CELEBRITIES

Κλέλια Ρένεση: Το πρώτο της μήνυμα μετά τη γέννηση της κόρης της και το όνομα του μωρού

NDP Photo Agency

Η Κλέλια Ρένεση και ο Manu Chao ζουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους από τότε που κράτησαν στην αγκαλιά τους την κόρη τους. Κι αυτό δεν το λέμε εμείς, το φανερώνει το πρώτο μήνυμα της ηθοποιού αφού έγινε μαμά. Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» θέλησε να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τις ευχές τους κι έτσι έγραψε μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram μέσα από την οποία μοιράστηκε τα έντονα συναισθήματά της για την κόρη της, ενώ αποκάλυψε και το όνομα που θα της δώσουν με τον Manu Chao. Μη σε κρατάω άλλο σε αγωνία, η κόρη τους θα λέγεται Κοραλία.

Διάβασε ακόμη: Οι πρώτες φωτογραφίες της Κλέλιας Ρένεση αγκαλιά με την κόρη της

«Το Σάββατο 18/5 υποδέχθηκα στην αγκαλιά μου την κόρη μου και δασκάλα μου Κοραλία και από τότε η καρδιά μου βγήκε έξω απ’ το σώμα μου και με κοιτάει λαίμαργα. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τις ευχές και τα χαμόγελα. Όλους τους φίλους που στάθηκαν πλάι μου, τους συγγενείς, την γιατρό μου και τους συνεργάτες μου που με βοήθησαν σ’ αυτό το ταξίδι. Είμαστε και οι δυο πολύ τυχερές που σας έχουμε φύλακες του ονείρου. Η Κοραλία κατέφθασε από τα κρυστάλλινα νερά της Ζακύνθου, της Γαύδου και τις βουνοκορφές της Κρήτης και έχει στο μάτι γατίσιο νάζι που δεν σηκώνει αμφιβολία. Υπάρχουν νεράιδες. Τα φιλιά μας σε όλους σας. Να είστε πάντα καλά με ανοιχτά πανιά», έγραψε η Κλέλια Ρένεση.

 

Η Κλέλια Ρένεση και ο μουσικός Manu Chao είναι μαζί εδώ και τέσσερα χρόνια. Λίγο καιρό πριν φέρουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί τα γαλλικά αλλά και τα ελληνικά Μέσα έκαναν λόγο για κρυφό γάμο στο Παρίσι. Κρατώντας μόνιμα την προσωπική της ζωή, προσωπική, όπως ήταν αναμενόμενο ακόμα και την είδηση της γέννησής της δεν την κοινοποίησε όταν συνέβη η ίδια η ηθοποιός. Το χαρμόσυνο νέο μαθεύτηκε από τον πατέρα της και ευτυχισμένο παππού Ανδρέα ο οποίος έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook το Σάββατο ότι η κόρη του γέννησε κοριτσάκι. Όπως βλέπεις όμως, μόλις πήρε το χρόνο της η Κλέλια Ρένεση όχι μόνο μίλησε για τη μικρή της κόρη αλλά το έκανε και με τον πιο προσωπικό και ποιητικό τρόπο.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency