CELEBRITIES

Ο Ορφέας Αυγουστίδης έγινε μπαμπάς

Papadakis Press Γιώργος Κουκούλης

Σε πελάγη ευτυχίας, κατά το γνωστό αλλά τόσο αληθινό δημοσιογραφικό κλισέ, πλέει ο Ορφέας Αυγουστίδης και η σύντροφός του, Γεωργία, καθώς απέκτησαν το πρώτο τους παιδί. Την είδηση έκανε γνωστή η Δανάη Μπάρκα την Τετάρτη 7 Απριλίου μέσα από την εκπομπή της «Πάμε Δανάη!» στο Mega.

«Έχω να σας πω μια ευχάριστη είδηση. Μου ήρθε μια πληροφορία ότι ένας πολύ αγαπημένος μας άνθρωπος που είχαμε πει πάλι εδώ ότι η σύντροφός του περιμένει μωράκι, μου ήρθε μια πληροφορία σήμερα ότι χθες γέννησαν. Ο Ορφέας Αυγουστίδης. Να τους ζήσει, να είναι γερό, καλότυχο και να κυνηγάει πάντα τα όνειρά του», είπε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα μεταδίδοντας τη χαρμόσυνη είδηση.

Η είδηση πώς ο Ορφέας Αυγουστίδης πρόκειται να αποκτήσει το πρώτο του παιδί με τη σύντροφό του, Γεωργία, είχε γίνει γνωστή μέσα από την εκπομπή «Στη Φώλια των Κου Κου» και τη δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούντζο, τον Δεκέμβριο.

Η μητέρα του ηθοποιού, Μαρία Τζομπανάκη ήταν εκείνη που είχε αποκαλύψει το φύλο του μωρού που περίμενε ο γιος της, Ορφέας Αυγουστίδης και η σύντροφός του, στη Real News. «Με το που έμαθα την είδηση πως ο Ορφέας και η υπέροχη σύντροφός του, Γεωργία, θα αποκτήσουν παιδί, μίλησα μαζί της και την άκουσα πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Η ίδια μου αποκάλυψε πως το μωρό είναι αγόρι και πως θα γεννηθεί αρχές Απριλίου. Επειδή ξέρω πως γράφει υπέροχα, της ζήτησα να σημειώσει σε μερικές γραμμές κάποια από τα συναισθήματα της για το αγοράκι που έρχεται να πλουτίσει τη ζωή μας», ανέφερε τότε η Μαρία Τζομπανάκη.

Η ηθοποιός είχε μιλήσει στο LadyLike και τη Μαριλέλλα Αντωνοπούλου για τον γιο της, Ορφέα Αυγουστίδη. «Όταν μια γυναίκα γίνει μάνα, αυτόματα ντύνεται και την ευθύνη, του πώς θα εκπαιδευτεί σαν χαρακτήρας αυτός ο άνθρωπος που έφερε στη ζωή. Γιατί η συμπεριφορά του και οι επιλογές του, δεν θα επηρεάσουν μόνο τη ζωή που θα ζήσει, αλλά και τις ζωές άλλων ανθρώπων. Είναι μέγιστη και ιερή ευθύνη, δεν γεννάς απλώς τη γονιδιακή σου συνέχεια. Γεννάς έναν πιθανό σωτήρα της ανθρωπότητας. Ή έναν καταστροφέα», σημείωνε για τη μητρότητα η Μαρία Τζομπανάκη.

«Η μάνα εκτός απο το μητρικό ένστικτο που την ωθεί να προστατέψει το παιδί της, πρέπει να αφουγκραστεί και την πνευματική υπόσταση του νέου ανθρώπου που γέννησε. Δεν χρειάζεται μόρφωση ακαδημαϊκή για να το πετύχει αυτό. Μόνο να μην αντιμετωπίζει το γέννημά της, σαν ιδιοκτησία της, αλλά σαν ένα πλάσμα που θα χτίσει ανάγκες και επιθυμίες καθώς μεγαλώνει. Αν οι ανάγκες του είναι να «αποκτά», ή να «αρέσει» σε όλους, αν δεν βλέπει γύρω του την ομορφιά του κόσμου τούτου, αλλά μόνο την ασχήμια, τότε αυτό το παιδί ως ενήλικας, θα δυστυχήσει», τόνιζε.

«Με αυτό τον μπούσουλα ανάθρεψα τον Ορφέα μου. Σέβεται τον εαυτό του. Και τα παιδιά των άλλων μανάδων, έτσι του έλεγα όταν ήταν μικρός. Σήμερα είναι ένας δίκαιος άνθρωπος και αυτό τιμά κι εμένα σαν μάνα του και αυτόν τον ίδιο. Γιατί θα είναι ένας φάρος που ποτέ δεν θα σβήσει το φως του. Θα φωτίσει κιόλας πολλές διαδρομές πλοίων που χάσανε ή ψάχνουν, τον προορισμό τους, ενώ θα είναι σταθερός και πολύτιμος για την οικογένειά του που τώρα ξεκινά», εξηγούσε η Μαρία Τζομπανάκη και κάτι μας λέει ότι αυτές τις αξίες θα προσπαθεί να μεταδώσει και ο Ορφέας Αυγουστίδης στον δικό του γιο.