CELEBRITIES

Μαίρη Συνατσάκη- Αιμιλιανός Σταματάκης: Το «αθόρυβο» τέλος της σχέσης τους

Papadakis Press Μιχάλης Αρχοντίδης

Οι τίτλοι του τέλους έπεσαν στη σχέση της Μαίρης Συνατσάκη και του Αιμιλιανού Σταματάκη, το ίδιο «αθόρυβα» με το πρώτο σήκωμα στην αυλαία της κοινής τους ζωής. Όπως καταλαβαίνεις μιλώ με όρους καλλιτεχνικούς γιατί οι δυο τους γνωρίστηκαν με την ιδιότητα του ηθοποιού στη σκηνή του μιούζικαλ “Hair” πριν από αρκετά χρόνια. Το ζευγάρι μετά από 2 χρόνια σχέσης δεν είναι πια μαζί, όπως σημείωσε ο Άρης Καβατζίκης στον «αέρα» της εκπομπής «Πάμε Δανάη»

Όπως είπε ο Άρης Καβατζίκης η είδηση θα φιλοξενηθεί στο Hello το οποίο θα κυκλοφορήσει αύριο, Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του, η Μαίρη Συνατσάκη και ο Αιμιλιανός Σταματάκης δεν είναι πλέον ζευγάρι, τους τελευταίους 5 μήνες.

«Σύμφωνα με πολύ έγκυρες πληροφορίες και από πηγή που είναι πολύ κοντά και στους δύο ανθρώπους, τα παιδιά δεν είναι μαζί. Έχει περάσει πολύς καιρός, εδώ και 5 μήνες δεν είναι μαζί», είπε ο Άρης Καβατζίκης. «Δεν νομίζω ότι τράβηξαν πάνω τους τους προβολείς με τον χωρισμό τους, απλά επειδή μπορεί να μπουν σε μια νέα φάση ζωής κάποια στιγμή κι επειδή συμβαίνουν στη ζωή και μονιάσματα και χωρισμοί, νομίζω ότι έχουν κρατήσει μια πολύ ωραία σχέση, πολύ έντιμη», συμπλήρωσε ο διευθυντής του περιοδικού Hello και συνεργάτης της Δανάης Μπάρκα στην εκπομπή. Όπως τόνισε η Μαίρη Συνατσάκη και ο Αιμιλιανός Σταματάκης παραμένουν φίλοι «απλά δεν είναι μαζί».

«Η Μαίρη είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω και μου αρέσει και η στάση της στα social media, που δεν αφήνει κοινωνικά θέματα ανεκμετάλλευτα και μπαίνει μπροστά και σχολιάζει και υπερασπίζεται κόσμο. Επειδή είχα καιρό να τους δω ρώτησα τον Άρη, ο οποίος τότε δεν γνώριζε κάτι», είπε η Δανάη Μπάρκα σχολιάζοντας την είδηση πώς η Μαίρη Συνατσάκη και ο Αιμιλιανός Σταματάκης χώρισαν.

Όταν η σχέση τους έγινε γνωστή

Η σχέση της ηθοποιού, YouTuber και παρουσιάστριας και του Αιμιλιανού Σταματάκη είχε γίνει γνωστή το φθινόπωρο του 2018. «Όχι δεν απαντάω σε προσωπικές ερωτήσεις που μπορεί να μου κάνει ο εκάστοτε δημοσιογράφος, που καλά κάνει και μου τις κάνει γιατί μπορεί να είναι η δουλειά του, αλλά δεν απαντάω. Δεν απαντάω σε προσωπικές ερωτήσεις, γιατί μπορεί ένας άνθρωπος της καθημερινότητάς να πει σιγά, αλλά για εμένα δεν είναι σιγά το πράγμα, είναι ένα κομμάτι έκθεσης που δεν έχω επιλέξει να εκθέσω. Το κομμάτι που έχω επιλέξει να εκθέτω είναι το επαγγελματικό», είχε πει τότε εκείνος για τα δημοσιεύματα σε συνέντευξή του στο Ladylike.

Όταν η Μαίρη Συνατσάκη μοιράστηκε τις πρώτες φωτογραφίες της με τον Αιμιλιανό Σταματάκη

Η πρώτη τους κοινή φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο Instagram από τη Μαίρη Συνατσάκη στις 30 Δεκεμβρίου της ίδιας χρονιάς. ««Οι άνθρωποί μου. Το ασφαλές μου μέρος. Το glitter της ζωής μου. Πώς μετατρέψαμε το σαλόνι σε κοατσέλα σε “3,2,1” δεν ξέρω, αλλά αυτοί είμαστε. Σας αγαπάω», είχε γράψει η Μαίρη Συνατσάκη στην φωτογραφία που δημοσίευσε, στην οποία ο Αιμιλιανός Σταματάκης εμφανιζόταν χαμογελαστός στο ίδιο κάδρο με τους φίλους και την αδερφή της.

Τον Μάρτιο του 2019 μία ακόμα φωτογραφία τους έκανε την εμφάνισή της στον λογαρισμό της Μαίρης Συνατσάκη στο Instagram.

«Χρειάστηκαν 2000 ποστ σε αυτήν την πλατφόρμα για να βρω επιτέλους το πιο αγαπημένο μου απ’ όλα», σημείωνε αναρτώντας την κοινή τους φωτογραφία. Οι πρώτες κοινές έξοδοι του ζευγαριού είχαν πραγματοποιηθεί ήδη ως τότε.

Κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, η Μαίρη Συνατσάκη και ο Αιμιλιανός Σταματάκης, συνέχισαν να διατηρούν χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή. Απουσία πλήρης δηλώσεων. Μόνο αγάπη προσωπική. Κάπως έτσι εξηγείται και ο τρόπος που επέλεξαν να κλείσουν το κεφάλαιο. Προσωπικά και πάλι και πολύ, πολύ ήσυχα.