CELEBRITIES

Ναταλία Δραγούμη: Το πρώτο της εξώφυλλο με την κόρη της. Οικογενειακή ομορφιά

Instagram.com/nataliadragoumi

Για πρώτη φορά μαζί με την κόρη της, Κλειώ Ρόμπερτς, πόζαρε το περασμένο καλοκαίρι για το εξώφυλλο τεύχους του περιοδικού Hello, η Ναταλία Δραγούμη. Η ηθοποιός και η 17χρονη κόρη της φωτογραφήθηκαν από την Ολυμπία Κρασαγάκη και κόσμησαν το εξώφυλλο του περιοδικού φορώντας τα ολόσωμα μαγιό τους. Η ηθοποιός μοιράστηκε στις 16 Σεπτεμβρίου το εντυπωσιακό αποτέλεσμα αυτής της φωτογράφισης με τους διαδικτυακούς της φίλους και η ομοιότητα με την κόρη της, είναι εμφανής.

«Η αγάπη μου κι εγώ» ήταν η τρυφερή λεζάντα με την οποία σχολίασε η Ναταλία Δραγούμη το πρώτο τους κοινό εξώφυλλο, το οποίο δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Κλειώ Ρόμπερτς είναι το πρώτο παιδί που απέκτησε η Ναταλία Δραγούμη με τον σύζυγό της, αρχιτέκτονα, Έντι Ρόμπερτς. Δύο χρόνια αργότερα ακολούθησε ο 15χρονος σήμερα γιος του ζευγαριού, Φίλιππος.

Μητέρα και κόρη πόζαραν αγκαλιά και αυτό που διακρίνει κανείς με την πρώτη ματιά είναι οι ομοιότητές τους. Τα σπαστά, πυκνά μαλλιά, τα χαμογελαστά μάτια τους, τα χείλη και τα καλλίγραμμα σώματα τους, είναι σε απόλυτη αρμονία στον φακό της φωτογράφου. Η ομορφιά, όπως φαίνεται στο εξώφυλλο του περιοδικου Hello είναι οικογενειακή υπόθεση για την Ναταλία Δραγούμη και την Κλειώ Ρόμπερτς.

Η Κλειώ Ρόμπερτς και η Ναταλία Δραγούμη στο πρώτο τους εξώφυλλο

Η Ναταλία Δραγούμη πραγματοποιεί σπάνια κοινές δημόσιες εμφανίσεις με τα παιδιά της, Κλειώ και Φίλιππο. Ωστόσο, συχνά μιλά γι’ αυτά και την ανοιχτή και ειλικρινή σχέση της μαζί τους, στις συνεντεύξεις της. Σε τηλεοπτική της συνέντευξη στο The 2Night Show μάλιστα, είχε μοιραστεί τα λόγια, με τα οποία η κόρη της, τής είχε πει σε μικρή ηλικία ότι δεν θα ήθελε να ασχοληθεί με το επάγγελμα της διάσημης μαμάς της.

«Μου το είχε πει η κόρη μου, μικρή όμως, ότι πρώτον δεν θέλει να γίνει ηθοποιός γιατί θέλει να είναι περισσότερο με τα παιδιά της. Και είχε πει πως δεν θέλει να γίνει ηθοποιός γιατί δεν θέλει να γκουγκλάρει το όνομα της και να την βλέπουν γυμνή. Ήταν πολύ σκληρά και τα δύο», είχε εξομολογηθεί η Ναταλία Δραγούμη.

Οι ανησυχίες της ηθοποιού για τα δύο παιδιά της

Σε συνέντευξή της στο Grande Magazine η ηθοποιός είχε μοιραστεί επιπλέον πως σε ό,τι αφορά τα παιδιά της έχει «τις κλασικές ανησυχίες» κάθε μαμάς. «Με ανησυχεί η ταχύτητα, οι καταχρήσεις. Τώρα ακόμα σε πάρτι και σε εκδηλώσεις ή ο Έντι ή εγώ τα πηγαινοφέρνουμε οπότε τα πράγματα είναι ελεγχόμενα. Ανησυχώ πολύ, όμως, όταν θα αρχίσουν να βγαίνουν μόνα τους έξω, σε ποιο αυτοκίνητο θα μπουν, αν ο οδηγός είναι καλός και προσέχει ή όχι, γενικά πώς θα γυρίσουν σπίτι. Κάτι άλλο που με ανησυχεί είναι το internet. Η κακή χρήση του, η μη εκπαίδευση μέσα από αυτό. Η αποβλάκωση», σημείωνε η Ναταλία Δραγούμη.

«Διότι εκτός από το σώμα μας, πρέπει να εκπαιδεύουμε και το μυαλό μας. Ωστόσο, θεωρώ πως έχω “οχυρώσει” και μεγαλώσει τα παιδιά μου με κάποιες αρχές και με την παιδεία, που να ξέρουν πώς και πότε να προφυλαχτούν. Να μην κινδυνεύουν -για παράδειγμα- από μια σεξουαλική παρενόχληση μέσα στο διαδίκτυο. Προσπαθώ να “δημιουργήσω” ένα έδαφος μεταξύ μας που να υπάρχει εμπιστοσύνη. Αυτό έχω ως στόχο», πρόσθετε η ηθοποιός, η οποία έχει μιλήσει για τη δική της εμπειρία σεξουαλικής παρενόχλησης στην παιδική της ηλικία.

Το πρόσφατο, λακωνικό σχόλιο για τα επαγγελματικά της σχέδια

Η ηθοποιός μέχρι πέρσι παρουσίαζε την εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ναι» της ΕΡΤ μαζί με τον συνάδελφό της, Μιχάλη Μαρίνο. Πρόσφατα, ρωτήθηκε από δημοσιογράφους που τη συνάντησαν, για το τέλος αυτής της συνεργασίας, αλλά και για τα επόμενα τηλεοπτικά της σχέδια. «Η εκπομπή στην ΕΡΤ τελείωσε. Ήμασταν 4 σεζόν, δηλαδή θα πηγαίναμε για 5η. Η φύση της δουλειάς μας είναι να αλλάζουμε, να τελειώνει κάτι, να αρχίζει κάτι άλλο. Όταν κάτι σταματάει δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε και να το σκαλίζουμε», σημείωσε αρχικά η Ναταλία Δραγούμη. «Τις προτάσεις δεν τις συζητάω, όταν κλείσω κάτι θα σας το πω», σημείωσε λακωνικά για τα μελλοντικά της επαγγελματικά σχέδια.