CELEBRITIES

Λένα Δροσάκη: Η πρώτη δήλωση μετά την είδηση του χωρισμού της

Papadakis Press Γιώργος Παπαδάκης

Η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, αποφάσισαν μετά από 3 χρόνια γάμου να κλείσουν το κεφάλαιο της κοινής τους ζωής. Η είδηση του χωρισμού του ζευγαριού έγινε γνωστή το πρωί της Τρίτης, 4 Απριλίου μέσα από την εκπομπή Πρωινό μας του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη για την εκπομπή, η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, που έχουν αποκτήσει μαζί ένα παιδί, τον Αναστάση, δεν είναι μαζί εδώ και περίπου 3 μήνες, κάτι που είχαν φροντίσει να γνωρίζουν μόνο οι πιο κοντινοί τους άνθρωποι.

Στην εκπομπή Πρωινό μας, φιλοξενήθηκε και η πρώτη δήλωση της ηθοποιού μετά την γνωστοποίηση του χωρισμού της από τον συμπρωταγωνιστή της στη θεατρική παράσταση Photograph 51 που συνεχίζει να παρουσιάζεται στο υπόγειο του θεάτρου Τέχνης Κάρολου Κουν.

Η Λένα Δροσάκη έκανε ένα σύντομο σχόλιο στην εκπομπή, αναφέροντας ότι ο γιος της είναι η προτεραιότητά της αυτή τη στιγμή.

«Υπάρχει ένα παιδί και αυτό είναι η προτεραιότητά μου. Είναι σε μία τρυφερή ηλικία που πρέπει να σεβαστώ. Γι’ αυτό δεν επιθυμώ να προχωρήσω σε περαιτέρω σχόλια», σημείωσε η Λένα Δροσάκη.

Περίπου 3 μήνες πριν, την εποχή δηλαδή που μάλλον αποφάσιζαν τον χωρισμό τους, η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είχαν παραχωρήσει συνέντευξη στο NEWS24/7 και τη δημοσιογράφο Γεωργία Οικονόμου.

«Γενικά δεν χαρίζω εύκολα κομμάτια του εαυτού μου. Πρέπει να με κερδίσει ο άλλος. Ο Αλέξανδρος το κατάφερε και τον εμπιστεύτηκα», έλεγε σε εκείνη τη συνέντευξη η Λένα Δροσάκη.

«Και εμένα με έχει αλλάξει η Λένα. Είμαι και ζω στο τώρα και είμαι αληθινός. Όχι απλώς εξωστρεφής, όπως με περιέγραψε. Καταρχάς μπορώ και αντιμετωπίζω τον εαυτό μου και αυτά που κουβαλώ σαν άνθρωπος. Κοιτιέμαι σε έναν καθρέφτη και ακολούθως καταθέτω τον εαυτό μου στον άνθρωπό μου. Και στην αρχή αντιστάθηκα πολύ. Δεν είναι εύκολο αυτό», συμπλήρωνε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Λένα Δροσάκη Τον Νοέμβριο του 2022 με τον γιο τους, Αναστάση, στο Καλλιμάρμαρο όπου βρέθηκαν για να παρακολουθήσουν τον 39ο Μαραθώνιο της Αθήνας. / Papadakis Press / Δημήτρης Πελέκης
Τον Νοέμβριο του 2022 με τον γιο τους, Αναστάση, στο Καλλιμάρμαρο όπου βρέθηκαν για να παρακολουθήσουν τον 39ο Μαραθώνιο της Αθήνας.

«Όλες μου οι σχέσεις έληγαν στα δύο με δυόμισι χρόνια. Είναι καινούριο όλο αυτό που βιώνω τώρα. Και μπορεί να με τρομάζει αυτό το καινούριο, αλλά είναι ό,τι πιο σημαντικό έχω καταφέρει. Έχω την οικογένειά μου πια. Έφυγα από την οικογένεια που ήμουν. Το συνειδητοποιώ μέσα στο σπίτι μας και είναι ένα πολύ όμορφο συναίσθημα. Εγώ ακόμη και σε αυτό αντιστεκόμουν. Στο κινητό μου είχα περασμένο το τηλέφωνο του πατρικού μου και του πατέρα μου με το όνομα “σπίτι”. Πρόσφατα το άλλαξα. Έβαλα το δικό μας σταθερό “σπίτι” και το κινητό του πατέρα μου με το όνομα “μπαμπάς”. Νομίζω είναι συμβολικό του τι αισθάνομαι», πρόσθετε ο ηθοποιός.

«Προσωπικά, συνειδητοποιώ καθημερινά τη μεταμορφωτική μαγεία των σχέσεων. Το πώς από δύο άτομα γίναμε τρία. Μετά και εμείς οι τρεις αλλάζουμε διαρκώς, μέρα τη μέρα, μήνα τον μήνα…. Και αυτό με σόκαρε στην αρχή, τώρα μου αρέσει. Η ζωή μου θέλω να είναι σχέσεις, δεν έχει κανένα νόημα, αν δεν συνάπτουμε σχέσεις. νιώθω πως γι αυτό έχουμε έρθει στη ζωή. Πόσους καφέδες να πιεις, πόσα ρούχα να βάλεις, αν δεν το μοιραστείς αυτό με έναν άνθρωπο. Οι αληθινές σχέσεις πλουτίζουν την ψυχή», εξηγούσε η Λένα Δροσάκη.