CELEBRITIES

Νίκος Καρβέλας: Η «αυτοκριτική» για τον χωρισμό από την Άννα Βίσση και το (ακόμα ένα) φιλί τους επί σκηνής

Papadakis Press Γιάννης Νταρίλας

Η Άννα Βίσση γιόρτασε τα 50 της χρόνια στο τραγούδι την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου με μία συναυλία της στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη, όπου special guest ήταν ο Νίκος Καρβέλας.

Ο Νίκος Καρβέλας και η Άννα Βίσση είναι ίσως το πιο διάσημο, καλλιτεχνικό ντουέτο στη χώρα μας έχοντας δημιουργήσει μαζί επιτυχίες που τραγουδάμε ακόμα δεκαετίες μετά την κυκλοφορία τους. Οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι και στη ζωή, ενώ έχουν αποκτήσει μαζί μία κόρη, τη Σοφία Καρβέλα, η οποία με τη σειρά της έχει κάνει τους δύο καλλιτέχνες παπούδες έχοντας αποκτήσει δύο γιους, τον Νίκο και τον Νέστορα.

Οι μεγάλες αγάπες δεν πάνε στον παράδεισο όπως τραγουδούσαν κάποτε οι Πυξ Λαξ, αλλά δεν τελειώνουν, όπως τραγούδησε πιο πρόσφατα η Άννα Βίσση μαζί με τον Μπάμπη Στόκα. Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύει η (πιο Σουηδία κι από τη Σουηδία) σχέση της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, που συνεχίζεται αναλλοίωτη μέσα στα χρόνια και καθώς και οι δύο βιώνουν αλλαγές στην προσωπική τους ζωή. Μία αγάπη που εκφράζεται συνήθως με φιλιά και ατάκες που ανταλλάζουν κάθε φορά που βρίσκονται μαζί στη σκηνή.

«Πόσο μ@@@@@@ πρέπει να είμαι που άφησα αυτήν τη γυναίκα; Βέβαια δεν την άφησα, αυτή με άφησε», είπε ο Νίκος Καρβέλας στο κοινό και στην Άννα Βίσση πλάι του, από τη σκηνή του Θεάτρου Γης στη Θεσσαλονίκη. «Άσε τις ευγένειες τώρα, αφεθήκαμε», απάντησε η Άννα Βίσση.

«Πόσο μ@@@@@@ πρέπει να είσαι πραγματικά. Ή πόσο π@@@@@@ πρέπει να είναι η φύση που κάνει τους ανθρώπους, τους βάζει τον εθισμό, δηλαδή ένα καλόηθες ερέθισμα γίνεται βλαπτικό μετά από λίγο καιρό», φιλοσόφησε έπειτα ο Νίκος Καρβέλας και συνέχισε (ετοιμάσου να αποδικωποιήσεις και άλλα «παπάκια»): «Αυτό το πλάσμα, ενώ κάποια στιγμή για εμένα ήταν το άπαν, ξεφνικά έγινε το παν. Τι είπα ο π@@@@@@;». Το κοινό ξέσπασε σε γέλια, όπως ακούς στο παραπάνω βίντεο.

Το πρώην ζευγάρι στη ζωή και μάλλον για πάντα ζευγάρι στην τέχνη αντάλλαξε κι ένα φιλί στο στόμα που καταγράφηκε και πέρασε στη σφαίρα της αιωνιότητας μέσω του Instagram. Το στιγμιότυπο με το φιλί στο στόμα που αντάλλαξαν οι δύο καλλιτέχνες αναρτήθηκε στον λογαριασμό των fans της Άννας Βίσση.

Η Άννα Βίσση είχε αναφερθεί με τρυφερά λόγια στον Νίκο Καρβέλα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που είχε παραχωρήσει στη Λάρνακα για την περιοδεία του φετινού καλοκαιριού με την οποία γιόρτασε τα 50 της χρόνια στο τραγούδι.

«Θέλω να σταθώ πολύ λίγο στον τελευταίο άνθρωπο, που για εμένα είναι ο πρώτος άνθρωπος, με τον οποίο μοιράζομαι όλα αυτά τα 50 χρόνια. Είναι ο Νίκος Καρβέλας», είχε πει τότε η Άννα Βίσση.

«Αφού ζήσαμε και την ανθρώπινη σχέση, παντρευτήκαμε, ερωτευτήκαμε. Εκείνος με ερωτεύτηκε στο τέλος της εφηβείας μου, εγώ 5 χρόνια μετά. Τον φοβόμουν στην αρχή. Είναι ένας πανέξυπνος, παρορμητικός άνθρωπος, και τότε ακόμα δεν είχα δημιουργήσει τη δική μου προσωπικότητα, ώστε να μην τον φοβάμαι και να βλέπω ότι αυτό μόνο τύχη ήταν για εμένα που τον γνώρισα. Αφού ζήσαμε την κανονική μας σχέση, ήρθαμε σε επαφή μία άλλη πραγματικότητα που ήταν μία μαγεία. Ήταν ένα κάρμα. Με τα τραγούδια του, μου έχει προσφέρει το ελιξίριο της νεότητας και το ελιξίριο της αιωνιότητας της καλλιτέχνιδας Άννας Βίσση», πρόσθετε η τραγουδίστρια.

Αξίζει να αναφερθεί ότι πριν τη συναυλία της στη Θεσσαλονίκη, όπου βρέθηκε και ο Νίκος Καρβέλας επί σκηνής υπήρξε τηλεφώνημα στην άμεση δράση για βόμβα στο Θέατρο Γης, το οποίο μετά από έρευνα των Αρχών αποδείχθηκε φάρσα. Η αληθινή «βόμβα» είναι το μέγεθος της αγάπης που μοιράζονται ο Νίκος Καρβέλας και η Άννα Βίσση. Μία αγάπη που αποδεικνύει ότι ο στίχος που κάποτε τραγουδούσαν μαζί κι έλεγε «εμείς, δεν μπορεί να τελειώσουμε, εμείς», ήταν μάλλον ότι πιο αληθινό έχουν πει.