CELEBRITIES

Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης: Θετική στον κορονοϊό και η κόρη τους

Papadakis Press/Προκόπης Οικονομόπουλος

Η περιπέτεια υγείας του Γιάννη Αϊβάζη με τον κορονοϊό, έληξε αισίως και ο ηθοποιός επέστρεψε σπίτι του και στην αγκαλιά της συζύγου του. Η Μαρία Κορινθίου μοιράστηκε την Τρίτη 2 Νοεμβρίου την πρώτη τους φωτογραφία, μετά την επιστροφή του Γιάννη Αϊβάζη στο σπίτι γράφοντας απλά «Σπίτι». Κι αυτή ήταν η πιο πολύτιμη και πιο χαρμόσυνη λεζάντα.

Η Μαρία Κορινθίου έχει επίσης διαγνωστεί θετική στον κορονοϊό, ενώ όπως έγινε γνωστό το βράδυ της ίδιας ημέρας, μέσα από την εκπομπή The 2Night Show και η κόρη του ζευγαριού, Ισμήνη, είναι θετική στον κορονοϊό.

Η Μαρία Κορινθίου ήταν μία από τις καλεσμένες της εκπομπής που θα προβαλλόταν την Τρίτη 2 Νοεμβρίου. Στην έναρξη της εκπομπής, που είχε μαγνητοσκοπηθεί αρκετό καιρό πριν, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη Μαρία Κορινθίου για να τη ρωτήσει για την κατάσταση της υγείας της ίδιας και του Γιάννη Αϊβάζη.

Η ηθοποιός δήλωσε ότι βρίσκεται στο σπίτι της μαζί με την οικογένειά της και ο παρουσιαστής τη ρώτησε αν και η Ισμήνη Αϊβάζη είναι θετική στον κορονοϊό. «Και το παιδί. Είναι σταθερά ο Γιάννης, τον παρακολουθούμε και για το οξυγόνο και για τη θερμοκρασία του», απάντησε η Μαρία Κορινθίου.

Η τηλεφωνική επικοινωνία του Γρηγόρη Αρναούτογλου με την ηθοποιό

Στο πλαίσιο της μαγνητοσκοπημένης συζήτησης που ακολούθησε η Μαρία Κορινθίου μίλησε για την κόρη της που είναι πλέον 13 ετών, τη σχέση της και τη συνεργασία της με τον Γιάννη Αϊβάζη στο θέατρο και τη δική της εσωτερική αλλαγή που συνέβη αυτό το καλοκαίρι.

Μαρία Κορινθίου: Η Ισμήνη που την έφτασε στο ύψος και θέλει να γίνει ηθοποιός

«Η Ισμήνη είναι 13 χρονών και σχεδόν με έχει φτάσει το ύψος. Φοράμε το ίδιο νούμερο παπούτσι. Βλέποντας την κόρη μου να μεγαλώνει, καταλαβαίνω πώς περνάει η ζωή, έχω κάνει αρκετή, εσωτερική δουλειά με τον εαυτό μου, αλλά νομίζω πως αυτό είναι το νόημα της ζωής. Πάντα το έλεγα, απλά το καλοκαίρι, αυτό συνέβη πιο έντονα», είπε για την Ισμήνη Αϊβάζη, η Μαρία Κορινθίου.

Η ίδια αναφερόμενη στην κόρη της και στα παιδιά της γενιάς της αναφέρθηκε στους κινδύνους των social media και την προσοχή που χρειάζεται να δείχνουν οι γονείς.

«Η Ισμήνη στο σχολείο της δεν θεωρεί ότι είναι το κάτι διαφορετικό από τα άλλα παιδιά ή ότι είναι κόρη κάποιου μεγάλου. Αγαπάει πολύ τους ηθοποιούς και την υποκριτική γιατί έχει μεγαλώσει μέσα σε αυτό, το σέβεται πάρα πολύ το θέατρο και τους ανθρώπους μέσα στο θέατρο, δεν θεωρεί ότι αυτό είναι κάτι εξωπραγματικό από μια άλλη δουλειά. Θέλει να γίνει ηθοποιός, έτσι λέει, τώρα δεν ξέρω αν θα αλλάξει. Με βρίσκει σύμφωνη σε ό,τι λαχταρά η ψυχούλα της. Όταν ασχοληθείς με κάτι που αγαπάς και έχεις σθένος για αυτό, είναι μονόδρομος μετά η επιτυχία», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Η εσωτερική αναζήτηση και τα 14 χρόνια σχέσης με τον Γιάννη Αϊβάζη

Όσο για εκείνα που άλλαξαν αυτό το καλοκαίρι, η Μαρία Κορινθίου σημείωσε ότι χρειάστηκε να κλειστεί στον εαυτό της για να τον ξαναβρεί. «Πατήθηκε ένα εσωτερικό κουμπί και άλλαξαν πολλά. Κάποια στιγμή υπάρχει σε όλους μας μια κομβική περίοδος στη ζωή μας, εκεί όπου ωριμάζεις πιο γρήγορα. Θεωρώ ότι για μένα η περίοδος αυτή ήταν το φετινό καλοκαίρι. Είχα κλειστεί πολύ στον εαυτό μου, με καλό τρόπο και μου άρεσε. Με έψαχνα πάρα πολύ και σε πολλά πράγματα», ανέφερε.

Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης συνεργάζονται στον μονόλογο Τζόρνταν με εκείνον να σκηνοθετεί κι εκείνη να ερμηνεύει. Η ηθοποιός μίλησε για τη συνεργασία τους και την μεταξύ τους σχέση.

«Είμαστε 14 χρόνια μαζί. Συνεχίζεται για τρίτη σεζόν το “Jordan”, αυτό το έργο συγκαταλέγεται ως ο πιο σπουδαίος και δύσκολος μονόλογος στο θέατρο. Μπορώ να πω ότι ετοιμάζουμε κι άλλα πράγματα. Εγώ είμαι ανήσυχο πνεύμα όπως με ξέρουν και με τον Γιάννη τώρα έχουμε μαζί την εταιρεία παραγωγής, κάνουμε μαζί όλα αυτά που μας ευχαριστούν και κάνουμε πολύ συγκεκριμένα βήματα. Ετοιμάζουμε ωραία πράγματα», σημείωσε.