CELEBRITIES

Ο Αντίνοος Αλμπάνης απαντά για τις γυμνές φωτογραφίες και τη σχέση με το σώμα του

Γιώργος Κουκούλης/Papadakis Press

Λίγο πριν την πρεμιέρα της τηλεοπτικής σειράς Maestro, του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στην οποία πρωταγωνιστεί, ο Αντίνοος Αλμπάνης, παραχώρησε συνέντευξη στον Άρη Καβατζίκη και την εκπομπή Πάμε Δανάη. Ο ηθοποιός μίλησε για τον τηλεοπτικό του ρόλο στη σειρά του Mega κι όσα τον ενώνουν μαζί του, τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει σε γυρίσματα, το πρόβλημα υγείας του που αντιμετώπισε και τις αναρτήσεις του στο Instagram, στις οποίες μοιράζεται το γυμνό του σώμα.

«Περιμένουμε την πρεμιέρα του Maestro, γιατί έχουμε αγωνία, καθώς έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από το τέλος των γυρισμάτων. Στην αρχή κάνεις λίγο τον διστακτικό στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη για να μη φανείς εύκολος, αλλά είναι ψέμα, γιατί αν σε κάποιον έχω εμπιστοσύνη, είναι στον Χριστόφορο», σημείωσε για τη συνεργασία του με τον δημιουργό του Maestro ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης είχε συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Ήταν η δεύτερη τηλεοπτική εμφάνιση στην καριέρα του, όταν υποδύθηκε τον Αντίνοο στη σειρά Δυο Μέρες Μόνο που είχε υπογράψει για το Mega ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης την τηλεοπτική σεζόν 2006- 2007.

Ο ηθοποιός μίλησε επιπλέον, με αφορμή τη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και το υψηλό επίπεδο της παραγωγής, για τις δύσκολες συνθήκες που έχει αντιμετωπίσει σε γυρίσματα κατά τη διάρκεια της καριέρας του. «Μου έχει τύχει να κάνω γυρίσματα με τεχνητή βροχή, έξω να έχει -10 βαθμούς και η βροχή που έπεφτε πάνω μου ήταν σαν κρύσταλλος. Πολλά έχουν τύχει. Να φορέσω μουχλιασμένα ρούχα επειδή κάποιος δεν φρόντισε να τα πάει στο καθαριστήριο, πολλά», είπε χαρακτηριστικά.

Στη σειρά Maestro, υποδύεται τον Μιχάλη, έναν χαρακτήρα που, «για κακή του τύχη» όπως είπε ο Αντίνοος Αλμπάνης, γνωρίζει τα πάντα για όλους στο νησί. Ο Μιχάλης είναι ο γιατρός του νησιού, αντιμετωπίζει ένα δικό του πρόβλημα υγείας και επικοινωνεί καλύτερα με το σκυλί του.

«Επειδή ο Μιχάλης έχει ένα πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί, κυρίως βλέπουμε τις πιο σκοτεινές του πλευρές. Οι φωτεινές πλευρές του Μιχάλη είναι όταν συναναστρέφεται τη Σοφία, ένα μεγάλο έρωτα που έχει στο νησί, ένα απωθημένο, γιατί αγάπησε τον λάθος άνθρωπο. Πράγματι υπάρχουν πολλά κοινά ανάμεσα στον Αντίνοο και τον Μιχάλη της σειράς», εξήγησε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

«Στην καθημερινότητά μου με ενοχλεί που οι άνθρωποι δεν έχουν πλέον καθόλου υπομονή, έχουν πολλά νευρά και θυμό. Προσπαθώ να μην θυμώνω, πληρώνω κάθε εβδομάδα τον ψυχίατρο μου για να μη θυμώνω. Κάνω ψυχανάλυση εδώ και 3-4 χρόνια», εξομολογήθηκε στη συνέχεια ο ηθοποιός.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης εξήγησε ότι ξεκίνησε την ψυχανάλυση όταν διαγνώστηκε με λέμφωμα προκειμένου να διαχειριστεί την κατάσταση καλύτερα και με μεγαλύτερη ψυχραιμία. Με αυτή την αφορμή, μίλησε για την κατάσταση της υγείας του σήμερα.

«Η περίοδος επιτήρησης για το λέμφωμα κρατάει περίπου μία πενταετία και έχουν ήδη περάσει τέσσερα χρόνια. Κάθε φορά που θα πάω για τις αξονικές και τις εξετάσεις μου δεν νιώθω ότι πρόκειται για μία όμορφη και ευχάριστη μέρα, ειδικά μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα. Τώρα που οι εξετάσεις μου είναι ανά εξάμηνο, νιώθω λίγο πιο άνθρωπος», σημείωσε ο ηθοποιός.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε τέλος για τη σχέση του με το σώμα του και τις γυμνές φωτογραφίες του στο Instagram και τη σχέση του με το σώμα του που έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια. «Πίσω από τις αναρτήσεις με το γυμνό μου σώμα στο Instagram υπάρχει μία αγάπη, μία αποδοχή, μία εξοικείωση με αυτό που είμαι. Οι προπονήσεις που κάνω δεν είναι μονό για λογούς ματαιοδοξίας, αλλά για να είμαι συνεπής στην απαιτητική δουλεία που κάνω. Δεν είναι αυτοσκοπός να βγάλω μία φωτογραφία χωρίς μπλούζα. Πάντα κάποιος άλλος με φωτογραφίζει, βλέπω τη φωτογραφία και λέω ας τη βάλω», εξήγησε ο ηθοποιός.

«Έχω περάσει πολλά χρόνια της ζωής μου πολύ συνεσταλμένος, πολύ ντροπαλός, πολύ κουμπωμένος. Τα έχω αποβάλει όλα αυτά», πρόσθεσε. Η αγάπη και η αποδοχή για το σώμα μας, για τον εαυτό μας μέσα κι έξω, το μεγάλο στοίχημα όλων μας. Ο Αντίνοος Αλμπάνης βρήκε το «κλειδί» στη σχέση του με το σώμα του και μπράβο του.