CELEBRITIES

Άννα Βίσση: Βόλτα στην πόλη με τη Σοφία Καρβέλα και τα εγγόνια της

PAPADAKIS PRESS/ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ

Οι φορές που η Άννα Βίσση έχει την ευκαιρία να περνά χρόνο με την κόρη της, Σοφία Καρβέλα και τους δύο εγγονούς της, Νίκο και Νέστορα Πανουργιά, είναι περιορισμένες, καθώς η βάση της οικογένειας που έχει δημιουργήσει η κόρη της είναι στις ΗΠΑ. Κάθε φορά όμως που έχει αυτή την ευκαιρία δεν την αφήνει να περνά ανεκμετάλλευτη. Η κόρη της και τα εγγόνια της βρέθηκαν πρόσφατα στην Ελλάδα κι ανάμεσα στα όσα έκανε μαζί τους η Άννα Βίσση ήταν και μία βόλτα στο κέντρο της Αθήνας που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός.

Η Άννα Βίσση και η Σοφία Καρβέλα απαθανατίστηκαν στο κέντρο της Αθήνας μαζί με τους μικρούς Νίκο και Νέστορα. Ο δεύτερος υπήρξε το πιο γλυκό, οικογενειακό «βάρος» στην αγκαλιά της μητέρας του, όπως θα δεις στις παρακάτω φωτογραφίες από την πρόσφατη βόλτα τους. Ο Νίκος προπορευόταν μαζί με τη γιαγιά του.

Άννα Βίσση Σοφία Καρβέλα Άγγελος Λίγκας/Papadakis Press
Άννα Βίσση Σοφία Καρβέλα Άγγελος Λίγκας/Papadakis Press
Άννα Βίσση Σοφία Καρβέλα Άγγελος Λίγκας/Papadakis Press

Κατά τη διάρκεια της βόλτας τους, μητέρα και κόρη βρέθηκαν εκτός από το να παίζουν παρέα με τους μικρούς γιους της Σοφίας Καρβέλα, να συνομιλούν με τον Λάκη Λαζόπουλο που περνούσε τυχαία από το ίδιο σημείο του κέντρου, αλλά και με θαυμάστριες της Άννας Βίσση που σταμάτησαν για να τους μιλήσουν. Ο φωτογραφικός φακός (τον οποίο όπως θα δεις η Άννα Βίσση είχε αντιληφθεί να υπάρχει στο σημείο) κατέγραψε τα στιγμιότυπα, που δημοσιεύτηκαν την Τρίτη 2 Μαΐου.

Άννα Βίσση Σοφία Καρβέλα Άγγελος Λίγκας/Papadakis Press
Άννα Βίσση Σοφία Καρβέλα Άγγελος Λίγκας/Papadakis Press
Άγγελος Λίγκας/Papadakis Press

Άννα Βίσση Σοφία Καρβέλα Άγγελος Λίγκας/Papadakis Press

Η Σοφία Καρβέλα έχει δηλώσει «καψούρα» με τους δύο γιους που απέκτησε με τον σύντροφό της, Θανάση Πανουργιά. Ένα συναίσθημα που όπως φαίνεται στις φωτογραφίες τους, μοιράζεται και με τη γιαγιά τους, Άννα Βίσση.

«Είμαι τρομακτικά καψούρα με τα παιδιά μου. Οι γιοι μου είναι φανταστικά άτομα. Γενικά είμαι καψουρογκόμενα. Απλά τους άντρες τους ξεπερνάω, ενώ τα παιδιά μου όχι. Αισθάνομαι ότι τα παιδιά μου νιώθουν εξαιρετικά ασφαλή. Από τη στιγμή που επιστρέφω στο σπίτι, ο χρόνος μου είναι αφιερωμένος σε αυτά. Την Παρασκευή το βράδυ όλες οι δουλειές σταματούν. Οι προτεραιότητες είναι άλλες. Και ο Θανάσης είναι εξαιρετικός πατέρας», είχε πει χαρακτηριστικά στο περιοδικό Gala η Σοφία Καρβέλα.

Στην ίδια συνέντευξη η κόρη που απέκτησαν η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας, μιλούσε για την απόφασή της να ασχοληθεί με τη μόδα αλλά και για το πώς αυτή η απόφαση ήρθε σε μία περίοδο που ένιωσε να κατακτά την ισορροπία στη ζωή της.

«Ασχολήθηκα με τη μόδα, γιατί δεν είμαι σε τίποτα άλλο καλή. Στα 17 μου έφυγα για σπουδές Υποκριτικής στη Νέα Υόρκη. Έχω μιλήσει κατά καιρούς πολύ άσχημα για τον εαυτό μου, υποστηρίζοντας ότι με θεωρώ τρομερά ατάλαντη. Το πίστευα και είναι αλήθεια, όταν με συγκρίνεις με τους γονείς μου. Δυστυχώς ή ευτυχώς είμαι γεννημένη από δύο ανθρώπους που δεν είναι απλώς διάσημοι, είναι τρομακτικά ταλαντούχοι, δύο ιδιοφυείς προσωπικότητες, αυτό που λέμε one in a billion», έλεγε χαρακτηριστικά η Σοφία Καρβέλα.

«Όταν συνειδητοποίησα ότι δεν μπορώ να νιώθω υπερήφανη μ’ αυτό που κάνω στον χώρο του θεάματος, στράφηκα στη μόδα. Ήταν στα 23 μου. Τότε ισορρόπησα και τη ζωή μου, ούσα νηφάλια και καθαρή απ’ όλα», είχε αναφέρει επιπλέον. «Πέρασα δύσκολα, μου πήρε πολύ καιρό, αλλά βρήκα τα πατήματά μου. Με τους γονείς μου δεν υπήρχε ποτέ η τυπική σχέση μαμά-μπαμπάς, αλλά κάτι άλλο. Τους δύο αυτούς ανθρώπους τους σέβομαι και τους εκτιμώ. Έχω το charm της μητέρας μου, αλλά σκέφτομαι σαν τον πατέρα μου», τόνιζε η Σοφία Καρβέλα.