CELEBRITIES

Ναταλία Δραγούμη: Γιορτάζει τη 18χρονη κόρη της με την πιο εντυπωσιακή φωτογραφία της

Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου - Watkinson/ 24Media

Η 1η Σεπτεμβρίου είναι μία μέρα γιορτής για πολλά ονόματα, ανάμεσα στα οποία και αυτά των 9 μουσών της αρχαιότητας που συμπεριλήφθηκαν κι αυτά στις Αγίες Σαράντα Παρθένους, που δίνουν τον γενικό «τίτλο» στην ονομαστική εορτή. Η Κλειώ ήταν μία από τις μούσες της αρχαιότητας, η μούσα της ιστορίας. Η 1η Σεπτεμβρίου είναι, λοιπόν, μία ξεχωριστή ημέρα για τη Ναταλία Δραγούμη κι αυτό γιατί σήμερα γιορτάζει η κόρη της, Κλειώ Roberts.

Η Ναταλία Δραγούμη είναι παντρεμένη εδώ και δύο δεκαετίες με τον αρχιτέκτονα Eddie Roberts, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον Φίλιππο και την Κλειώ. Η ηθοποιός θέλησε να ευχηθεί δημόσια στην κόρη της «χρόνια πολλά» και το έκανε μέσω των Instagram Stories της με την πιο stylish κι εντυπωσιακή φωτογραφία της Κλειούς.

Η Κλειώ Roberts περπατά στους δρόμους μιας ευρωπαϊκής μητρόπολης με την πιο ωραία sporty chic και σέξι εμφάνιση. Αν ψάχνεις για ομοιότητες με τη Ναταλία Δραγούμη κοίταξε τα σαρκώδη χείλη, το χαμόγελο και τα πυκνά μαλλιά.

Ναταλία Δραγούμη κόρη Instagram.com/nataliadragoumi

«Κλειώ ήταν η μούσα της Ιστορίας. Το όνομά της προέρχεται από τη ρίζα κλέω/κλείω που σημαίνει αφηγούμαι ή κάνω γνωστό», έγραψε η μητέρα της στη δημοσίευση που αφιέρωσε στην κόρη της, Κλειώ. Ακολούθησε ένα ακόμα story που έγραφε «Χρόνια πολλά».

«Εγώ είμαι πολύ πιο “από πάνω” στα παιδιά μου απ’ ό,τι ήταν οι γονείς μου σε εμένα», είχε πει πρόσφατα η Ναταλία Δραγούμη στο LadyLike για την ελευθερία με την οποία μεγάλωσε και τον τρόπο που ανέθρεψε τα δικά της παιδιά.

«Τότε υπήρχε μία ανεμελιά της εποχής που δεν ήταν τόσο φοβισμένοι οι γονείς. Με άφηναν να λείπω με το ποδήλατό μου και τα πατίνια μου με τις ώρες από το σπίτι. Και πήγαινα παντού με ένα πατίνι. Τώρα στη σκέψη ότι θα αφήσω το παιδί μου με ένα πατίνι στους δρόμους της πόλης, σοκάρομαι. Μου είχαν εμπιστοσύνη, μου είχαν δώσει μία παιδεία ασυναίσθητα και με άφηναν κι έλειπα και σκέψου δεν είχαμε και τηλέφωνα τότε. Σκέψου με άφηναν να πηγαίνω στο εξωτερικό μόνη μου από 17 χρονών. Με φιλοξενούσαν οικογενειακοί φίλοι, αλλά στους δρόμους ήμουν μόνη μου. Τώρα που έγινε η κόρη μου 18 ετών και πήγε στο εξωτερικό ήμουν κάθε λίγο στο τηλέφωνο να τη ρωτήσω πού είναι και πώς περνάει», είχε συμπληρώσει η ηθοποιός.

Η σχέση της ηθοποιού με τα παιδιά της είναι η πιο έντονη της ζωής της, όπως είχε παραδεχτεί στην ίδια συνέντευξη. «Ναι. Όσο μεγαλώνεις είναι ωραία που είσαι ενήλικας με ενήλικα κι είναι ωραίο αυτό το κομμάτι που κάνεις παρέα μαζί τους, μιλάς, συζητάς. Πρέπει να ακούς τους νέους, είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό και δεν το λέω μόνο για τα παιδιά μου, αλλά το παρατηρώ και με τους νέους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζομαι συχνά στο θέατρο. Έχουν πραγματικά πολύ ώριμη ματιά οι νέοι και τα παιδιά μου», εξηγούσε η Ναταλία Δραγούμη.

«Από την άλλη, ποτέ δεν ησυχάζεις με τα παιδιά, κάθε ηλικία έχει τις δυσκολίες της, αλλά νομίζω όταν είναι ενήλικα, είναι ακόμα πιο δύσκολα, έχεις διαφορετικές αγωνίες. Γενικά όταν έχεις παιδιά, η αγωνία σου δεν τελειώνει», πρόσθετε η ηθοποιός.

Η Ναταλία Δραγούμη καμαρώνει τα δύο της παιδιά που μεγαλώνουν και ανοίγουν τα φτερά τους. Με την κόρη της έχει μία ιδιαίτερη και τρυφερή σχέση, μία που αποτυπώθηκε στο πρώτο τους κοινό εξώφυλλο για το περιοδικό Hello, για το οποίο είχαν φωτογραφηθεί το περασμένο καλοκαίρι. «Η αγάπη μου κι εγώ», είχε γράψει αναρτώντας στο Instagram τη φωτογραφία του εξωφύλλου, η ηθοποιός. Χρόνια πολλά στην αγάπη της, λοιπόν!