CELEBRITIES

Μιμή Ντενίση: Η απάντησή της για τον έρωτα θα γίνει το mantra σου

Instagram.com/mimi_ntenisi

Η Μιμή Ντενίση παραχώρησε δηλώσεις σε τηλεοπτικές κάμερες κατά την παρουσία της σε κοσμική εκδήλωση. Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός, σκηνοθέτης, θιασάρχης και συγγραφέας, κλήθηκε να απαντήσει για τον έρωτα στη ζωή της.

Μετά από μία γενική εισαγωγή για την αξία του έρωτα στη ζωή των ανθρώπων, η Μιμή Ντενίση αποκάλυψε ότι αυτή την περίοδο δεν είναι ερωτευμένη. Κι έκλεισε με μία φράση που φανέρωσε ότι το coolness είναι μία στάση ζωής.

«Ο έρωτας νομίζω ότι στη ζωή όλων των ανθρώπων είναι ευπρόσδεκτος κι είναι το μόνο που μας κάνει να ξεχνάμε το κάθε τι. Προβλήματα, δόξες, επιτυχίες, αποτυχίες, όλα. Αλλά ο έρωτας δεν είναι παράσταση κάτι που μπορείς να το προγραμματίσεις και να γίνει», σημείωσε αρχικά η Μιμή Ντενίση και συνέχισε με την παραδοχή για τη δική της προσωπική ζωή και την ατάκα της που άξιζε mic drop απ’ όλους τους δημοσιογράφους που στάθηκαν απέναντί της.

«Τώρα στη δική μου ζωή δεν έχει έρθει για την ώρα. Αν περάσει κανείς απόψε θα δω», είπε γελώντας η Μιμή Ντενίση. Το να είσαι ανοιχτός σε όλα τα ενδεχόμενα και να αντιμετωπίζεις τη ζωή με χιούμορ είναι κλειδί για να μπορείς να χαίρεσαι την κάθε μέρα σου. Κι η Μιμή Ντενίση, όπως όλα δείχνουν, έχει αυτό το κλειδί στην τσέπη της.

Ο έρωτας έχει παίξει καταλυτικό ρόλο και στη δική της ζωή. Κι αυτό που ερωτεύεται η Μιμή Ντενίση είναι το μυαλό όπως έχει πει η ίδια σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

«Το μυαλό με κάνει να ερωτεύομαι. Δεν μπορώ να ερωτευτώ χαζό, το ωραίος δεν με νοιάζει», είχε πει χαρακτηριστικά. «Είχα άντρες και συζύγους πανέμορφους, αλλά ας πούμε ο Vaclac Havel δεν ήταν ωραίος, ήταν όμως γοητευτικός. Είχε τέτοια πνευματικότητα που να τη βράσω την ομορφιά. Εγώ είχα έναν πολύ πνευματικό και πολύ πνευματώδη πατέρα και νομίζω τα κορίτσια επηρεάζονται από αυτό», σημείωνε στη συνέχεια η Μιμή Ντενίση μιλώντας στην εκπομπή του Alpha, Direct.

Στην ίδια τηλεοπτική συνέντευξη μάς είχε χαρίσει άλλη μία ατάκα- όνειρο, αφού απαντώντας στο αν κυνηγάει τον έρωτα, είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αρχίζει να το κάνει. «Δεν είμαι από τις γυναίκες που κυνηγούσα ποτέ τους άντρες. Μπορεί να αρχίσω τώρα δεν ξέρω. Δεν μου έχει τύχει να θέλω κάποιον και να μην ανταποκρίνεται, λόγω του χαρακτήρα μου. Αν δεν δω κάπως στο μάτι τους άλλου ότι κάπως τον ενδιαφέρω τον άλλον δεν πάω να σπάσω τα μούτρα μου. Κανένας δεν με κοιτάει με ενδιαφέρον, οπότε δεν πηγαίνω. Με έχουν δει τώρα σαν γραμματόσημο», σημείωνε με χιούμορ.

Η Μιμή Ντενίση παντρεύτηκε δύο φορές στην μέχρι τώρα ζωή της. Ο πρώτος της γάμος ήταν με τον ηθοποιό Γιάννη Φέρτη και ο δεύτερος με τον δημοσιογράφο Σωτήρη Πολύζο. Η ίδια μετρά έναν ακόμα «μισό» γάμο καθώς υπήρξε αρραβωνιασμένη με τον πολιτικό Αντώνη Τρίτση, πριν εκείνος φύγει ξαφνικά από τη ζωή. Το νυφικό της τότε, έμεινε στη ντουλάπα και δεν το φόρεσε ποτέ.

«Ήταν ένας πολύ δυνατός έρωτας, ήταν μία αληθινή αγάπη από αυτές που ονειρευόμαστε να ζήσουμε. Πολλές φορές λέω ότι είμαι τυχερή που το έζησα, από την άλλη είμαι πολύ άτυχη γιατί τέλειωσε σε μία πολύ νεαρή ηλικία για μένα, πολύ απότομα, πολύ άγρια», είχε πει στην εκπομπή Super Κατερίνα.

«Έμεινα πολλές φορές μόνη μου, όταν σου συμβαίνουν τέτοια γεγονότα σκληρά και απότομα, οι δρόμοι είναι δύο, ή σε παίρνει από κάτω και δεν μπορείς να συνεχίσεις τη ζωή σου και την καριέρα σου ή λες ότι τώρα θα αφοσιωθώ σε κάτι. Εγώ τότε, επειδή σίγουρα πέρασα κατάθλιψη, τότε δεν το λέγαμε έτσι. Θεωρώ ότι πέρασα μία πολύ μεγάλη κατάθλιψη, χωρίς να την ονοματίζω, δεν ήθελα να κάνω τίποτα, έφυγα από το θέατρο Βρετάνια, δεν ήξερα αν θέλω να παίξω του χρόνου, ταξίδεψα πολύ. Σιγά – σιγά το έβαλα όλο αυτό στο μυαλό μου και άλλαξαν οι προτεραιότητες μου. Ωραία η δημοφιλία και η διασημότητα αλλά δεν είναι το παν», κατέληγε η Μιμή Ντενίση.