CELEBRITIES

Η Μαίρη Συνατσάκη έπεσε θύμα διάρρηξης. Τα πλάνα από το σπίτι της

Mairi Sinatsaki / Instagram

Στη διάρκεια της ζωής, η καθημερινότητά μάς αποτελείται από καλές και τις άσχημες μέρες. Γιατί έτσι είναι η ζωή βρε παιδί μου. Πάντως, η Μαίρη Συνατσάκη, αυτήν τη στιγμή ξέρει καλύτερα από εμάς τι πάει να πει «Είχα μια άσχημη μέρα» ή καλύτερα «Είχα μια άσχημη εβδομάδα». Πριν από σχεδόν μια εβδομάδα, η παρουσιάστρια βρέθηκε αντιμέτωπη με μια σοκαριστική εικόνα.

Η Μαίρη Συνατσάκη έπεσε θύμα διάρρηξης, στο διαμέρισμά της στην Αθήνα. Η παρουσιάστρια, που ασχολείται επαγγελματικά και με τον χώρο του YouTube, εκμυστηρεύτηκε την εμπειρία της σε καινούργιο της vlog στο κανάλι της.

Τι δήλωσε η Μαίρη Συνατσάκη σχετικά με το συμβάν

Όπως ανέφερε η ίδια, την ώρα της διάρρηξης απουσίαζε από το σπίτι της. Ωστόσο, όταν επέστρεψε το βρήκε βομβαρδισμένο. Όπως η ίδια ανέφερε, τη συγκεκριμένη μέρα έλειπε σχεδόν 7 ώρες από το σπίτι της, όποτε οι διαρρήκτες μάλλον έκαναν ανενόχλητοι τη δουλειά τους.

«Εάν ήμουν μόνη μου, θα είχα αρπάξει τον Τίμο και θα είχα αρχίσει να τρέχω»

Ωστόσο, η Μαίρη Συνατσάκη δεν ήταν μόνη της μπροστά στο θέαμα του ανάκατου χώρου που αντίκρισε. Γιατί ποιος θέλει να είναι μόνος του σε τέτοιες καταστάσεις; Για καλή της τύχη, λοιπόν, επέστρεψε στο σπίτι της μαζί με τη φίλη και συνεργάτη της, Κατερίνα Σούσουλα, μετά τις πολύωρες πρόβες τους. Ως ένα βαθμό, λοιπόν, η Μαίρη Συνατσάκη, μπορούμε να πούμε ότι στάθηκε τυχερή στην ατυχία της. Εντελώς τυχαία, πρότεινε στη φίλη της, να επιστρέψουν μαζί, ώστε να γυρίσουν νέο βίντεο μιας και είχε αρκετό καιρό να ανανεώσει το feed της στο YouTube.

Μαίρη Συνατσάκη: «Συνειδητοποίησα ότι αυτό είναι. Πρέπει να κάνω τα επόμενα βήματα»

Κατά τη διάρκεια του βίντεο, η παρουσιάστρια έδειξε τον ανάκατο χώρο όλων των δωματίων του διαμερίσματος. Ωστόσο, όπως ανέφερε η ίδια στη συνέχεια του βίντεο, διαχειρίστηκε το γεγονός όπως ακριβώς έπρεπε. Δηλαδή, με μεγάλη ψυχραιμία και υπομονή, κάτι που γενικά είναι αρκετά δύσκολο όταν αντικρίσεις το σπίτι σου σε άθλια κατάσταση. Και μπράβο της γι’ αυτό. «Το θέμα σε όλη αυτήν την ιστορία, που έχει έναν βαθμό βίας και επεμβατικότητας στον χώρο μου, είναι ότι λειτούργησε το μυαλό μου με περισσότερο θετικό τρόπο, παρά αρνητικό. Αυτός είναι και ο λόγος που κάνω το βίντεο και σας αναφέρω το κομμάτι της διάρρηξης. Ωστόσο, δεν είναι σε καμία περίπτωση ευχάριστο», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαίρη Συνατσάκη στο vlog.

«Δεν μένω εδώ το βράδυ. Δεν την παλεύω να μείνω σπίτι μου ακόμα»

Μπορεί η παρουσιάστρια να διαχειρίστηκε την κατάσταση, ωστόσο η ίδια παραδέχθηκε πως δεν μπορεί ακόμα να μείνει μόνη της. Και απολύτως λογικό μάς ακούγεται. Παρ’ όλα αυτά, έχει δικούς της ανθρώπους που τη νοιάζονται και θα τη βοηθήσουν να ξεπεράσει τις όποιες δυσκολίες και να επανέλθει στην καθημερινότητά της.

«Μπορεί η χρόνια ψυχοθεραπεία να με βοήθησε»

Σε γενικότερα πλαίσια, η Μαίρη Συνατσάκη εστίασε στο θετικό πνεύμα που την περιέβαλε. «Υπάρχουν θετικά μέσα σε όλο αυτό το αρνητικό που συνέβη» και συνέχισε λέγοντας: «Υπάρχουν πράγματα που θα μπορούσαν να είναι χειρότερα, οπότε μπορούμε να εκτιμήσουμε αυτά τα πράγματα, που είναι καλύτερα. Εννοείται ότι έβρισα, εκτονώθηκα, στεναχωρήθηκα, αλλά συνέχισα».

Μέσα σε όλα αυτά, η Μαίρη Συνατσάκη αναφέρθηκε στις συνεδρίες ψυχοθεραπείας που παρακολουθεί, και που πιστεύει τη βοήθησαν να μην πανικοβληθεί σε ακραίο βαθμό. «Ή είμαι ρομπότ ή έχω καταλάβει κάτι για την ζωή καλύτερα», σχολίασε χιουμοριστικά πριν κλείσει το βίντεο.