CELEBRITIES

Ο Αιμιλιάνο Μάρκου περπάτησε για τον οίκο Dolce & Gabbana στο Μιλάνο. Το οφθαλμόλουτρο της ημέρας

Instagram.com/emilianosmarku

Τον Αιμιλιάνο Μάρκου τον μάθαμε πρώτη φορά πέρσι, σχεδόν τέτοια εποχή. Μία φυσιογνωμία του τρίτου κύκλου του GNTM που δεν ξεχνιέται εύκολα, η αλήθεια είναι. Όχι μόνο από θέμα ομορφιάς, αλλά και από θέμα χαρακτήρα, με την ανταγωνιστικότητα και το πείσμα να «χτυπάνε κόκκινο». Εδώ που τα λέμε, έχει όλο το πακέτο για να είναι ανταγωνιστικός αλλά και πετυχημένος επαγγελματικά. Μία ματιά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θα σε πείσει ως προς τους παραπάνω ισχυρισμούς μου.

Πέρσι τέτοια εποχή, λοιπόν, ο Αιμιλιάνο Μάρκου οραματιζόταν την κατάκτηση του τίτλου «Greece’s Next Top Model» και των λοιπών δώρων που τον συνόδευαν. Όραμα που είχε φανερώσει πολλές φορές μπροστά στις κάμερες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και το αποδείκνυε έμπρακτα μέσα από τις δοκιμασίες του reality. Όραμα που ωστόσο δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει, με τον ίδιο να αποχωρεί στους 4, λίγο πριν τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού. Μία αποχώρηση που τους κριτές, το τηλεοπτικό κοινό αλλά πολύ περισσότερο τον ίδιο.

Ο Αιμιλιάνο Μάρκου περπάτησε με λευκό μποξεράκι & slides για τον οίκο Dolce & Gabbana. Κορμί απολλώνιο

Ερχόμαστε έναν χρόνο αργότερα και συγκεκριμένα τον Ιούνιο του 2021. Οι κόποι και η σκληρή προσπάθεια του πρώην παίκτη του GNTM ανταμείφθηκαν και με το παραπάνω. Που να φανταζόταν τι του έμελλε η μοίρα, η οποία είχε μεγαλύτερα σχέδια για τον ίδιο. Που να φανταζόταν πως στα 21 του χρόνια, ο δρόμος του θα τον έβγαζε στο Μιλάνο. Πιο συγκεκριμένα, στο fashion show του οίκου Dolce & Gabbana. Ένα έπαθλο που δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο, όσον αφορά τον χώρο του modeling. Καμάρωσέ τον ελεύθερα.

Φυσικά, μία τέτοια σπουδαία στιγμή για την επαγγελματική του εξέλιξη και αναγνώριση δεν θα μπορούσε να μείνει κρυφή. Ο Αιμιλιάνο Μάρκου, λοιπόν, μοιράστηκε τη χαρά του μαζί μας και δημοσίευσε στο Instagram στιγμιότυπο από την πασαρέλα του για την αντρική συλλογή της σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 του ιταλικού οίκου μόδας.

«Αχ αυτό το show. Σας ευχαριστώ @dolcegabbana και @dolcegabbana_man που με επιλέξατε» έγραψε στην περιγραφή της φωτογραφίας ο Αιμιλιάνο Μάρκου κι εμείς δεν μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω του. Τι να πρωτοσχολιάσουμε. Το γραμμωμένο κορμί; Τους υπέροχους πλάγιους κοιλιακούς; Το λάγνο βλέμμα; Τα χρυσά κοσμήματα που πάνε φοβερά στο δέρμα του; Ό,τι και να πούμε θα ‘ναι λίγο.

Οι δηλώσεις του τον περασμένο Μάρτιο και η διαμονή του στο Μιλάνο

Τόσο ο ίδιος όσο και η Μαριαγάπη Ξυπολιά (των οποίων ο έρωτας άνθισε κατά τη διάρκεια του GNTM 3), βρίσκονταν στο Μιλάνο τον περασμένο Μάρτιο για επαγγελματικές υποχρεώσεις. Τρεις μήνες αργότερα, καταλαβαίνουμε ξεκάθαρα τι είδους επαγγελματικές υποχρεώσεις ήταν αυτές.

«Μόλις ήρθα από Μιλάνο εγώ. Ήμουν εκεί περίπου ένα μήνα. Το μόνο που έχω να πω είναι να μην πάψουμε να πιστεύουμε ποτέ γιατί τα πράγματα είναι δύσκολα, όχι μόνο στο χώρο της μόδας αλλά παντού λόγω της πανδημίας. Τα casting ήταν λίγα, αλλά δεν παύουμε να προσπαθούμε ποτέ. Γύρισα για κάποιες δουλείες και θα φύγω πάλι για Μιλάνο» είχε δηλώσει ο Αιμιλιάνο Μάρκου κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου-Κου». Και εις ανώτερα!