CELEBRITIES

Ο κορονοϊός έγινε αιτία να έρθει ξανά κοντά η Jennifer Aniston με τον πατέρα της

Invision/AP Evan Agostini

H Jennifer Aniston έρχεται κατευθείαν στον νου μας αν σκεφτούμε διάσημα πρόσωπα αφοσιωμένα στους φίλους τους. Κι αυτή δεν είναι μια τυχαία κατεύθυνση που πήρε η Jennifer Aniston στη ζώη της. Η ηθοποιός που έγινε διάσημη μέσα από τα «Φιλαράκια» χρειαζόταν φιλαράκια και στην αληθινή της ζωή καθώς η σχέση της με τους γονείς της δεν ήταν ποτέ καλή. Ωστόσο, σύμφωνα με την βρετανική “Mail On Sunday” ήρθε η στιγμή να βρεθεί ξανά «κοντά» με τον πατέρα της, John εν μέσω καραντίνας.

Η 51χρονη Jennifer Aniston, όπως υποστηρίζει η εφημερίδα που επικαλείται πηγές από το περιβάλλον του John, συνειδητοποίησε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού πώς η ζωή είναι μικρή. Σε αυτή τη μικρή και εύθραυστη ζωή, λοιπόν, θέλει να εξασφαλίσει ότι η σχέση της με τον πατέρα της «είναι όσο καλύτερη μπορεί να γίνει», όπως αναφέρει.

Φίλος του John Aniston είπε στην “Mail on Sunday” ότι η Jennifer Aniston έχει συγχωρήσει τον πατέρα της, που εγκατέλειψε τον γάμο του και την Jen όταν εκείνη ήταν ακόμα παιδί, εδώ και χρόνια. Αλλά η σχέση τους περνούσε πολλά σκαμπανεβάσματα. «Η Jennifer δεν του μιλούσε για πολλά χρόνια. Αλλά απ’ όταν ξέσπασε η κρίση του κορονοϊού του τηλεφωνεί σχεδόν κάθε μέρα. Και δεν μιλάμε για σύντομες τυπικές συζήτησεις», ανέφερε η πηγή.

Το ίδιο πρόσωπο σημείωσε: «Είναι λες και η Jennifer Aniston να συνειδητοποίησε ότι η ζωή είναι πολύ μικρή και θέλει η σχέση της με τον John να είναι όσο καλύτερη γίνεται. Εκείνος είναι ενθουσιασμένος που τα ξαναβρήκαν». Ο John Aniston, είναι αυτός στον οποίο η Jennifer Aniston χρωστά την ελληνική της καταγωγή αλλά και το «μικρόβιο της υποκριτικής». Έπαιζε τον ρόλο του Victor Kiriakis στη σαπουνόπερα “Days Of Our Lives” από τη δεκαετία του ’80.

Η εξομολόγηση της Jennifer Aniston για τον πατέρα της

Ο πατέρας της Jennifer Aniston εγκατέλειψε τη Nancy Dow, τη μητέρα της ηθοποιού τον Νοέμβριο του 1979 όταν η Jennifer ήταν 10 ετών. Είχαν μείνει 11 χρόνια παντρεμένοι. Η ηθοποιός είχε μιλήσει δημόσια για το τραύμα αυτό και είχε εξομολογηθεί ότι ο πατέρας της άφησε τη μητέρα της για κάποια άλλη γυναίκα. Είχε αναφέρει από τότε ότι στην ενήλικη ζωή της είχε αποφασίσει να μην αφήνει τα τραύματα της παιδικής της ηλικίας να την καθορίζουν.

«Είχα πάει σε ένα πάρτι γενεθλίων και όταν επέστρεψα η μητέρα μου μου είπε “Ο πατέρας σου δεν θα είναι εδώ γύρω για λίγο καιρό”. Δεν είπε ότι έφυγε για τα καλά. Δεν ξέρω αν το έχω απωθήσει όλο, αλλά το μόνο που θυμάμαι είναι να κάθομαι, να κλαίω και να μην καταλαβαίνω γιατί έφυγε. Δεν θυμάμαι τι άλλο έκανα αργότερα ή την επόμενη ημέρα. Δεν θυμάμαι τίποτα άλλο εκτός από το ότι ήταν παράξενο που ξαφνικά ο μπαμπάς μου δεν ήταν εκεί. Και παρέμεινε μακριά για καιρό, περίπου για έναν χρόνο», είχε πει η Jennifer Aniston. Μετά την επιστροφή του η Jennifer Aniston τον έβλεπε τα σαββατοκύριακα.

Η δύσκολη σχέση με τη μητέρα της, Nancy

«Υπάρχουν ακόμα πράγματα που μου φαίνονται δύσκολα, αλλά είμαι ενήλικας. Δεν μπορώ πλέον να κατηγορώ τους γονείς μου», συμπλήρωνε η Jennifer Aniston που είχε επίσης μια δύσκολη σχέση και με τη μητέρα της. Σταμάτησε να της μιλά για 15 χρόνια, από τότε που η μητέρα της εξέδωσε τα απομνημονεύματά της, όταν η κόρη της έγινε star.

Η Jennifer Aniston δεν είχε καλέσει την μητέρα της στον γάμο της με τον Brad Pitt το 2000 αλλά μέχρι το 2016 που εκείνη έφυγε από τη ζωή είχαν αναθερμάνει τη σχέση τους.

Αυτή την περίοδο η ηθοποιός εκτός από το να μιλά καθημερινά με τον πατέρα της στο τηλέφωνο, ετοιμάζεται και για το πολυαναμενόμενο reunion με τα τηλεοπτικά της «Φιλαράκια».