CELEBRITIES

O Brooklyn Beckham και η Nicola Peltz υπέγραψαν προγαμιαίο συμβόλαιο. Τι προβλέπει αυτό;

Instagram.com/brooklynbeckham

Είμαι βέβαιη ότι οι αστέρες του Hollywood που χρειάστηκε να ξοδέψουν περιουσίες για να απεμπλακούν από έναν αποτυχημένο γάμο , δεν θα συμφωνούσαν μαζί μου, αλλά δεν είναι να προδικάζεις την αποτυχία όταν υπογράφεις προγαμιαίο συμβόλαιο; Πες με ρομαντική, πες με προληπτική, αλλά το γεγονός ότι ο Brooklyn Beckham και η Nicola Peltz υπέγραψαν προγαμιαίο συμβόλαιο λίγους μήνες μετά τον αρραβώνα τους, εμένα δεν μου αρέσει. Α, τα είπα και ησύχασα.

Βέβαια μπορείς απλά να με πεις και φτωχή γιατί εδώ μιλάμε για μία νύφη κι έναν γαμπρό που στα 25 και τα 21 τους αντιστοίχως έχουν κι από μια αμύθητη περιουσία να ενώσουν. Το παραδέχομαι, στην περίπτωση του Brooklyn Beckham και της Nicola Peltz ίσως το προγαμιαίο συμβόλαιο να μην είναι και τόσο κακή ιδέα.

Το ζευγάρι που σύμφωνα με δημοσιεύματα ανέβαλλε τον γάμο του που ήταν προγραμματισμένος για τον Σεπτέμβριο του 2021 σε κάποια στιγμή μέσα στο 2022, υπέγραψε ήδη το προγαμιαίο του συμβόλαιο. Σε αυτό ο Brooklyn Beckham και η Nicola Peltz συμφώνησαν πώς σε περίπτωση που χωρίσουν ο καθένας θα πάρει αυτά που έφερε ο καθένας στον γάμο τους. Αποκτήματα και ακίνητα θα χωριστούν ανάλογα με την εισφορά του καθενός στον γάμο τους. Κοινώς με ό,τι μπουν σε αυτόν τον γάμο, με αυτό θα βγουν, αν όλα πάνε στραβά.

Αν κι εμείς ξέρουμε τον Brooklyn ως τη διασημότητα αυτού του γάμου, και την περιουσία των γονιών του David και Victoria Beckham που ανέρχεται σε περίπου 371 εκατομμύρια ευρώ, η Nicola Peltz είναι εκείνη που η περιουσία της ξεπερνά κατά πολύ αυτή του μέλλοντα σύζυγού της. Σύμφωνα με τη Daily Mail η περιουσία της οικογένειας της Αμερικανίδας, ανέρχεται στα 1,2 δισεκατομμύρια ευρώ. Την περιουσία αυτή έχει συγκεντρώσει ο πατέρας της Nicola, ο επιχειρηματίας Nelson Peltz.

Αμοιβαία η απόφαση για τον Brooklyn Beckham και τη Nicola Peltz για το προγαμιαίο συμβόλαιο

Πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού είπε στη “The Sun” ότι το προγαμιαίο συμβόλαιο είναι κάτι φυσιολογικό για τους Αμερικανούς πολίτες και πως όλα τα παντρεμένα μέλη της οικογένειας της μνηστής του Brooklyn Beckham έχουν υπογράψει ένα πριν τον γάμο τους.

«Ο Brooklyn και η Nicola αποφάσισαν εντελώς αμοιβαία να το υπογράψουν. Εκείνος είχε εμπειρίες στο παρελθόν με κορίτσια που ήταν απελπισμένα να μπουν στην οικογένεια Beckham όποτε όλη του η οικογένεια είναι ενθουσιασμένη που η Nicola αγαπά τον Brooklyn γι’ αυτό που είναι και μόνο. Και φυσικά εκείνη δεν έχει ανάγκη τα χρήματά του και έχει τη δική της επιτυχημένη καριέρα», συμπλήρωσε η ίδια πηγή.

«Το συμβόλαιό τους δεν είναι περίπλοκο. Βασικά προβλέπει, ότι στην απίθανη εκδοχή ενός διαζυγίου και οι δύο θα φύγουν από τον γάμο με αυτά που είχαν. Αποκτήματα και ακίνητα. Τα χρήματα δεν θα αλλάξουν χέρια», εξήγησε το ίδιο πρόσωπο.

Ένας γάμος «οικογενειακή υπόθεση» για τους Beckhams

Η σχέση του Brooklyn Beckham και της Nicola Peltz επιβεβαιώθηκε τον Ιανουάριο του 2020. Πέντε μήνες μετά, τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς ο Brooklyn Beckham και η ανερχόμενη ηθοποιός και μοντέλο, ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους. Τον Οκτώβριο γιόρτασαν την πρώτη τους επέτειο.

«Είμαι ο πιο τυχερός άνθρωπος που σε έχω στο πλευρό μου και ανυπομονώ να γεράσω μαζί σου και να φτιάξω μια οικογένεια μαζί σου. Σε αγαπώ τόσο πολύ», έγραψε στο Instagram ο Brooklyn Beckham με την ευκαιρία της πρώτης επετείου της σχέσης τους. Ωστοσο θα πρέπει να περιμένει αρκετά ακόμα.

Σύμφωνα με την “The Mirror” το ζευγάρι αποφάσισε να αναβάλει τον γάμο του λόγω της εξέλιξης της πανδημίας του κορονοϊού καθώς υπολογίζουν ότι τον Σεπτέμβριο του 2021 που αρχικά σκόπευαν να κάνουν τον γάμο τους, ίσως να μην έχουμε απαλλαγεί πλήρως από τον κορονοϊό. Πάντως σύμφωνα με το δημοσίευμα ο γάμος τους θα είναι οικογενειακή υπόθεση για τους Beckham.

«Οι αδερφοί του, ο 18χρονος Romeo και ο 15χρονος Cruz θα είναι οι κουμπάροι του, ενώ η 9χρονη αδερφή του, Harper θα είναι αρχηγός των παρανύφων. Ο πατέρας του, David θα είναι ο τελετάρχης του γάμου ενώ η μητέρα του, Victoria, θα σχεδίαζει το νυφικό», εξήγησε πηγή στην εφημερίδα.