CELEBRITIES

Κλέλια Ρένεση: Το φωτογραφικό album από τη βάφτιση της κόρης της

Papadakis Press

Μέσω των social media, εκεί όπου μοιράζεται ό,τι εκείνη θέλει από τις σκέψεις της και τις επαγγελματικές και προσωπικές της στιγμές, ενημέρωσε η Κλέλια Ρένεση τους διαδικτυακούς της φίλους για τη βάφτιση της κόρης της, Κοραλίας.

Η Κλέλια Ρένεση έγινε μαμά τον Μάιο του 2019. Σχεδόν 4 χρόνια μετά η μικρή της κόρη βαφτίστηκε όπως έκανε γνωστό η μητέρα της μέσα από μία συγκινητική ανάρτηση. Σε αυτήν η ηθοποιός μοιράστηκε φωτογραφίες από το μυστήριο της βάφτισης και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της τους «3 υπέροχους νονούς» που απέκτησε η Κοραλία αλλά και στον ιερέα που τέλεσε τη βάφτιση.

«Άξιοι και οι 3! Η Κοραλία βαπτίστηκε κι απέκτησε 3 υπέροχους νονούς! Ευχαριστώ και τους 3 για την αγάπη και την γλύκα τους, τον Παππά – Γιάννη, για την ορθάνοιχτη καρδιά του, και όλους όσοι μας βοήθησαν να κάνουμε αυτή τη μέρα γιορτή», έγραψε η Κλέλια Ρένεση κι έπειτα αναφέρθηκε ονομαστικά στους νονούς της κόρης της, στέλνοντάς τους την αγάπη της ίδιας και της Κοραλίας. Στις φωτογραφίες, η Κοραλία είναι η απόλυτη πρωταγωνίστρια, που φαίνεται να συμμετέχει στην τελετή χαμογελαστή.

Ανάμεσα στους 3 νονούς της Κοραλίας είναι κι ο γιος του Σωκράτη Μάλαμα, Γιάννης, που ανάρτησε μία σχετική φωτογραφία με τη νεοφώτιστη σε Instagram Story του.

Κλέλια Ρένεση Κοραλία Instagram.com/giannismalamas_

Η Κλέλια Ρένεση και ο Σωκράτης Μάλαμας έχουν συνεργαστεί σε μία σειρά τραγουδιών, όπως το Έγια- Έγια του 2020.

Η Κλέλια Ρένεση επίσης ήταν εκείνη που τον είχε υπερασπιστεί δημόσια όταν του ασκήθηκε κριτική για το αίτημά του να κατέβει το πανό «Βιαστής είναι» σε συναυλία του το περασμένο καλοκαίρι σημειώνοντας μεταξύ άλλων «Δεν είναι λιγότερο ευαίσθητος ή βολεμένος ή πιο μεσοαστός απο σένα. Είναι καλλιτέχνης. Είναι απόλυτος. Είναι παραμυθάς και ποιητής».

Ο νονός της μικρής Κοραλίας, Γιάννης Μάλαμας, είναι ένα από τα 4 παιδιά του τραγουδοποιού και ερμηνευτή κι ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του στη μουσική. Είναι μουσικός και μάλιστα έχει εμφανιστεί και στο πλευρό του πατέρα του, παίζοντας ντραμς και τουμπερλέκι.

Η Κλέλια Ρένεση απόλαυσε τη βάφτιση της κόρης της, όπως απολαμβάνει και κάθε στιγμή μαζί της. Έχει μιλήσει συχνά για τη «μικρή δασκάλα» της, την Κοραλία και το πώς ο ερχομός της άλλαξε τη ζωή της.

«Δεν ήθελα να κάνω παιδιά. Δεν ήξερα πώς γίνεται αυτό το κόλπο, δεν είχα οικειότητα με αυτή την κατάσταση, ούτε δίπλα μου ανθρώπους που μεγάλωναν πολλά παιδιά. Ούτε εγώ έχω οικογένεια δεμένη, σκόρπιοι είμαστε. Αλλά ήξερα ότι είχαν τελειώσει μέσα μου κάποια δεδομένα. Ήξερα ότι ή θα πάω προς τα εκεί, να γειωθώ, να μεγαλώσω το παιδί μου, γιατί ήξερα ότι ένα παιδί θα μου προσφέρει πράγματα και θα μου ανοίξει την καρδιά και το μυαλό, θα “πατήσει” το εγώ και θα μαλακώσει τις γωνίες. Θα μάθω ν’ αγαπάω με τον τρόπο που ήθελα εγώ», είχε πει η Κλέλια Ρένεση στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται σχετικά με τις σκέψεις που μέχρι να έρθει η Κοραλία στη ζωή της έκανε για τη μητρότητα.

«Ήξερα ότι ήταν ο μοναδικός τρόπος να κάνω αυτό το ταξίδι. Ήμουν ανάμεσα σε δύο δρόμους. Ο ένας ήταν ο δρόμος της μητρότητας, σκληροτράχηλος κι έτσι όπως εγώ επέλεξα, μοναχικός κι ο άλλος ήταν να φύγουμε λίγο από τα κοινωνικά δρώμενα και να πάμε κάπου αλλού να μελετήσουμε άλλα πράγματα. Και με επέλεξε το πρώτο μόνο του», πρόσθετε.

Όσο για την αποστολή της ως μητέρα, η Κλέλια Ρένεση σημειώνε στην ίδια συνέντευξη: «Η κόρη μου έχει δικό της γίγνεσθαι, μία δική της φιλοσοφία από την ώρα που γεννήθηκε. Της λέω να πάει στο δωμάτιό της και μου απαντά να πάω εγώ. Τι θα γίνει στην εφηβεία, δεν ξέρω. Ενώ είναι εξαντλητικό για εμένα να βάζω όρια, προσπαθώ να της το μάθω. Η αποστολή μου είναι να καταλάβω και να δω ποια είναι τα δικά της μαγικά κόλπα, ώστε να μην την γεμίσω με σκουπιδαριό από άλλα δικά μου».