CELEBRITIES

Νίνο vs Νίκος Βέρτης: Η κόντρα και οι αναρτήσεις στο Instagram

Το 2007 ο Νίνο και ο Νίκος Βέρτης πόζαραν μαζί στο Ποσειδώνιο. NDP Photo Agency

Ο Νίκος Βέρτης ερωτήθηκε για τα talent shows στην Ελλάδα και τη συμμετοχή τραγουδιστών στις κριτικές τους επιτροπές. «Και δέκα εκατομμύρια ευρώ να μου προσφέρατε δεν θα το έκανα», είπε. Τι το ήθελε; Δεν σκέφτηκε ότι μπορεί να τον ακούει ο Νίνο μάλλον.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Βέρτης είπε: «Με έχουν προσεγγίσει πολλές φορές για talent show. Η κουβέντα τελειώνει λέγοντάς τους ότι και 10.000.000 ευρώ να μου προσφέρετε δεν θα το κάνω. Δεν μπορώ να κρίνω κάποιον πέραν του διαλόγου. Δηλαδή αν έχω να κάνω μια παρατήρηση, θα την κάνω χωρίς να ακούει κάποιος τρίτος».

Ως παιδί των talent shows, ο Νίνο που ξεκίνησε την πορεία του μέσα από το Fame Story, το πήρε μάλλον πατριωτικά. Και έκανε μία ανάρτηση για να εκφράσει την άποψη – αντίδρασή του. Κι εκείνος όμως με τη σειρά του δεν είχε υπολογίσει τα σχόλια που θα ακολουθούσαν.

View this post on Instagram

Ερώτηση Προς όλους τους τραγουδιστές του πλανήτη. 🌍 Θα πήγαινες με δέκα μύρια σε κριτική επιτροπή να λες την αποψή σου για τραγουδιστές? Ρόμπι γουίλιαμς:και με τα μισά πήγα. αγκιλέρα,ναι αμέ,γιατί όχι. Νικος Αρβανιτίδης:ούτε με δέκα μύρια. (Αυτη η προταση δε θα γίνει στην Ελλάδα όσο υπάρχει η ανθρωπότητα στον πλανήτη) Τιναφταρε. 😂😂😂🤮🤮🤮 Καλημέρα και φιλάκια. Πέστε να με φάτε γράψτε ότι θέλετε δε με νοιάζει τίποτα. Λέω την αποψή μου γιαυτό που άκουσα. Εδώ. Δημόσια. Απο πάντα. Εκτός εάν εννοούσε κάτι άλλο ο Αρβανιτίδης. •Σημείωσης:Είμαι παιδί απο ταλεντ σοου,και είχα κριτή τον Αντώνη Βαρδή,ο οποίος δεν έκανε κανένα παιδί να αισθανθεί άσχημα ποτέ. Τωρα..αυτοί οι εντυπωσιασμοί,σε μένα δεν περνάνε ως τηλεθεατής. Φιλάκια και καλημέρα στην παρέα. 🙋🏼‍♂️ ΝΞ🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷 #ninoxypolitas

A post shared by NINO XYPOLITAS (@ninoxypolitas) on

Η αρχική ανάρτηση

«Ερώτηση Προς όλους τους τραγουδιστές του πλανήτη. Θα πήγαινες με δέκα μύρια σε κριτική επιτροπή να λες την άποψή σου για τραγουδιστές;
Ρόμπι γουίλιαμς: Και με τα μισά πήγα.
Αγκιλέρα: Ναι αμέ,γιατί όχι.
Νίκος Αρβανιτίδης: Ούτε με δέκα μύρια.
(Αυτή η πρόταση δεν θα γίνει στην Ελλάδα όσο υπάρχει η ανθρωπότητα στον πλανήτη). Τι είναι αυτά ρε;», έγραψε ο Νίνο.

«Πέστε να με φάτε γράψτε ότι θέλετε δε με νοιάζει τίποτα. Λέω την άποψή μου γιαυτό που άκουσα. Εδώ. Δημόσια. Από πάντα. Εκτός εάν εννοούσε κάτι άλλο ο Αρβανιτίδης», συμπλήρωσε ο τραγουδιστής αναφερόμενος στο πραγματικό επώνυμο του Νίκου Βέρτη. Ο Νίνο κατέληξε με την απαραίτητη σημείωση: «Είμαι παιδί από talent show,και είχα κριτή τον Αντώνη Βαρδή, ο οποίος δεν έκανε κανένα παιδί να αισθανθεί άσχημα ποτέ. Τώρα αυτοί οι εντυπωσιασμοί,σε μένα δεν περνάνε ως τηλεθεατής».

Η δεύτερη πράξη

Αν το θέμα είχε μείνει εκεί, σε μια απλή ανάρτηση- κόλαφο από αυτές που συνηθίζει ο Νίνο, δεν θα μας έκανε καμία εντύπωση. Ο Νίκος Βέρτης δεν απάντησε αλλά, όπως όλα δείxνουν, ανέλαβαν να απαντήσουν άλλοι χρήστες του Instagram, εξοργίζοντας τον Νίνο. Τα σχόλια για να το θέσω κομψά ήταν κάτι σε στυλ: «Δεν τον φτάνεις ούτε στο μικρό σου δαχτυλάκι τον Νίκο Βέρτη» με πολλά όμως «καλολογικά στοιχεία».

Όπως σχολίασε η ομάδα του Πρωινού, ο Νίνο επανήλθε στο θέμα, όταν δέχτηκε πολλά αρνητικά και σκληρά σχόλια στο Instagram του.

«Ηρεμήστε. Οι δηλώσεις μου για κάτι τόσο ασήμαντο, είναι επίσης ασήμαντες, όπως και τα σχόλιά σας είναι το ίδιο ασήμαντα. Δεν έγινε κάτι κακό, ούτε έκανα κάτι κακό. Εγώ κακό δεν θα έκανα ούτε για 10 μύρια. Είπα απλά την άποψή μου για τις δηλώσεις του Νικόλα περί κριτικής επιτροπής. Μη φανατίζεστε, και μην στέλνετε να πεθάνω κλπ… Γιατί καταρχήν δεν φοβάμαι κανέναν σας, και δεύτερον δε με νοιάζει η άποψη κανενός. Αμέσως να εύχεστε να πεθάνω. Κι άμα πεθάνω θα τα πάρετε πίσω με RIP; Ηρεμήστε ρε σαρκοφάγα», έγραψε ο Νίνο.

Κόντρα μονομερής. Κόντρα του Νίνο με τους ακολούθους του (και μη) στο Instagram. Ο Νίκος Βέρτης μπορεί και να μην έχει καν πάρει χαμπάρι τι συμβαίνει.