι πιθανότατα κόλλησαν τον ιό από οικογενειακούς φίλους τους.

Οι συμβουλές του Dwayne Johnson

Ο Dwayne Johnson συμβούλευσε τους 196 εκατομμύρια διαδικτυακούς του ακόλουθους να ζητούν από τους καλεσμένους τους να έχουν εξετασθεί για κορονοϊό πριν βρεθούν στο σπίτι τους, να ακολουθούν μια υγιεινή ζωή για να ενισχύουν το ανοσοποιητικό τους και να φορούν μάσκα. «Το να έχετε ισχυρό ανοσοποιητικό, έχετε μια ευκαιρία, στο αν κολλήσετε τον ιό ή όλη σας η οικογένεια κολλήσει όπως η δική μας να περάσετε στην άλλη πλευρά του κορονοϊού πιο δυνατοί και πιο υγιείς», σημείωσε μεταξύ άλλων. Ο Dwayne Johsnon έδωσε ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα στο θέμα της μάσκας.

«Δεν είναι πολιτικό ζήτημα. Φορέστε τη μάσκα σας. Σας στέλνω τόση αγάπη και σας εύχομαι να παραμείνετε υγιείς φίλοι μου. Σας ευχαριστώ για την αγάπη και την υποστήριξη», κατέληξε ο ηθοποιός.

Ο Dwayne Johnson βρέθηκε στην «άλλη πλευρά του κορονοϊού»

Ο Dwayne Johnson και η οικογένειά του, σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του, έχουν αναρρώσει και βρίσκονται σε στάδιο κατά το οποίο δεν μεταδίδουν πλέον τον ιό. «Μείνετε πειθαρχημένοι. Ενισχύστε το ανοσοποιητικό σας. Αφοσιωθείτε στην ευεξία σας. Φορέστε μάσκα. Προστατεύστε την οικογένειά σας. Να είστε αυστηροί με το ποιοι άνθρωποι θα έρθουν σπίτι σας ή ποιους θα συναντήσετε. Μείνετε αισιόδοξοι. Να νοιάζεστε για τους συνανθρώπους σας. Μείνετε υγιείς, φίλοι μου», έγραψε στη λεζάντα που συνόδευσε την ανάρτησή του.

Ο Dwayne Johnson και η Lauren Hashian παντρεύτηκαν το 2019 και έχουν αποκτήσει μαζί τις Jasmine και Tiana. Ο «Βράχος» έχει ακόμα μία κόρη, την 19χρονη Simone, από την πρώην σύζυγό του, Dany Garcia με την οποία ήταν παντρεμένος από το 1997 ως το 2008.