CELEBRITIES

Μαρία Τζομπανάκη: Η πρώτη φωτογραφία με τον νεογέννητο εγγονό της είναι υπέροχη

Papadakis Press/Γιώργος Κουκούλης

Η ανυπομονησία και η μεγάλη προσμονή της Μαρίας Τζομπανάκη να γίνει γιαγιά, ήταν συναισθήματα που ήδη γνωρίζαμε. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο φλΕΡΤ, μάλιστα, η απέραντη χαρά για τον γιο της, Ορφέα Αυγουστίδη, ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής. Εδώ και λίγες μέρες, η ίδια έχει αναλάβει ρόλο γιαγιάς και πλέει σε πελάγη ευτυχίας μαζί με τον γιο της και τη σύντροφό του, Γεωργία.

Η ευχάριστη είδηση πως ο Ορφέας Αυγουστίδης και η σύντροφός του, Γεωργία, έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί έχει γνωστή από τη Δανάη Μπάρκα μέσα από την εκπομπή της «Πάμε Δανάη», την Τετάρτη 7 Απριλίου. Γεγονός που επιβεβαιώθηκε και με τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρία Τζομπανάκη.

Η Μαρία Τζομπανάκη είναι μία υπέροχη γιαγιά

Η Μαρία Τζομπανάκη που τόσο καιρό περίμενε το εγγονάκι της, τελικά το κρατάει στην αγκαλιά της και μοιράζεται μαζί μας την πιο τρυφερή φωτογραφία. Η χαρά στο βλέμμα της και το ελαφρύ μειδίαμα στο χαμόγελό της, αποτυπώνονται σε ένα κλικ. «Μακροβούτι στην αγάπη. Χωρίς επιστροφή» έγραψε σε ποιητικό τόνο στην περιγραφή της φωτογραφίας η ηθοποιός. Και εμείς πιστεύουμε κάθε λέξη της.

Η Μαρία Τζομπανάκη έχει μιλήσει αρκετές φορές στο παρελθόν, τόσο για τον εγγονό της όσο και για τον γιο της. Μάλιστα, ήταν εκείνη που αποκάλυψε το φύλο του μωρού στη Real News. «Με το που έμαθα την είδηση πως ο Ορφέας και η υπέροχη σύντροφός του, Γεωργία, θα αποκτήσουν παιδί, μίλησα μαζί της και την άκουσα πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Η ίδια μου αποκάλυψε πως το μωρό είναι αγόρι και πως θα γεννηθεί αρχές Απριλίου» είχε αναφέρει μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Η συνέντευξη της Μαρίας Τζομπανάκη στο LadyLike

Μιλώντας στο LadyLike και τη Μαριλέλλα Αντωνοπούλου, η Μαρία Τζομπανάκη είχε εκφράσει την άποψή της γύρω από το τι εστί να είσαι μάνα, αναφερόμενη παράλληλα στον τρόπο που η ίδια επέλεξε να μεγαλώσει τον Ορφέα Αυγουστίδη. «Όταν μια γυναίκα γίνει μάνα, αυτόματα ντύνεται και την ευθύνη, του πώς θα εκπαιδευτεί σαν χαρακτήρας αυτός ο άνθρωπος που έφερε στη ζωή. Γιατί η συμπεριφορά του και οι επιλογές του, δεν θα επηρεάσουν μόνο τη ζωή που θα ζήσει, αλλά και τις ζωές άλλων ανθρώπων. Είναι μέγιστη και ιερή ευθύνη, δεν γεννάς απλώς τη γονιδιακή σου συνέχεια. Γεννάς έναν πιθανό σωτήρα της ανθρωπότητας. Ή έναν καταστροφέα», ανέφερε η Μαρία Τζομπανάκη, εκφράζοντας την άποψή της περί μητρότητας.

«Η μάνα εκτός απο το μητρικό ένστικτο που την ωθεί να προστατέψει το παιδί της, πρέπει να αφουγκραστεί και την πνευματική υπόσταση του νέου ανθρώπου που γέννησε. Δεν χρειάζεται μόρφωση ακαδημαϊκή για να το πετύχει αυτό. Μόνο να μην αντιμετωπίζει το γέννημά της, σαν ιδιοκτησία της, αλλά σαν ένα πλάσμα που θα χτίσει ανάγκες και επιθυμίες καθώς μεγαλώνει. Αν οι ανάγκες του είναι να «αποκτά», ή να «αρέσει» σε όλους, αν δεν βλέπει γύρω του την ομορφιά του κόσμου τούτου, αλλά μόνο την ασχήμια. Τότε, αυτό το παιδί ως ενήλικας, θα δυστυχήσει», τόνιζε.

«Με αυτό τον μπούσουλα ανάθρεψα τον Ορφέα μου»

«Με αυτό τον μπούσουλα ανάθρεψα τον Ορφέα μου. Σέβεται τον εαυτό του. Και τα παιδιά των άλλων μανάδων, έτσι του έλεγα όταν ήταν μικρός. Σήμερα είναι ένας δίκαιος άνθρωπος και αυτό τιμά κι εμένα σαν μάνα του και αυτόν τον ίδιο. Γιατί θα είναι ένας φάρος που ποτέ δεν θα σβήσει το φως του. Θα φωτίσει κιόλας πολλές διαδρομές πλοίων που χάσανε ή ψάχνουν, τον προορισμό τους. Ενώ θα είναι σταθερός και πολύτιμος για την οικογένειά του που τώρα ξεκινά», πρόσθεσε στη συνέχεια η Μαρία Τζομπανάκη, αναφερόμενη στον δίκαιο και τίμιο άνθρωπο που κατάφερε να διαμορφώσει και ακούει στο όνομα Ορφέας Αυγουστίδης.