CELEBRITIES

Η Ναταλία Δραγούμη με λευκό μπικίνι στην Κρήτη και μόνο φίλτρο την ελευθερία

Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου - Watkinson/ 24Media

Τι χρειάζεσαι το καλοκαίρι; Ένα μαγιό, γυαλιά ηλίου και το πιο αυθόρμητο χαμόγελό σου, είναι νομίζω αρκετά. Η Ναταλία Δραγούμη έχει όλα τα απαραίτητα για να ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές και οι φωτογραφίες που ανάρτησε από την παραλία Πρεβέλι της Κρήτης, το αποδεικνύουν.

Η Ναταλία Δραγούμη ξεκίνησε τις διακοπές της στην Κρήτη κι από εκεί μοιράστηκε φωτογραφίες της, την Τρίτη, 12 Ιουλίου. Φορώντας το λευκό της μπικίνι και τα μαύρα γυαλιά ηλίου της ,πόζαρε στον φακό για μία σειρά από φωτογραφίες που μοιάζουν με τον ορισμό του καλοκαιριού.

«Νιώσε ελεύθερος, νιώσε τη φύση, νιώσε το καλοκαίρι», έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών που δημοσίευσε και τα hashtags που ακολούθησαν ήταν γεμάτα με αισθήματα αποδοχής και ελευθερίας. #nomorefilters ήταν ένα από αυτά, γιατί τι άλλο φίλτρο θα μπορούσε να χρειάζεται η Ναταλία Δραγούμη ποζάροντας με φόντο τη φύση της Κρήτης. #Loveyouasyouare πρόσθεσε κι αυτό είναι το κλειδί για να χαρείς το καλοκαίρι σου κι εσύ, όπως κι εκείνη.

Αυτό το love you as you are, δεν είναι μία εύκολη υπόθεση. Η Ναταλία Δραγούμη αν μη τι άλλο, είναι μία γυναίκα με εντυπωσιακή εμφάνιση, πράγμα που ήδη διαπίστωσες στις καλοκαιρινές της φωτογραφίες. Ωστόσο, η ίδια είχε μιλήσει για τις ανασφάλειες και τα σημάδια του χρόνου που βλέπει πάνω της, σε παλιότερη συνέντευξή της, στο ελληνικό People.

«Θεωρώ τον εαυτό μου μια ωραία γυναίκα, αλλά δεν αποδέχομαι τον αντίστοιχο τίτλο. Δεν κοιτάζομαι, δηλαδή, στον καθρέφτη του σπιτιού μου και λέω “Α, τι ωραία που είμαι”. Πολλές φορές, αντίθετα, θα κοιταχτώ και θα πω “Πως είσαι έτσι;”. Γενικά μου αρέσει να περιποιούμαι τον εαυτό μου, να τον φροντίζω και να εισπράττω θετικά σχόλια, αλλά δεν αυτοθαυμάζομαι. Έχω πολλές προσωπικές ανασφάλειες ως γυναίκα. Βλέπω τα σημάδια του χρόνου πάνω μου, βλέπω τις ρυτίδες και, ναι, με αγχώνει ο χρόνος που φεύγει, αλλά όχι τόσο στο θέμα της ομορφιάς, όσο στο τι αυτός θα φέρει στο τέλος», σημείωνε η Ναταλία Δραγούμη.

«Ειλικρινά, δεν έχω κανένα άγχος να παίξω την “ωραία”. Άσε που δεν είναι καθόλου εύκολος ο συγκεκριμένος ρόλος. Από την άλλη, βέβαια, δεν με προσβάλλει ως ηθοποιό να μου δώσουν το ρόλο μιας όμορφης γυναίκας. Απλά δεν νιώθω ότι είμαι μόνο αυτό. Πιστεύω ότι όλο αυτό ξεκινά από την οικογένεια. Εγώ δεν μεγάλωσα με την ψευδαίσθηση της “ωραίας”», πρόσθετε η ηθοποιός σχετικά με την εξωτερική της εμφάνιση και πώς αυτή λειτούργησε στο επάγγελμά της.

Η Ναταλία Δραγούμη θα είναι πάντα το κορίτσι του καλοκαιριού

Η Ναταλία Δραγούμη εκτιμά την ελευθερία και τη φύση κι αυτό αυτόματα κάνει το καλοκαίρι την εποχή της, θέλοντας και μη. Γι’ αυτή την αγάπη της στην ελευθερία και την ανεμελιά είχε μιλήσει σε συνέντευξή της στο LadyLike πριν από λίγους μήνες.

«Γενικά αισθάνομαι ότι μεγάλωσα ελεύθερη. Καθόλου καταπιεσμένη. Ξεκίνησα με πολύ ανοιχτά φτερά και με ορμή. Είχα μία ορμή», εξηγούσε η Ναταλία Δραγούμη που δεν μπορεί με τίποτα να νιώθει εγκλωβισμένη σε καλούπια, ταμπέλες, αλλά και στην παρέα ανθρώπων που δεν την κάνουν να περνά καλά.

«Όταν ήμουν μικρή είχα άγνοια κινδύνου. Ήμουν σαν γατάκι που περνούσε τον δρόμο χωρίς να σκεφτεί τίποτα. Έκανα πολλά πράγματα έτσι, που τώρα κοιτώντας το παρελθόν λέω “μα τι έκανα; Σκέψου να το έκανε αυτό ο γιος μου ή η κόρη μου;”. Έκανα πολλά ριψοκίνδυνα πράγματα, αλλά τα έκανα από χαρά της ζωής. Δεν τα έκανα ούτε από αυτοκαταστροφή ούτε έψαχνα να βγω από κάποιο αδιέξοδο. Ήταν η προσέγγισή μου απέναντι στη ζωή θετική», σημείωνε σε άλλο σημείο της ίδιας συνέντευξης η Ναταλία Δραγούμη.

Κι αυτή η εικόνα της με το «δισάκι» της στον ώμο, το λευκό της μπικίνι, το απαλλαγμένο από κάθε φίλτρο σώμα της, το χαμόγελό της, είναι αυτή η χαρά της ζωής, η θετικότητα που περιγράφει σε μία εικόνα. Το καλοκαίρι είναι η εποχή της ελευθερίας και η Ναταλία Δραγούμη είναι μέσα από τις φωτογραφίες της, το κορίτσι του καλοκαιριού.