CELEBRITIES

Brooklyn Beckham: Κάνει το 5o του τατουάζ- αφιέρωμα στη μνηστή του, Nicola Peltz και οι fans του διχάζονται

Instagram.com/brooklynbeckham

Πόσα τατουάζ είναι αρκετά για να νιώθεις ότι εκφράζεις την αγάπη σου; Σωστή απάντηση στο παραπάνω ερώτημα δεν υπάρχει γιατί το σώμα του καθενός του ανήκει και η απόφαση τι θα κάνει σε αυτό είναι αυστηρά προσωπική. Παρ’ όλα αυτά, ο αριθμός των τατουάζ που έχει κάνει ο Brooklyn Beckham σαν αφιερώσεις στη μέλλουσα σύζυγό του, Nicola Peltz, σε κάποιους από τους fans του φαίνεται υπερβολικός. Ο Brooklyn Beckham μόλις αποκάλυψε το 5ο κατά σειρά τατουάζ που αφιερώνει σε εκείνη. Ίσως να ήταν εξίσου ρομαντικό και λιγότερο επώδυνο να της αφιερώνει τραγούδια στο ραδιόφωνο.

Μη φανταστείς ότι ο Brooklyn Beckham έκανε κάποιο μικρό, διακριτικό τατουάζ για να τιμήσει την καλή του, Nicola Peltz. Ο γιος του David και της Victoria Beckham ξεκίνησε πριν καιρό με τα διακριτικά τατουάζ για την μνηστή του, όπως το όνομά της στον λαιμό του και το όνομα της νεκρής γιαγιάς της στο εωτερικό του αγκώνα του πριν λίγο καιρό. Μετά ήρθε το τατουάζ με τα μάτια της στη βάση του λαιμού του, έπειτα ένα ποίημα στον πήχη του και τώρα το μεγαλύτερο απ’ όλα.

Ο Brooklyn Beckham αντέγραψε ένα γράμμα που του είχε απευθύνει η Nicola Peltz ακριβώς κάτω από το τατουάζ των εντυπωσιακών ματιών της. Το νέο του τατουάζ γράφει τα λόγια αγάπης που θα διαβάσεις παρακάτω και ο Brooklyn το αποκάλυψε στο Instagram με το σχόλιο: «Ερωτικές επιστολές».

«Αγόρι μου παντοτινό. Διάβασε αυτό κάθε φορά που νιώθεις αγχωμένος. Θέλω να ξέρεις πόσο βαθιά σε αγαπώ. Έχεις την πιο καλή καρδιά που συνάντησα ποτέ και ελπίζω να μην περάσω ούτε μια μέρα χωρίς την αγάπη σου. Πιστεύω ότι είσαι τόσο απίστευτος. Μπορούμε να το περάσουμε όλο αυτό αν αναπνέεις αργά και δείχνεις εμπιστοσύνη. Σε αγαπώ άπειρα. Με παντοτινή αγάπη, η μέλλουσα γυναικούλα σου».

Το παραπάνω γράμμα έγινε τατουάζ με καλλιγραφικά γράμματα και πήρε τη θέση του ανάμεσα στα 30 τατουάζ που έχει ο Brooklyn Beckham στο σώμα του. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να παρακαλέσω προσωπικά τη Nicola Peltz να μην του αφήσει κάπου χειρόγραφη λίστα με ψώνια για το super market γιατί κινδυνεύει να την κάνει τατουάζ και να την έχει πάνω του για πάντα.

Μερικοί από τους fan του Brooklyn Beckham βρήκαν το νέο του τατουάζ αξιαγάπητο, άλλοι είπαν πως πρόκειται για μεγάλο λάθος, άλλοι αναρωτήθηκαν τι θα χρειαστεί για να το αφαιρέσει αν χωρίσουν ενώ ο παρουσιαστής Piers Morgan (δεν τον λες και τον πιο καλοπροαίρετο άνθρωπο του κόσμου) το χαρακτήρισε «ανατριχιαστικό». Αρκετοί δε έσπασαν πλάκα στο Twitter. Εγώ πάλι αναρωτιέμαι πώς στο καλό θα διαβάσει αυτή την εμψυχωτική επιστολή κάθε φορά που νιώθει άγχος αφού αποφάσισε να την κάνει τατουάζ στον σβέρκο του.

Όπως και να ‘χει όσο κι αν διχάζει το νέο τατουάζ του Brooklyn Beckham επανέρχομαι στην αυτοδιάθεση του σώματος του καθενός. Ο Brooklyn θέλει να κάνει τατουάζ κι έχει την ελευθερία να το κάνει. Ακόμα κι αν είναι απορίας άξιο πώς τα κατάφερε εν μέσω πανδημίας, αφού τα tattoo shops είναι κλειστά στην Αγγλία κατά τη διάρκεια του lockdown.

Η σχέση του Brooklyn Beckham και της Nicola Peltz επιβεβαιώθηκε τον Ιανουάριο του 2020. Πέντε μήνες μετά, τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς ο Brooklyn Beckham και η ανερχόμενη ηθοποιός και μοντέλο, ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους. Τον Οκτώβριο γιόρτασαν την πρώτη τους επέτειο. «Είμαι ο πιο τυχερός άνθρωπος που σε έχω στο πλευρό μου και ανυπομονώ να γεράσω μαζί σου και να φτιάξω μια οικογένεια μαζί σου. Σε αγαπώ τόσο πολύ», έγραψε στο Instagram ο Brooklyn Beckham με την ευκαιρία της πρώτης επετείου της σχέσης τους. O γάμος τους βέβαια θα αργήσει ακόμα λόγω της πανδημίας.