CELEBRITIES

Λεωνίδας Κακούρης: «Αισθάνομαι σαν γιο το παιδί της πρώτης συζύγου μου»

Ο Λεωνίδας Κακούρης, υποδύεται φέτος τον Δούκα Σεβαστό. Ο κυρίαρχος «κακός» της σειράς «Άγριες Μέλισσες» είναι στην πραγματική του ζωή ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, ήρεμος και ευγενικός. Αυτό φαίνεται στις συναναστροφές του με το κοινό, αυτό είδαμε και όσοι τον παρακολουθήσαμε χθες στην εκπομπή “The 2Night Show”.

Μεταξύ άλλων ο Λεωνίδας Κακούρης μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον σημαντικότερο ρόλο της ζωής του, αυτόν του πατέρα. Ο Λεωνίδας Κακούρης είναι εδώ και 13 χρόνια παντρεμένος με την Αλίκη του. Η σύζυγός του είναι μουσικός και μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την 13χρονη Ηλιάνα και τον 9 ετών Βαγγέλη.

Όπως, όμως, αποκάλυψε ο Λεωνίδας Κακούρης, υπάρχει ένα ακόμα παιδί με το οποίο νιώθει ότι έχει πατρική σχέση. Αυτό το παιδί, είναι ο Δημήτρης, ο γιος της πρώτης συζύγου του, ο οποίος μεγάλωσε μαζί του τα πρώτα χρόνια της ζωής του.

Ο Δημήτρης που τον αισθάνεται σαν γιο

«Έχω δύο παιδιά και έχω έναν γιο, από τον πρώτο μου γάμο που έγινε με μια κοπέλα Ρωσίδα χορεύτρια. Ήταν μπαλαρίνα. Την παντρεύτηκα αφού χωρίσαμε. Παντρευτήκαμε για το παιδί. Ήμουν πάντα δίπλα της σαν σύζυγος μέχρι τη στιγμή που ερωτεύτηκα και αποφάσισα να της δώσω το διαζύγιο» ανέφερε ο Λεωνίδας Κακούρης.

«Ήταν μια κοπέλα υπέροχη, ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Πάρα πολύ ωραία γυναίκα με πάρα πολλές κατακτήσεις εκείνη την εποχή και μεγάλα ονόματα, τόσο που αναρωτιόμουν τι έκανε με εμένα που ήμουν μπατίρης. Στάθηκα δίπλα της, αρωγός και φίλος. Αυτή τη στιγμή ο Δημήτρης, που τον θεωρώ και αυτόν γιο μου γιατί είναι ένα γλυκύτατο και υπερταλαντούχο παιδί, έχει φτάσει να είναι αρκετά μεγάλος», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Το απόσπασμα της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου σχολιάστηκε σήμερα στο Πρωινό. Μαζί σχολιάστηκε και η αποκάλυψη του ηθοποιού ότι λόγω της ιδιαιτερότητας της φωνής του, του έχουν ζητήσει να μιλά ερωτικά για ώρες στο τηλέφωνο.

Το απρόσμενο τηλεοπτικό του ντεμπούτο

Στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου, μάθαμε και ποια ήταν η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του «Δούκα Σεβαστού». Κι αυτή πραγματικά δεν την περιμέναμε. Ο Λεωνίδας Κακούρης δεν έκανε το ντεμπούτο του σε ένα από τα δεκάδες σήριαλ της ελληνικής μυθοπλασίας. Ο Λεωνίδας Κακούρης, εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη μικρή οθόνη στην παιδική εκπομπή «Του Κουτιού τα Παραμύθια» το 1987.

Ξέρεις για ποια εκπομπή σου μιλάω. Αυτή με το γνωστό τραγούδι «Φα διέση ο Φιόγκος και ο Ρούχλας είναι Λα…», η οποία μέχρι σήμερα συνοδεύεται από αστικούς μύθους για το που βρίσκεται σήμερα η Παρασκευούλα. «Ήταν πολύς κόσμος σε εκείνη την δουλειά. Αυτή ήταν η πρώτη μου εμφάνιση στον φακό. Ήμουν ο μικρός Ινδιάνος με τα μακριά μαλλιά. Στο τέλος γινόταν λύκος», σχολίασε ο Λεωνίδας Κακούρης.

Οι εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες»

Φυσικά ο ηθοποιός δεν γινόταν να μην αναφερθεί στην τεράστια επιτυχία της σειράς εποχής του ΑΝΤ1 και στις καταιγιστικές εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων.

Λεωνίδας Κακούρης Άγριες Μέλισσες

«Δεν γνωρίζω αν ο Νικηφόρος είναι δικό μου παιδί και καλό είναι να μην το μάθω» είπε μεταξύ άλλων ο Λεωνίδας Κακούρης. Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο Δούκας θα μάθει σύντομα πως η Μυρσίνη τον απατά. «Δεν ξέρεις πως αντιδράει ένας περήφανος άντρας, μπορεί να σπάσει», είπε χαρακτηριστικά ενώ είπε πως και για την Ανέτ θα μάθει κάποια κρυμμένα μυστικά.

«Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Ότι είχε πάθει ο Δούκας από τον πατέρα του το επαναλαμβάνει ο ίδιος στον γιο του, τον Κωνσταντή, με τον χειρότερο τρόπο. Χωρίς να το καταλαβαίνει και νομίζοντας ότι το κάνει για το καλό του», σημείωσε για τη βιαιότητα του Δούκα προς τον γιο του.