CELEBRITIES

Πέντε φορές που ο Νίνο μοιράστηκε τη φιλοσοφία ζωής του στο Instagram

instagram/ninoxypolitas

Από το 2002 που το κοινό γνώρισε τον Νίνο μέσα από το Fame Story κατάλαβε ότι πρόκειται για έναν καλλιτέχνη εκκεντρικό. Και φυσικά αυτή του η εκκεντρικότητα δεν γίνεται φανερή μόνο στις επί σκηνής εμφανίσεις του αλλά και στα social media του. Εξάλλου το προφίλ του καθενός στο Instagram κάτι λέει γι' αυτόν έτσι δεν είναι; Ε για τον Νίνο άνετα μπορεί να πει ότι είναι φιλόσοφος που ποζάρει πάντα σε ασπρόμαυρο φόντο.

Με τέτοια ασπρόμαυρα ενσταντανέ έχει μοιραστεί πολλές φορές τις σκέψεις του με τους διαδικτυακούς του φίλους. Και εμείς ξεχωρίσαμε πέντε από αυτές τις φιλοσοφικές τοποθετήσεις του, στον σύγχρονο κόσμο της διαδικτυακής επικοινωνίας.

Η πιο πρόσφατη από αυτές τις δημοσιεύσεις μιλάει για τα βασικά γνωρίσματα του χαρακτήρα και τις αξίες του Νίνο με αφορμή τον πατέρα του. «Ρώτησα έναν κάποτε. Πες μου εναν ανθρωπο που θαυμάζεις περισσοτερο απο όλους τους ανθρώπους που έχουν περάσει απτον πλανήτη. Τον είδα να το σκέφτεται. Μου λέει:Δεν μου ρχεται κάποιος,είναι πολλοί.Εσύ; Πες μου έναν. Του λεω: Ο Πατέρας μου» ξεκίνησε την ανάρτησή του ο Νίνο και συνέχισε: «Το αρσενικό του DNA. Η στάση του σαν άνθρωπος.Η δύναμη που έχει.Το βαρύ παρελθόν που έχει σηκώσει.Που με έμαθε να είμαι καλόψυχος και ψυχρός.Μου έμαθε να μη φοβάμαι τίποτα.Όπου μπορώ να βοηθάω.Με τους καλούς καλός,με τους επικίνδυνους επικίνδυνος. Αυτός που με έκανε «σκυλί».Να είμαι δίκαιος. Αυτός που μιμήθηκα για να μεγαλώσω.Αυτός που μου εμαθε οτι δεν εχει σημασία πόσοι σ’αγαπάνε.Αλλά ποιοί. Αυτός. Ο Πατέρας μου» έγραψε ο Νίνο.

 

Ο ίδιος λίγο παλαιότερα είχε μιλήσει για τις μεγάλες αποφάσεις του ανθρώπου και την απόλυτη μοναξιά τους. «Οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν μόνο σε κατάσταση απομόνωσης. Σε τι κατάσταση θα σε βρει ο χρόνος μετά την απομόνωση εξαρτάται από σένα. 1: Ή χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο. 2: Ή ξεκινάς τις κάμψεις, διαβάζεις, κρατάς ψυχραιμία. Και στις δύο περιπτώσεις στην απομόνωση θα είσαι. Εγώ ξεκίνησα τις κάμψεις» έγραψε υπογράφοντας όπως πάντα με τα αρχικά του, ΝΞ.

 

Πηγαίνοντας λίγες εβδομάδες πίσω στον χρόνο θα βρεις και το αφιέρωμα του Νίνο στα αιώνια δίπολα της ανθρώπινης φύσης. «Αγάπη-Μίσος. Επιτυχία-Αποτυχία. Χαρά-Λύπη. Αλήθεια-Ψέμα. Λογική-Τρέλα. Δυνατός-Αδύναμος. Κορώνα-Γράμματα. Μέρα-Νύχτα. Σου ρίχνουν-Ρίχνεις. Ζωή-Θάνατος. Ένα Mix απο όλα παρακαλώ.Ευχαριστώ. Απλό» σημείωνε ο Νίνο.

 

 

«Αν έχεις υγεία,στο μυαλό και στο σώμα,αν έχεις ένα πιάτο φαγητό,αν έχεις σπίτι να κοιμηθείς,και το βασικό-φίλους/οικογένεια που σαγαπάνε και στα καλά και στα άσχημα,μήν παθαίνεις πανικό. Κοίταξε να ‘σαι καλός άνθρωπος, δίκαιος. Με τους καλούς.Με τους κακούς κάνε οτι νομίζεις. Καλημέρα κόσμε. Στα «χέρια» σου είναι όλα. Όπως και τα υπόλοιπα που θέλεις/επιθυμείς» είχε γράψει με αισιόδοξη διάθεση ο ίδιος ενώ λίγο νωρίτερα είχε μοιράστει μια σκοτεινή του σκέψη για τη φήμη και τη δημοσιότητα.

 

 

Αν λοιπόν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία ανθρώπων που τους αρέσει όπως θα έλεγε και ο Νίνο 1: Η ασπρόμαυρη φωτογραφία ή 2: Η αίσθηση ότι πρέπει να διαβάσεις μια ανάρτηση δύο και τρεις φορές πριν βγάλεις συμπέρασμα, ένα follow στο Νίνο επιβάλεται.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/ninoxypolitas